|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
Cytuj:
Ludzie są pazerni i zachłanni na bycie "kimś" i na władzę...Prosze o brak wypowiedzi typu "ja nie urzywan Tibi GG" tylko o pogodzenie się z prawdą bo tak TERAZ jest i tak będzie też na tym serverze. Chociaż jeżeli częściej sprwdzać będą top chary to kto wie, the end of GreatGreat PG? oby... |
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
smutne, nie? Nie twórzcie ludzie rodzinki wezmiecie do rodziny jednego nooba z takim samym imieniem np ...de'Lan ( ***owo to brzmi ale to co ) ten noob bedzie hunted przez jakiegos hlvl zapamieta nazwe i pozniej cała rodzinka przez takiego idiote bedzie huntowana..po***any pomysł z tworzeniem rodzinek jest..Btw. 08:01 You advanced from Level 4 to Level 5. na Pandorii Sir Qrczaqq ;p Edit: niektórzy juz sie niecierpliwią PP08:12 Elak Krigzor: I BUY TICKET TO MAIN! Ostatnio edytowany przez Qrczaq - 26-01-2005 o 08:14. |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Nieobecny.
|
Ale GMowie bądą czesać też ludzi, którzy na prawdę nie mają co robić i siedzą te 16-18 godzin na tibii i expią (tutaj pozdrowienia dla Ice^Cube
) |
|
|
|
|
#45 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
Cytuj:
ale bez przesady niektorzy sa non stop online przez kilka dni a nawet miesiac mi by sie to juz wydalo podejzane |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
ja gram na asterze, robie sorca, szukam kogos kto jest/będzie knightem (i będzie mi blokował różne rzeczy) ew. jakaś inna profesja zawsze to razem raźniej na nowym świecei
jesli jest ktoś taki to msg me, Nilen DragonfangOstatnio edytowany przez Arathorn - 26-01-2005 o 13:39. Powód: źle wpisałem swój nick, -.- |
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
Powie mi ktoś kiedy servy będa dla facc otwarte -.-?
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
A ja sie zastanawiam kiedy nam polakom zrobia jakiś serwer zlokalizowany w naszym kraju. Prawde muwiąc bylo by zarombiście. Tylko nasuwa sie pytanie kiedy??????
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
Ja *******e meff to ten temat był jush wałkowany TYSIĄCE razy nie zrobią wogule bo jesteśmy za blisko niemiec..
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
|
wszystko fajne ale... patrze na tibia.com i 180 osob na nowym swiecie mysle spokojnie sie wbije... i jestem 198 w kolejce. Az tak to jest ograniczone?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
150 limit na rooku jest, jak ktoś wyjdzie z niego to sie powiększa
|
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
Teraz dzięki systemowi kolejkowemu
wbic się na rooka na nowy serv nie można "normalnie" [tak do 30min czekania] przez pierwsze 3 tygodzni zawsze w cholere ludzi w kolejce jedyna szansa dokładnie zaraz po SSie a ineczej 3-5h czekania....Wszystkiego najlepszego czekającym w kolejce [ja zostaje na Arcanii] |
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
Jedno krutkie pytanko ? kiedy my uzytkownicy facc bedziemy mogli grac na nowych serverach ?? a pozatym to jest dziwne ze na poczatek tylk PACC moga gras
![]() |
|
|
#55 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
|
Cytuj:
Może opanujemy serwer ale narazie nie ma o czym marzyć. NIedalej niż wczoraj zabil mnie PK. A PK był Polakiem. I co tu mówić o Narodowej więźi? Polacy wybijają siebie nawzajem a kiedy samii zginą i spanie im kilka skilli i dużo exp , stracą powiedzmy bohy to u kogo szukają pomocy? Być może nawet u tych których sam zabił. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
Jak cos to msg
Gram na Pandorii - Elydin Dreamweaver. |
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
A ja ponownie grzecznie się pytam:
Kiedy te serwery będą do c***a pana otwarte dla FACC. Za odpowiedź z góry dziękuje ;]
|
|
#58 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
Nikt oprócz Cipsoftu nie wie kiedy. Można przypuszczać, że wtedy, kiedy PACCowie będą mieli odpowiedni lwl. Druga sprawa to znaczenie słowa "odpowiedni"
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
|
sorki, ale gildia nieaktualna...
UP THE IRONS Ostatnio edytowany przez bartias - 04-02-2005 o 21:52. Powód: zmiana planow |
|
|
|
|
#60 |
|
Guest
|
Witam jakby co gram na Pandorii moj nick to Ragen Dragloth >> dopiero zalozylem postac :> szukam kumpli , gildii :> mam PACC :>
Pozdrawiam :C :> |