|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
|
a poszukac nei umiesz? gdzies na forum chyba bylo, a jak nie to na google poszukaj....
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Chorzów Batory
|
Cytuj:
Wiem ze bylo ale stare linki nie dzialaja albo grafika w tibi sie wali ... migaja mi jakies kwadraciki i go*** z tego jest prawie sie wcale grac nie da ![]() Chodzi mi tylko o to czy moglby ktos ie poswiecic i zamiescic link to tibi.spr z pacc outfitem |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
no to sobie zrób ;/ wielki problem zedytować kilka grafik? tak? prosze.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
<CIach, Był tu keylogger>
Proszę bardzo -.- ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
|
EY.jestem terazz w budzie na infie jak bede w domu to dam wam link do tibia.spr pod kazdą wersję bo mam w domu na kompie zapisane
narqa@Edit: ok już jestem w domu po wielkich męczarniach szkolnych oto i link brazylijskiej stronki.Umnie wszystko bez keylogerow i td. http://www.tibiaoutside.pop.com.br/ potem klikacie downloads a potem grafikos i wybieracie Outside Premmy SPR i klikacie bixar efekt pr. pacc dla male i female porąbany wygląd demon setu speary wyglądają bardzo ładnie a reszty nie pamiętam bo długo nie odpalałem tibiiOstatnio edytowany przez Cloud streef - 06-06-2005 o 14:16. Powód: jestem w domku i daje link |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Chorzów Batory
|
Dzieki ale nie wiem dlaczego zawsze kiedy dam sobie jakis inny spr. lub tibia.pic która sam wydytowalem to mi sie sypie cala tibia
Chyba jedyne rozwiazanie jakie mi pozostało to zostac na tym brzydkim normalnym Ale i tak dzieki |
|
|
|