|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
|
![]() Cytuj:
@asto1234 po pierwsze nie wyzywaj mnie bo ja odpowiadajac na twoje marne, klamliwe wypociny robie to z kultura. i dam stowe na to ze jesli juz mowa o noobach to ty jestes nim w wiekszym stopniu wnioskujac po twych przefiltrowanych przez jakies chore ambicje postach. wiesz skad czerpie info? stad ze moj kumpel kiedys z nim dlugo huncil i cos o nim wie. gowno prawda ze jest z anglii-chyba dowiedziales sie tego w carlin bo nigdzie indziej takich pierdol nie wymyslaja. a na amerze nigdy nie gralem ale dzieki kumplowi mam o niej spore pojecie. tzn mialem bo tibia raczej juz sie nie interesuje a gadki o tibii na moim osiedlu juz dawno poszly w niepamiec. i skoncz juz pisac bo skoro nie potrafisz to poprsotu tego nie rob ![]() Ostatnio edytowany przez wywiady - 21-03-2009 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Amera
Poziom: 102
Skille: 95/80+
Poziom mag.: 20
|
![]() @Lechista, dzieki za poparcie, masz racje.
A co do Ciebie to juz zauwazyłem ze znowu kłamiesz. Dlaczego? Dlatego.. Powiedziałeś ze znasz z amery jakiegos kolesia ktory zna eo, znajac tak malo inteligentnego czlowieka jak Ty to nie znasz nikogo obcokrajowca, moze max jakiegos Niemca, wiec dowiedziales sie to od jakiegos polaka. A teraz zadam Ci pytanie.. Czy masz pojęcie ile na amerze jest Polaków z levelem 100+? Ty nawet nie wiesz kto gra na amerze to jest calkiem inny server niz harmonia czy tam aldora, mam duze doświadczenie z tym serverem, a Ty wiesz za przeproszeniem "gówno" na temat Eternala. I proszę mi nie wkrecac ze znasz kolege ktory jego zna bo w to na pewno nie uwierzę. Rozsiewasz plotki, kiedys slyszalem takie plotki ze eternal to brazol etc. Owszem na amerze jest duzo "brazoli" wg ,mnie gdzies 85% ale to nie znaczy, że najwiekszy lvl na serverze to akurat br. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() skoncz te glupoty. jesli dalej masz zamair pisac o czyms o czym masz gowniane pojecie to poprsotu nie pisz nic. oszczedzisz sobie wstydu a ja nie bede musial na nic odpisywac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ogolem myslalem, ze polemizuje z kims madrzejszym i znajacym temat lepiej ode mnie ale sie zawiodlem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Podsumujmy: Koles z jakiegos swiata pl noobowskiego prawdopodobnie harmonia czy jak to tam, ktory nie zna prawdopodobnie angielskiego ani innych jezyków uwaza ze zna lepiej Eternala Obliviona ze świata amera, ktory pochodzi z Anglii(pierwszy owner ktory stworzyl chara) lepiej odemnie czyli osoby ktora: Gra na amerze, rozmawial nie raz z eternalem, zna nawet dobrze jego przyjaciela ktory z początku przygody był z nim, aczkolwiek równiez zaczałem przygode nie dlugo po nich. - zna dobrze anglielski- stad sie sklada ze wytrzymalem na amerze na dluzszy czas. Proste jak nie znasz angielskiego to na takim serverze dlugo sie nie utrzymasz, chyba ze masz szczescie - bocisz na rotach czy gdzies lol ![]() ![]() Nie musisz odpisywac na to bo nie ma sensu, ja sie na Ciebie nie gniewam, tylko dziwi mnie dlaczego takie cos gadasz skoro to nie jest prawda ![]() zastanów sie nastepnym razem zanim cos napiszesz, PS: Wszystkie posty w tym temacie pisze bez sprawdzania jak jakis błąd sie nawinął to z góry przepraszam, ale nie mam czasu na poprawianie z pewnych przyczyn. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Po drugie po co w ogóle ta bezsensowna kłótnia? I po trzecie drogie dzieci widze, że tibia.pl to już kompletny syf, dzieciaczki kłócą się o ch*j wie co. Gdzie te stare czasy? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja proponuje zakończyć tą kłutnie, ale tamta osoba na to nie pozwala, nie wiem dlaczego, wydaje mi się, że jest zbyt bardzo uparta... Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Wywiady i Asto1234
Po co ta kłótnia bez argumentów ?? Asto ty podaj nick twoich kupmpli którzy expili z Eo czy tam dzielili z nim nawet hatke a ty wywiad podaj nick twojego kumpla 100+. Wg. mnie na razie wygrywa Asto1234 bo pisze z sensem...
