|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
|
Cytuj:
![]() Ja mam XP prof. SP 2 i jest miło ![]() BTW. Co to za różnica czy komp się włącza 3 czy 5 minut?? zaraz zacznie się odliczanie ze stoperem ;/ -----Wiadomość z ostatniej chwili------ Porównałem rachunki za energie (tak zwany prąd ) moje i mojego kumpla który używa LinuxaDane: T(przy kompie- mój)=T(przy kompie-jego) Mój rachunek za "prąd": x zł Jego rachunek - x - y zł Czyli.... Windows więcej "pali" ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 17-02-2005 o 23:23. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
|
Skomentuje krótko.
Pierdulicie. DOS rulez. Edit: Wiecie, że 68% ataków z sieci leci właśnie na Linsuxa ? Apple rulez !
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 18-02-2005 o 23:17. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
@up
kto by atakowal winda? przecierz jezeli cos jest wartosciowego to nikt tego nie bedzie trzymal danych na windzie? @Taśkwa moze twoj kumpel mniej uzywa kompa? -.- |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
|
@up
Napisałem że siedzimy tyle samo(było w danych)----- a tak wogule to był żart
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
@$corcerer:
Sam bym tego lepiej nie ujął ![]()
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: W DOMU
|
@slajt
Atakują linuxa bo windows jest zbyt łatwym systemem do przejęcia. _____________ Poczytaj więcej książek koleś. ![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik forum
|
Ćiekawe czy można by puścić LILO na X-box;ie(x pudle)
___________________________ BTW. Ciekawe A czy też ma ktośz was PS2?????? ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
|
Wicie co... wogole porownywac Winde do Linuxa to tak jakby porownac Simpsonka do jakiegos rajdowego motocykla
Linux od poczatku mial byc systemem siecowym. i w internecie sprawuje sie o niebo lepiej niz system M$. Tego nic nie zmieni
|
|
|
#49 | |
|
Nieobecny.
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik forum
|
Błąd.
Może i Linux jest najczęściej atakowanym systemem, możliwie że dlatego że jest ma bardzo silne serwery i trudno się do niego dostać. W 90% jest atakowany lecz w 2% atak się powiedzie ____________ Ja niemoge Przecież windows jest najpopularniejszym systemem aczkolwiek popularność to nie jest ma(x)ymalne bezpieczeństwo. w przypadku linuxa (ktury niejest najpopularniejszym systemem) działanie i bezpieczeństwo ziałania jest na 1 miejscy ![]() |
|
|
|
|
|
#51 | |||
|
Nieobecny.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 23-02-2005 o 18:47. |
|||
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
.
|
|
|
|
#53 |
|
Nieobecny.
|
@Gonzo
Zjeżdżaj mi z tym satanistycznym OSem heretyku! :> |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
Ale... Dlaczego 'satanistyczym'?!
![]()
|
|
|
#55 | |
|
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
Cytuj:
[18:12:01] <@ Polin> | fajna sprawa :) [18:12:03] <@ Polin> | polecam :) [18:13:49] <@_]|[_Scorcer> | hmm, nie mam lina :( [18:13:58] <@_]|[_Scorcer> | jestem na powrot evul windowsowcem PANMSP. :> Ostatnio edytowany przez Polinik - 25-02-2005 o 02:52. |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
......................
Ostatnio edytowany przez Laraxus - 12-02-2011 o 02:24. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
|
Windows - okna, i właśnie on z nich słynie. Pomyśl jak wyobrażasz sobie oprogramowanie bez okienek np. DOS wszystko wpisujesz komendami.
WINDOWS ROX.
|
|
|
#58 | |||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Oceniasz Xp-ka tylko dlatego, że nie ma DOSa. Śmieszny jestes Spojrz w kalendarz i pomyśl... kiedy został napisany DOS a kiedy WinXP. Jakby nie patrzeć XP jest krokiem w kierunku systemy 64b. DOS by go w sumie tylko ograniczał. A jeśli chcesz mieć duże opcje konfiguracyjne - to moze poczytaj troche o rejestrze. On też daje ci prawie nieograniczone możliwości konfiguracji. Zupełnie jak w Linuxie ![]() Cytuj:
Nie bardzo też rozumiem co mają wirusy do service packow. Nie słysalem o SP, które wykrywają wirusy... albo umiszkodliwiają MyDooma, ośwcisz mnie? Cytuj:
BTW: Linuxa TRZEBA się nauczyć... no chyba ze ty korzystasz z Mandarynki Wtedy rzeczywiście... niczego nie trzeba się nauczyć. Ale Debian, Slack czy nawet polskie PLD... to juz nie jest cos co sie łapie w 20 minun. Pamietam, ze z PLD to mialem nawet sporo trudności... zeby ją zainstalowac Dla kogoś kto nie interesuje sie kompami Linux to zbedne zawracanie sobie glowy.Dalej twierdze ze bezsensowne jest porownywanie tych systemow... inne zastosowania inne wymagania...
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 25-02-2005 o 10:16. |
|||
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
..........
Ostatnio edytowany przez Laraxus - 12-02-2011 o 02:23. |
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
WINXP wcale nie jest gorszy od LINUXA ![]() edit: mały bład
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 25-02-2005 o 15:28. |
||
|
|
|