Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-07-2009, 01:11   #9521
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Wislaczek - nie kazdy ma mozliwosc kibicowania zespolowi we wlasnym miescie zreszta dziwi mnie tak ogolem zjawisko kibicowania w polsce,gdzie mecze w ramach rozgrywek sa tak nudne i bezbarwne ze lepiej ogladac szachy,a poziom wyzszy jest jak sie gra ze znajomymi. To ze masz to szczescie ze w twoim miescie gra w miare dobry klub nie znaczy ze inni sa gorsi bo wieksza czesc roku kibicuja na odleglosc. Najchetniej kazdego takiego "prawdziwego kibica" jak ty bym wyslal z tym szalikiem wisly na Nowa Hute.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-07-2009, 11:45   #9522
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
nie kazdy ma mozliwosc kibicowania zespolowi we wlasnym miescie
Chyba nie piszesz o sobie?

Cytuj:
zjawisko kibicowania w polsce,gdzie mecze w ramach rozgrywek sa tak nudne i bezbarwne ze lepiej ogladac szachy,a poziom wyzszy jest jak sie gra ze znajomymi.
Tym się właśnie różnią prawdziwi i wierni kibice od zwykłych zjadaczy słonecznika, z których jedyny pożytek pieniądze z biletów. Gdyby taki np. KKS Kalisz awansował do ekstraklasy, szybko byś się zmienił w lokalnego patriotę
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 12:20   #9523
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Bo dla niektórych kibicowanie, to nie jest tylko siedzenie i oglądanie... dla niektórych to jest coś więcej, ale ten temat pasuje raczej do tematu Ultras, niż tu;p
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 13:39   #9524
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Tym się właśnie różnią prawdziwi i wierni kibice od zwykłych zjadaczy słonecznika, z których jedyny pożytek pieniądze z biletów. Gdyby taki np. KKS Kalisz awansował do ekstraklasy, szybko byś się zmienił w lokalnego patriotę
Udowodnij. Bo na tej samej zasadzie, twoja matka jutro umrze na raka.
Bezsensowne gęganie, że gdyby to, to może i tamto, a w konsekwencji sramto i tak na pewno będzie, bo jestem jasnowidzem.
stary 24-07-2009, 14:51   #9525
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Domyślny

Jak mozna kibicowac polskim druzyna to ja nie wiem do dzis . Zadna polska druzyna nie gra typowa taktyka tylko "Kopnij pilke do kolegi on niech gdzies poda to moze wpadnie gol" . Ja jestem wielkim fanem barcelony bo poprostu kocham patrzec na ich schematowa i taktyczna gre . Srednia ich podan w trakcie meczu przewyzsza wszystkie druzyny na swiecie o 2x i jako jedyni z tego co widze potrafia strzelic 2 razy podobnego gola co dowodzi ze graja przemyslana gra .
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 15:02   #9526
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Chyba nie piszesz o sobie?
Tak pisze o sobie. Bo jedyny wypadek gdy widze gre KKS'u to gdy gram przeciw nim.

Cytuj:
Prawdziwy i wierny kibicu,teraz ja moge sobie gdybac ze bys nie kibicowal Slaskowi gdyby ten byl w duzo nizszej klasie rozgrywkowej i bedzie to rownie zasadne jak to co napisales.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
stary 24-07-2009, 16:03   #9527
jakosiara
Użytkownik Forum

jakosiara's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)

jakosiara ma numer GG 12842941
Domyślny

Kłócicie się jak jakieś 5 latki
Granero oficjalnie w Realu

Ja: Masz pirackiego linuxa?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczara
No, chyba mam...
http://www.koniecpzpn.pl/

HALA MADRID!
jakosiara jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 18:35   #9528
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

Stan: Aktywny Gracz
K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Jak mozna kibicowac polskim druzyna to ja nie wiem do dzis . Zadna polska druzyna nie gra typowa taktyka tylko "Kopnij pilke do kolegi on niech gdzies poda to moze wpadnie gol" . Ja jestem wielkim fanem barcelony bo poprostu kocham patrzec na ich schematowa i taktyczna gre . Srednia ich podan w trakcie meczu przewyzsza wszystkie druzyny na swiecie o 2x i jako jedyni z tego co widze potrafia strzelic 2 razy podobnego gola co dowodzi ze graja przemyslana gra .
Zgadzam się z Tobą w 100%. Polskie drużyny nie mają przyszłości (patrz Wisła Kraków). A do tego ta korupcja.

K.Jay

K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 19:16   #9529
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay Pokaż post
Zgadzam się z Tobą w 100%. Polskie drużyny nie mają przyszłości (patrz Wisła Kraków). A do tego ta korupcja.