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gram na arcanii NA SWIECIE PVP jesli chcesz wiedziec, wiec nie pisz co post o harmonii i noobach bo to jest zalosne. ty na swojej amerze pewnie jestes popychadlem, typkiem od ktorego zbiera sie paymenty i musisz wyzyc sie na forum. i prosze pisz "klotnia" nie "klutnia" bo taki blad razi w oczy jak cholera; nawet moja kuzynka z 1 klasy potrafilaby to napisac bezblednie. jesli chcesz KLOCIC sie dalej to ok-chetnie posmieje sie. bo trudno wygrac ze mna, osoba ktora: gra W TIBIE OD 2002 R.-rozmawialem nie raz z l'p i edkiem plaskamorda, znam dobrze jego kolege, czesto sprzedawalem mu uhy zna dobrze angielski - zaliczylem w przedszkolu test z tego jezyka na 95% i mam swietny akcent - dzieki temu tak dlugo wytrwalem na arcanii. (wiem, ze ta ironia jest niepotrzebna ale nie potrafilem sie powstrzymac) ![]() Ostatnio edytowany przez wywiady - 24-03-2009 o 21:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam stoje murerm za Wywiadami, a nie za kolesiem, który bezsensownie odkopał stary temat, ma się za niewiadomo jakiego prozora (ZNA ANGIELSKI ashuashuashuashua ^^), jest ignorantem śmiejącym się z non-pvp, nie mając pożądnych argumentów zaczyna rzucać przekleństwami i nie potrafi poprawnie napisać kilku zdań itd.
@asto1234 Skończ z tym*. *- z ośmieszaniem się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Ludzie po co wam to potrzebne czy gosc jest z Kanada czy z Usa czy z Europy a może nawet z Ameryki Południowej to nie ma znaczenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisałem końcowego swojego posta, i nie mam ochoty sie dalej klucic, bo nie zamierzam powtarzać się. Tyle lat uczyłem sie rozwiązywać problemy, ale na tym forum nie wykazałem sie. Zakładam teraz, że zignoruje posty, ktore będą teraz pisane.. A i jeszcze jedno prawie zapomnialem, jesli grasz na arcani to chyba Ci hunta zalatawie tak sie zastanawiam no chyba ze masz jakas gildie ale to jeszcze sprawdze
![]() ![]() Pozdrawiam . |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Prawie zapomniałem że jesteś z Wrocławia! Mam tam dużo ziomków chyba Ci załatwie nalot na chate ![]() HAHA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wygralem ![]() ale potrafie docenic twoj wklad w rozwoj naszej konwersacji i jestem swiadom tego, ze dostarczylem ci sporej dawki bezsilnosci i irytacji; tak wiec wyciagam reke na zgode. pokaz, ze masz w sobie chociaz kapke honoru. @argen dzieki. widac, ze znasz sie na ludziach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli przyznasz racje ze ściemniałes i wciskałes wszystkim bajki to mozemy o wszystkim zapomniec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a z argenem nie mam nic wspolnego i nie jest to moje drugie konto. Ostatnio edytowany przez wywiady - 25-03-2009 o 20:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha koles Ty jestes jakis nie normalny.
![]() ![]() Co mam Ci jeszcze pisać, jesli obydwoje znamy prawde ![]() Gówno wiesz na ten temat i taka jest prawda . Nie ma po co wiecej pisac, marnować czasu bo i tak kazdy post bedzie podobny do poprzedniego. A jesli tak sie nie boisz i masz znajomosci na arcani to podaj swoj nick ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |