|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
Witam, Pokazuje wam to aby upokozyc osobe o nicku Effciaa i Prosperion..osoby te zatakowaly mojego braciszka
Dunbledore za skulla . Tego sie nie robic i za to mozna W******* dostac..no i owe osoby dostaly :/. Szkoda troche ale cuż niezła jazda była ![]() Pierw padł Prosperion ( filma nie mam bo to nagła akcja była, akurat go bili ) You see a dead human (Vol:10).You recognize Prosperion. He was killed by Nightmares Craven. Loot?<--- Boots of Haste ( kiss for him ) Nastepnego dnia, po negocjacjach z Effcia postanowilismy z moimi 2 po***anymmi bracmi ze ja za***iemy no i tak sie stalo oczywiscie . Zlapalismy ja na Quescie Paradox szkoda ze nie skonczyla... Lookacjie Film ( Film sie urwal albowiem mialem blad tibii!! sorra!! )You see a dead human (Vol:10).You recognize Effciaa. He was killed by Dounbledore. ) <-- Wiadomo no nie ;phttp://rapidshare.de/files/1445761/Effciaa.rec.html A tutaj screen godzine po jej dead jajajaja ![]() HAIL KINARI!! Ostatnio edytowany przez Craven - 26-04-2005 o 20:54. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
Powiem, tak trzymac!! To sie nazywa brasterska milosc!!
ja bym mojego brata w zyciu nie obronil ;P predzej bym go rozk... ;D ladna akcja, w ladnym wykonaniu nawet ;] GratZ ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
|
Nom gratuluje
....braterska miłość... xD |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
|
A mi film się kończy jak ta cała Effcia wchodzi do domku
![]() @Edit: O spoko, już działa ![]() Ostatnio edytowany przez Kebes - 26-04-2005 o 21:12. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
|
Omfg zwiecha po pierwszym bolcie
Zdazyla sie chociarz raz uhnac ?
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
Za***isty filmik -.- Zwłaszcza że ginie w nim moja żona...
Nie chce mi sie z wami gadać... Teraz wiem kto w tej grze są moimi przyjaciólmi a którzy tylko pozorują przyjaźń. Jeszcze raz wielki dzieki K***A |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
|
lol mam 1 pytanie takie off topic po co wam laski w grze ?? zeby popisaly wam kiss!! KOCHAM CIE(no wiecie ja niewiem jak to tak przez neta)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Chce sie tylko zapytac czy jestes z siebie dumny ze bijesz dziewczyny?
Mozliwe w rlu tez je bijesz, wiem ze to tylko gra ale Dziewczyn sie nie bije a Effciaa jest w nia bez watpienia To tyle... ~KiooR~ |
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nie musialem patrzec pod twojego Avatara zeby zuwazycze amsz 13 lat ...
![]() |
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
Cravenku moj troche sie zawiodlam twoim lvlem
Obstawialabym jakis 70+ na dana chwile a tu tak kiepsko =/
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
dzięki kioor za wsparcie
gz lvl -res- weź się nie udzielaj bo ****a mać nie wiesz nawet o co chodzi Kobiety są potrzebne w tej grze nawet bardzo ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
Cytuj:
2. Res ma przynajmniej częsciowo racje i zgadzam się z nim. Osoby obydwu płci należy traktować w tej kwestii tak samo. Weźniemy przykład z Rl (oczywiscie Tibii do Rla nie należy mieszać ale tak bedzie łatwiej to mi przedstawić). Pani X robi coś twojemu bratu, a ty stoisz bezczynnie bo jest kobietą? Wątpie żebyś stał spokojnie. Tak samo w Tibii, zabiła mu brata więc co z tego że jest kobietą? Jest również wrogiem, a wrogów należy likwidować. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
Eeee... zapowiadało się ciekawie ale filmik mi się wiesza jak Effcia wchodzi w pułapkę
![]()
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Imię: Mithril Lotorewus
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 26
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
@F0CUS
A ja pod twojego żeby wiedzieć że masz w porywach 3 IQ |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
|
Ja powiem to tak..jesli ktos cos ma do mnie niech psize w Tibii..przestalo mnie interesowac rzeczy typu Slub itp..TIbia do gra do zabijania Podziwiam Del'Toro..HAIL KINARI!!
P.S Kioor jesli chcesz cos czekam w dp KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
|
Ripper ona nie zabiła jego brata ona pomogła prosperionowi jak Dumb~ go bił i za to oberwała -.-
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
Mmmm...
Skad wiesz ze Effcia zabila mu brata.. Najwyrazniej nie wiesz, to ci powiem ona nikogo nie zabila :| Brak Slów... |
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
|
gratz ripper.... najwyrazniej ty bys uderzyl dziewczynę, ktora w rl bila by twojego brata.... wykazalbys sie niezmierną inteligencja oraz nieokiełznanym poczuciem godnosci
.... gdyby jakas dziwczyna bila mojego brata to bym tylko cos powiedzial..(poniewaz jak to babcia mawia "dziewczyny nie mozna uderzyc nawet kwiatkiem")... teraz monolog do cravena - NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXnie mogles z nia chociaz pogadac zeby zaplacila albo cos....(zreszta i tak by nie miala za co....) NEW OWNER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ![]() Ostatnio edytowany przez anubis~~ - 26-04-2005 o 23:31. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
Coż za poczucie Hummoru
![]() :** |
|