K.Jay
I widzisz tu sie nasuwa moje cwniarstwo . Mimo wieku 16 lat chodze na oficjalny kurs PZPN w sedziowaniu i juz w wieku 20 lat bede mogl sedziowac na meczach 2 ligii polskiej a ,ze wyjezdzam za granice po skonczeniu technikum bede mogl sedziowac za granica . Z tego sa nawet duze pieniadze a pracujesz w weekend 2 godzinki .
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 19:49   #9530
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Uczą cię jak brać łapówki?
stary 24-07-2009, 19:59   #9531
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Udowodnij. Bo na tej samej zasadzie, twoja matka jutro umrze na raka.
To przecież logiczne, że jak drużyna odnosi sukcesy to lokalni patrioci mnożą się jak grzyby po deszczu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Ja jestem wielkim fanem barcelony

Gdyby odeszli Messi, Xavi i Iniesta, każdy mecz kończył się 3:0 w plecy a Barca spadłaby do Segunda Division, też byś był fanem? Przecież nie było by już pięknej i finezyjnej piłki :<

Cytuj:
Prawdziwy i wierny kibicu,teraz ja moge sobie gdybac ze bys nie kibicowal Slaskowi gdyby ten byl w duzo nizszej klasie rozgrywkowej i bedzie to rownie zasadne jak to co napisales.
Co do Twojej osoby, może za bardzo sobie pogdybałem, bardziej miałem na myśli ogół osób.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jakosiara Pokaż post
Kłócicie się jak jakieś 5 latki
byłeś nim jeszcze 9 lat temu ;\
stary 24-07-2009, 21:27   #9532
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Powalający argument. Już wyrzekam się miłości do Arsenalu i kibicuję komuś z Polski. Kogo polecasz, bo ja się zastanawiałem nad Lechem?

Nie będę nawet na to odpowiadał, przekonałeś mnie wcześniejszym argumentem!

Nie, bo to jak spieranie się, czyje dziecko jest lepsze, ew. czyja dziewczyna ładniejsza. Nie da się normalnie.
Tak, tak, pańskie dziecko w znakomity sposób radzi sobie z układaniem klocków.
A, dziękuję, a pańskie naprawdę bardzo ładnie mówi!

To tak nie działa ;|
Blablabla, pisanie by pisac. Jezeli ja nie mam zadnych argumentow, to nie wiem co napisac o Twoim poscie
No to lecimy dalej:
@Faytah
Cytuj:
nie kazdy ma mozliwosc kibicowania zespolowi we wlasnym miescie
Mama zabrania? Koledzy sie beda smiac? A moze masz zakaz stadionowy?
Cytuj:
dziwi mnie tak ogolem zjawisko kibicowania w polsce,gdzie mecze w ramach rozgrywek sa tak nudne i bezbarwne
Racja, po co chodzic na mecze. Ciekawsze sa meczyki na canale plus!
Cytuj:
To ze masz to szczescie ze w twoim miescie gra w miare dobry klub nie znaczy ze inni sa gorsi bo wieksza czesc roku kibicuja na odleglosc.
Oj pudlo. W moim miescie gra V ligowa druzyna( czesto bywam na stadionie), a na mecze Gornika musze dojezdzac po kilkadziesiat kilosow
Cytuj:
Najchetniej kazdego takiego "prawdziwego kibica" jak ty bym wyslal z tym szalikiem wisly na Nowa Hute.
No tak, Krakow miasto nozownikow
@ nastepny
Cytuj:
o dzis . Zadna polska druzyna nie gra typowa taktyka tylko "Kopnij pilke do kolegi on niech gdzies poda to moze wpadnie gol" .
O kurcze. Jak juz wiesz wszystko o taktyce w polskiej pilce to mozesz isc na trenera!
Cytuj:
I tym sie rozni prawdziwy kibic od "januszka".
@K.Jay
Cytuj:
Polskie drużyny nie mają przyszłości (patrz Wisła Kraków
Typowe polskie narzekanie nastolatkow
Co z tego ze srednia frekwencja rosnie, powstaja nowe stadiony. I tak jest regres!
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 21:44   #9533
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek Pokaż post
Nie mama,szacunek do wlasnego czasu. Dlaczego mam spedzac czas na trybunach gdy po boisku biega 22 nieudacznikow? Ja wiem ze niektorzy nie maja co robic w wolnym czasie ale ogladanie rozgrywek a klasy jest porownywalnym widowiskiem z ogladaniem pokazu natury "i ty zobaczysz z jaka predkoscia rosnie trawa.

