|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#9521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Wislaczek - nie kazdy ma mozliwosc kibicowania zespolowi we wlasnym miescie zreszta dziwi mnie tak ogolem zjawisko kibicowania w polsce,gdzie mecze w ramach rozgrywek sa tak nudne i bezbarwne ze lepiej ogladac szachy,a poziom wyzszy jest jak sie gra ze znajomymi. To ze masz to szczescie ze w twoim miescie gra w miare dobry klub nie znaczy ze inni sa gorsi bo wieksza czesc roku kibicuja na odleglosc. Najchetniej kazdego takiego "prawdziwego kibica" jak ty bym wyslal z tym szalikiem wisly na Nowa Hute.
![]() |
|
![]() |
#9522 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Bo dla niektórych kibicowanie, to nie jest tylko siedzenie i oglądanie... dla niektórych to jest coś więcej, ale ten temat pasuje raczej do tematu Ultras, niż tu;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9524 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Bezsensowne gęganie, że gdyby to, to może i tamto, a w konsekwencji sramto i tak na pewno będzie, bo jestem jasnowidzem.
![]() |
![]() |
#9525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Jak mozna kibicowac polskim druzyna to ja nie wiem do dzis . Zadna polska druzyna nie gra typowa taktyka tylko "Kopnij pilke do kolegi on niech gdzies poda to moze wpadnie gol" . Ja jestem wielkim fanem barcelony bo poprostu kocham patrzec na ich schematowa i taktyczna gre . Srednia ich podan w trakcie meczu przewyzsza wszystkie druzyny na swiecie o 2x i jako jedyni z tego co widze potrafia strzelic 2 razy podobnego gola co dowodzi ze graja przemyslana gra .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9526 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak pisze o sobie. Bo jedyny wypadek gdy widze gre KKS'u to gdy gram przeciw nim.
Prawdziwy i wierny kibicu,teraz ja moge sobie gdybac ze bys nie kibicowal Slaskowi gdyby ten byl w duzo nizszej klasie rozgrywkowej i bedzie to rownie zasadne jak to co napisales.
![]() |
![]() |
#9527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kłócicie się jak jakieś 5 latki
![]() Granero oficjalnie w Realu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() I widzisz tu sie nasuwa moje cwniarstwo . Mimo wieku 16 lat chodze na oficjalny kurs PZPN w sedziowaniu i juz w wieku 20 lat bede mogl sedziowac na meczach 2 ligii polskiej a ,ze wyjezdzam za granice po skonczeniu technikum bede mogl sedziowac za granica . Z tego sa nawet duze pieniadze a pracujesz w weekend 2 godzinki .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9531 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdyby odeszli Messi, Xavi i Iniesta, każdy mecz kończył się 3:0 w plecy a Barca spadłaby do Segunda Division, też byś był fanem? Przecież nie było by już pięknej i finezyjnej piłki :< Cytuj:
byłeś nim jeszcze 9 lat temu ;\
![]() |
![]() |
#9532 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() No to lecimy dalej: @Faytah Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @ nastepny Cytuj:
Cytuj:
@K.Jay Cytuj:
![]() Co z tego ze srednia frekwencja rosnie, powstaja nowe stadiony. I tak jest regres! |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9533 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
hehehehehehe ? Typowe sapy internetowego almost hools'a.
![]() |
![]() |
![]() |
#9534 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Zacny Wiślaczku, skoro nakazujesz każdemu kibicować drużynie ze swojego miasta, to pójdźmy dalej - ożenić też mam się z kimś ze swojego miasta, pracować też mogę tylko w swoim mieście, cholera, najlepiej, żebym w ogóle z niego nie wyjeżdżał.
Nazwałbym cię niezbyt przyzwoicie, ale znowu dostane warna/bana, więc wyzwę twoje poglądy: są debilne. Z kibicowaniem jakiejś drużynie nie jest tak, że siedzisz na łóżku i nagle sobie myślisz "to od teraz kibicuję zespołowi Y na zawsze". I to nie jest tak, że MUSISZ, MUSISZ, MUSISZ kibicować lokalnemu zespołowi. Kibicujesz tej drużynie, do której rzeczywiście coś czujesz. Kiedy oglądasz jej mecz i w środku ciebie zaczyna się tlić coś, czego nie ma przy meczach innej drużyny. I po pewnym czasie zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest ta drużyna i choćby nie wiem co, nie zmienisz jej na żadnej innej. Tak samo jak nie zamieniłbyś swojej ukochanej żony, dziecka czy jeszcze innego dziadka albo babcię. Jeżeli twierdzisz, że masz argumenty, to jesteś śmieszny. Ale nie śmieszny-śmieszny haha, tylko śmieszny-żałosny omg. ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Naprawdę, polska liga nie jest aż tak zaawansowana taktycznie, żeby do rozszyfrowania jej potrzeba była nie wiadomo jaka wiedza. Cytuj:
Nowy stadion, wzrost frekwencji =/= sukces. Mogą mieć i do cholery Bernabeu v.2, ale i tak odpadną z Levadią czy jakimś innym amatorskim zespołem.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-07-2009 o 22:00. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9535 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, tys wiesz kto to jest hools ;] I jeszcze pokaz post gdzie pozuje na hoolsa, bo robi sie tu dziecinada
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9536 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Skończmy tego flame'a, bo rozmawianie na temat o którym druga osoba nie ma pojęcia, mija się z celem ;] I cylinder z pomponami ; )
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 24-07-2009 o 22:03. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9537 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9538 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiślaczek, do k**wy nędzy, ty ciągle sapiesz, sapiesz, sapiesz i srapiesz, że kibicowanie zagranicznemu zespołowi to zło, to tylko logiczny wniosek.
I do cholery, serio, strasznie [cut] jesteś. I popełniasz podstawowy błąd logiczny, uogólniasz.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-07-2009 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Samochód też mam kupić Polski? Albo, jedzenie, telewizor, ubrania? Co z tego że zagraniczne są lepsze, fajniejsze i po prostu mi się podobają tak jak klub. Trzeba być patriotą - żałosne. Nie będę chodził na mecze drużyn, w których największym marzeniem piłkarzy jest jak najszybszy transfer za granice.
btw. Młodziki Barcy wymiatają z Tottenhamem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9540 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Faktycznie jestem taki bo uwazam ze kibic powinien wspierac swa druzyne, a nie prowadzic swiete wojny w necie ![]() A jak chcesz mnie ejszcze poobrazac i nie dostac bana, to zapraszam na priva. |
|
![]() |
![]() |