|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 | ||
Guest
|
![]() Mnie raz dwóch skejcików zaczepiło jak wracałem do domu. Ale nieludzkim fartem wyszedł nagle mój brat ze skelepu z kolesiami i skejciki w******* dostały rotfl
chcieli mój plecak... czemu to ja nie wiem lol @Było to na obrzeżach Wrocławia Cytuj:
Jak możesz DOBO REKLAMOWAĆ MEZA! TFUU... BLEHHHH (wymiotuje do papierowej torebki...) Cytuj:
A ja tutaj kłamstwo wyczułem. W Judo się nie kopie, tylko trenuje rzuty (sam trenowałem 3 lata...) By Hege: Edytuj posty, za triple to trochę pkt ostrzeżeń jest. Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 14-05-2005 o 22:10. |
||
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() btw. jeszcze kiedyś chyba chodziłem do 2 klasy podstawówki za***ali mi czapkę adidasa :< teraz ten typ boi się do mnie podejsć... i sluszcze
Elblążanie, zjednoczmy siły i wytępmy to je*ne ścierwo z naszej wsi!!!!!111111111111111111111111oenoenoenoeneoenoe jeoneoenoeneoenoe |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Oxy! w jakim mieście mieszkasz że wyciagasz po 1000 zł? Ja zazwyczaj po jednej nocy wyciagam 2 telefony no góra 3 i tak 3 lizaki<ahh te dzioeci bawiace sie po nocahc w piaskownicach>
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i normalnie lol
czy matkus też kradnie ! omg nie wiem jak inni użytkownicy ale ja w takiej sytuacji mówie BYE i jeszcze jedno na waszym miejscu nie chwaliłbym się tak tym że kradne, to nie jest powód do dumy... i jeszcze jedno słówko P I E R D O L C I E S I Ę B R U D A S Y ! kiedyś pożałujecie Ostatnio edytowany przez dobry barbarzyńca - 15-05-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
#106 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Zbanowany
|
![]() Dobra czas zabrać głos.
Po 1. NIektórzy nie rozumieją słowa "ironia". Po 2. Co z tego , że zostałeś okradziony, nie lepiej teraz odrabiać to co straciłeś?. Po 3. W niedziele ostatnią ukradli mi telefon...(4 ich było -Oxy, MatKus, Drom i pewnie Dobo). Wiecie co zrobiłem? Olałem ich, poszedłem na Kwadrat (osiedle) wziąłem chłopaków i odzyskałem kom oraz na czysto 200 zł. 100 zł wzieli chłopacy, a ja reszte. Po 4. Jaki z tego morał: "NIe żuj gumy w lesie" Po 5. Zawsze chodźcie w grupie lub znajcie jakieś sztuki Walki. The End. |
![]() |
![]() |
#108 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Paranoja.
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() co do oxyego
![]() ![]() @AUTOR niech komórka się speedem znajdzie |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Ale niektórzy admini tej strony na serio kradną?!
Ludzie kradną, bo ten hip-hop im miesza w głowie!!
Nie gram już w tibie, bo jest nudna ![]() Ostatnio edytowany przez Vitihud - 15-05-2005 o 18:56. |
![]() |
![]() |
#112 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec tak ide sobie pewnego majowego popoludnia(bylo jeszcze jasno) taka stara uliczka na obrzezach miasta wyprzedza nas jeden dres zatrzymuj sie i ten tekst do nas "No to jak chlopcy telefony, zegarki, kasa-JUZ JUZ) my niewiemy co robic wiec dalismy mu zegarki telefony showalismy jak najglebiej sie dalo
![]() ZLODZIEJOM MUWIMY ZDECYDOWANE NIE !!!!!!!!!!!!!
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
PFFFFF! Tylko 3 lizaki??? PFF CIENIAK :-)... Ja w dzień wyciagam 6 lizakow!
![]() |
#115 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ludzie kradną bo kradną i to tylko wina ich lub ich rodziców ( no chyba że jakiś "kumpel" ich namówił, to wtedy to również jego wina) Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Bo ja widze jak nie drechów to nazoli. Nie wiadomo co gorsze... |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() autor@
przykro mi , zdaża sie wiem jak to jest jak "prubuja" ci cos ukrasc. Sam kiedys byłem napadnięty w 6 klasie, lazlem po sianko dla mojego zajęca ![]() ![]() Odepchnalem go i olalem i jeszcze mięsem rzuciłem ![]() Więc lepiej nie noś w kieszeni komurki np lepiej w kurtce za pazucha ![]() Co do dresów - SAM JE NOSZE ! ![]() IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL ! Ale to tylko dlatego ze mam fajne dresiki i sa wygodne. Lecz nie jestem mafioza ![]()
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Mnie napadnięto dwa razy. Za pierwszym razem miałem przy sobie nokie 3510i i byłem z pier****nym ku**sem moim "kolegą", który ***nął w długą jak tylk podeszli, takie typy że w 2 vs 2 mieli byśmy szanse ale on ***nął w długą, a mnie zamurowało - spanikowałem!!
![]() Ale wydarzenie to pozytywnie wpłyneło na moją osobe (wbrew pozorą) Dwie zmiany które każdemu polecam: 1. box lub jakaś sztuka walki - z nauką psychologii ** 2. siłownia **psychologia jest ważna, gdyby nie panika, zaryzykował bym stwierdzenie że z 40% kradzieży by się nie zdarzyła. Ostatnio jak mnie napadnięto (byłem z kumplem - prawdziwym) i przekonałem się że tamci też mogą panikować ![]() ![]() ![]() ![]() ps. sorry za przekleństwa, ale jak przypominam sobie te akcje, to nawet dzisiaj skacze mi adrenalina i wściekłość (zwłaszcza na tego mojego ex-kolege - lamusa) @down: nic nie mówiłem o noszeniu dresu - nie upadł bym tak nisko, jestem skatem ![]()
Fly on the wings of love, fly baby fly! Ostatnio edytowany przez Deythwen - 16-05-2005 o 20:19. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
I co z tego, że nosisz dres? Dla mnie dres, tępa mina czy ABS (Absloutny Brak Szyi) to nic takiego (aczkolwiek ułatwia identyfikację). Dresiarstwo to stan umysłu czyli prymitywizm, agresja, brutalność, głupota etc. @down Luz, chodzi mi o to, że ktoś kto może mieć ABS itd. nie musi być drechem. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 15-05-2005 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() up@
wręcz przeciwnie niemam ABS , nie jestem brutalny albo coś w tym stylu. Jestem mily dla ludzi (jeśli trzeba) Ostatnio nawet pomoglem starszemu panu który dostał duszności i opierał sie o drzewo ![]()