Cytuj:
Zeby tylko ciekawsze,do tego nie sa ustawione. Jedyne mecze na jakich bylem w polsce to reprezentacji i siatkowka kobiet swego czasu.

Cytuj:
Oj pudlo. W moim miescie gra V ligowa druzyna( czesto bywam na stadionie), a na mecze Gornika musze dojezdzac po kilkadziesiat kilosow
!
O to fajnie,pochwal sie jak znajdziesz kogos kto nie ma tego w (_._)

Cytuj:
No tak, Krakow miasto nozownikow
hehehehehehe ?
Cytuj:
Typowe sapy internetowego almost hools'a.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
stary 24-07-2009, 21:56   #9534
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Zacny Wiślaczku, skoro nakazujesz każdemu kibicować drużynie ze swojego miasta, to pójdźmy dalej - ożenić też mam się z kimś ze swojego miasta, pracować też mogę tylko w swoim mieście, cholera, najlepiej, żebym w ogóle z niego nie wyjeżdżał.
Nazwałbym cię niezbyt przyzwoicie, ale znowu dostane warna/bana, więc wyzwę twoje poglądy: są debilne. Z kibicowaniem jakiejś drużynie nie jest tak, że siedzisz na łóżku i nagle sobie myślisz "to od teraz kibicuję zespołowi Y na zawsze". I to nie jest tak, że MUSISZ, MUSISZ, MUSISZ kibicować lokalnemu zespołowi. Kibicujesz tej drużynie, do której rzeczywiście coś czujesz. Kiedy oglądasz jej mecz i w środku ciebie zaczyna się tlić coś, czego nie ma przy meczach innej drużyny. I po pewnym czasie zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest ta drużyna i choćby nie wiem co, nie zmienisz jej na żadnej innej. Tak samo jak nie zamieniłbyś swojej ukochanej żony, dziecka czy jeszcze innego dziadka albo babcię.
Jeżeli twierdzisz, że masz argumenty, to jesteś śmieszny. Ale nie śmieszny-śmieszny haha, tylko śmieszny-żałosny omg.

Cytuj:
Ale po cholerę chodzić na mecze drużyny, z którą w żaden sposób nie czuje się związany?

Cytuj:
Oczywiście, że tak. A jeżeli twierdzisz, że od dynamicznej Premiership czy technicznej La Liga jest lepsza polska liga, no to hm...

Cytuj:
Sucks to be you. Ja będę na mecz swojej drużyny musiał przejechać/przelecieć jeszcze więcej kilometrów. Więc jeżeli patrzymy pod tym kątem - jestem lepszy niż ty, bo pomimo takich przeszkód, dam radę przetransportować się na stadion! Wygrałem!

Cytuj:
O kurcze. Jak juz wiesz wszystko o taktyce w polskiej pilce to mozesz isc na trenera!
Z wiedzą o TAKIEJ taktyce to może co najwyżej na fryzjera iść.
Naprawdę, polska liga nie jest aż tak zaawansowana taktycznie, żeby do rozszyfrowania jej potrzeba była nie wiadomo jaka wiedza.

Cytuj:
Co z tego ze srednia frekwencja rosnie, powstaja nowe stadiony. I tak jest regres!
No pewnie, super, hura, nowy stadion! Tyle tylko, że ja wolałem Highbury z trofeami niż cudowne i nowoczesne Emirates z kupą gówna, a nie pucharami.
Nowy stadion, wzrost frekwencji =/= sukces.
Mogą mieć i do cholery Bernabeu v.2, ale i tak odpadną z Levadią czy jakimś innym amatorskim zespołem.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-07-2009 o 22:00.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 21:57   #9535
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Typowe sapy internetowego almost hools'a.
Ta, tys wiesz kto to jest hools ;] I jeszcze pokaz post gdzie pozuje na hoolsa, bo robi sie tu dziecinada A sapac to mozesz sobie Ty, mnie bawia niektorzy fanatyczni kibice zagranicznych klubow
Cytuj:
czego mam spedzac czas na trybunach gdy po boisku biega 22 nieudacznikow? Ja wiem ze niektorzy nie maja co robic w wolnym czasie ale ogladanie rozgrywek a klasy jest porownywalnym widowiskiem z ogladaniem pokazu natury "i ty zobaczysz z jaka predkoscia rosnie trawa
Taa, a za granica wszytskie mecze sa ciekawe i warte twego jakze cennego czasu! A porownanie do trawy genialne! Powinienes byc dzienikarzem!
Cytuj:
edyne mecze na jakich bylem w polsce to reprezentacji i siatkowka kobiet swego czasu.
O tak, miales ze soba trabke malyszowke?
Cytuj:
No tak fajnie byc takim kibicem wielkiego klubu ;-) Mozna tam mowic os wej milosci, a jak zabraknie sukcesow, to myk zmieniamy swa milosc
stary 24-07-2009, 22:00   #9536
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie mama,szacunek do wlasnego czasu. Dlaczego mam spedzac czas na trybunach gdy po boisku biega 22 nieudacznikow? Ja wiem ze niektorzy nie maja co robic w wolnym czasie ale ogladanie rozgrywek a klasy jest porownywalnym widowiskiem z ogladaniem pokazu natury "i ty zobaczysz z jaka predkoscia rosnie trawa.
Wierz mi, tych "22 a klasowych nieudaczników" potrafi stworzyć na stadionie lepszą atmosferę niż 22 światowej klasy kopaczy których i tak zobaczysz tylko w reklamie adidasa

Cytuj:
Jedyne mecze na jakich bylem w polsce to reprezentacji i siatkowka kobiet swego czasu.
Więc skąd możesz wiedzieć, jaka atmosfera panuje na stadionach w niższych ligach...

Cytuj:
Ano, jednak ktoś nie ma.

Skończmy tego flame'a, bo rozmawianie na temat o którym druga osoba nie ma pojęcia, mija się z celem ;]

Cytuj:
O tak, miales ze soba trabke malyszowke?
I cylinder z pomponami ; )

Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 24-07-2009 o 22:03.
stary 24-07-2009, 22:00   #9537
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Zacny Wiślaczku, skoro nakazujesz każdemu kibicować drużynie ze swojego miasta, to pójdźmy dalej - ożenić też mam się z kimś ze swojego miasta, pracować też mogę tylko w swoim mieście, cholera, najlepiej, żebym w ogóle z niego nie wyjeżdżał.
Nazwałbym cię niezbyt przyzwoicie, ale znowu dostane warna/bana, więc wyzwę twoje poglądy: są debilne. Z kibicowaniem jakiejś drużynie nie jest tak, że siedzisz na łóżku i nagle sobie myślisz "to od teraz kibicuję zespołowi Y na zawsze". I to nie jest tak, że MUSISZ, MUSISZ, MUSISZ kibicować lokalnemu zespołowi. Kibicujesz tej drużynie, do której rzeczywiście coś czujesz. Kiedy oglądasz jej mecz i w środku ciebie zaczyna się tlić coś, czego nie ma przy meczach innej drużyny. I po pewnym czasie zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest ta drużyna i choćby nie wiem co, nie zmienisz jej na żadnej innej. Tak samo jak nie zamieniłbyś swojej ukochanej żony, dziecka czy jeszcze innego dziadka albo babcię.
Jeżeli twierdzisz, że masz argumenty, to jesteś śmieszny. Ale nie śmieszny-śmieszny haha, tylko śmieszny-żałosny omg.
Jak powiesz mi gdzie napisalem ze
Cytuj:
MUSISZ, MUSISZ, MUSISZ kibicować lokalnemu zespołowi.
to odpowiem na reszte "wypowiedzi"
stary 24-07-2009, 22:02   #9538
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Wiślaczek, do k**wy nędzy, ty ciągle sapiesz, sapiesz, sapiesz i srapiesz, że kibicowanie zagranicznemu zespołowi to zło, to tylko logiczny wniosek.
I do cholery, serio, strasznie [cut] jesteś. I popełniasz podstawowy błąd logiczny, uogólniasz.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-07-2009 o 22:26.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 22:06   #9539
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Samochód też mam kupić Polski? Albo, jedzenie, telewizor, ubrania? Co z tego że zagraniczne są lepsze, fajniejsze i po prostu mi się podobają tak jak klub. Trzeba być patriotą - żałosne. Nie będę chodził na mecze drużyn, w których największym marzeniem piłkarzy jest jak najszybszy transfer za granice.

btw. Młodziki Barcy wymiatają z Tottenhamem ;]
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-07-2009, 22:06   #9540
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Wiślaczek, do k**wy nędzy, ty ciągle sapiesz, sapiesz, sapiesz i srapiesz, że kibicowanie zagranicznemu zespołowi to zło, to tylko logiczny wniosek.
I do cholery, serio, strasznie przygłupi jesteś. I popełniasz podstawowy błąd logiczny, uogólniasz.
Tak tak, jestem glupi zalosny i co jeszcze
Faktycznie jestem taki bo uwazam ze kibic powinien wspierac swa druzyne, a nie prowadzic swiete wojny w necie

A jak chcesz mnie ejszcze poobrazac i nie dostac bana, to zapraszam na priva.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania