|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
Jeżeli Magus wlepił Ci karniaki to ja też poprosze , bo umieściłęm ten film pare tygodni temu ale moj temat został usunięty a punktów nie dostałem -.- Hail moderator
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
Nie prszypuszczalem nawe że są tacy ludzie.
Łańcuch na jaja i do kamieniołomu za**** |
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
@2up
Rózni są moderatorzy... Niektórzy dają punkty, niektórzy nie... Raz jeden za zadługi podpis dostałem 6 pkt. a drugi raz tylko mi kazał zmienić |
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
No niech mi moderator da bana jeszcze tylko 3 warningi po 1 punkcie i na 60 dni wole poswiecic punkty dla zwierzat ! =) jezeli mod skasuje to to raczej on nie ma serca :< nic nie zaszkodzi ze to nie jest o Tibii i wiem ze polowa tego forum nic nie widzi poza Tibia
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zen the knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 75
Skille: ~/~
Poziom mag.: 6
|
****a mac najchetniej to ja bym im tak zrobil... To co oni robia nie ma okreslenia c***e ***ane ****a. Pozabijac c***ow...
>Sory za przeklenstwa ale nie wytrzymalem<
10:29 Alven Cerion: jakie masz przezwisko 10:29 Amazon Guard: sexz laha 10:30 Alven Cerion: ja szczurek |
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
o ile sie nie myle jest to forum o tibii, a ten dzial to filmy z tibii..
nie mowie ze nie jest to straszny film i, ze jestem az tak nieczuly ze nie obchdozi mnie los tych stworzen, lecz powinno byc to predzej w dziale OWION nish tutaj, i wydaje mi sie ze przeniesienie tego tematu bylo by dobrym wyjsciem. |
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
|
A ja prosil bym zeby tu to zostalo bo pOLOWA NIE ZAGLADA NA NIC WIECEJ OPROCZ fake'ow zdjec i filmow
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
Z początku chcialem cię nabluzgać że taki temat do filmów tibijskich dajesz...ale jak obejrzałem to tego s****iela, po***ańca, ***usa, popierzonego debila, c***owatego dręczyciela zwierząt chciałem na***ać tak jak on skrzywdził zwierzęta...
Niemal że się poryczałem, choc nie powinienem Całego filmu nie obejrzałem bo jak obciął im żywcem nogi...to po prostu...trudno to opisać. Brawo, może ten film wywoła jakieś reakcje u różnych fundacji itp. @offtopic sorry za nadużycie autocenzury ale...krew mnie zalewa @Tytuł tematu Takich ludzi powinno sie smażyc żywcem, wykastrować, obciac nogi, rece, pozbawić go fiuta itp.... |
|
|
|
|
#29 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
|
ja słysze sam dzwięk ale to chyba dobrze bo nie ejstem pewnien czy chciałbym obejrzeć ten film .......
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
nie wiem co napisac najchetenie teraz bym s****ial tych ***ow na filmie
to jest nie ludzkie ![]() |
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
Ja jestem wyjątkowo wrażliwy na zwierzęta. Wyłaczyłem film już po trzaskaniu o ziemie. Takich ludzi sie powinno powybijać i nie powinno im sie ucinać rąk tylko rzucać nimi jak oni rzucali tymi zwierzętami.
![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
Wytrzymalem 50 sekund i sie caly trzense.To przesada!Jak tak można ,ludzie bez litości.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
|
Takiego c**la je**nego co się tak znęca na tymi zwierzętami to wziąć tylko i wykastrować poobcinać ręce i nogi do piachu z hamem!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
o żesz ****a mać-,-.. Jaki s****iel ja *******e!!! Takich ludzi to na golasa miodem wysmarować i powiesić na rękach na drzewie, tak żeby koniuszki stóp dotykały ziemi.... Niehc go robale żywcem zeżrą...
Zaraz usunąłem ten film żebym go już nie obejżał bo ****a niedobrze mi.... P.S. Skąd żeś to wyrwał??? O,O O takie coś chyba nie jest łatwo...
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Białystok
|
Co za popier.... ludzie na tym filmie o kur.......!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
|
Wstrząsające ....... najgorsze jest to , że ci ludzie nic sobie z tego nie robią , zabijają zwierzęta jakby robili sobie kanapki , normalka dla nich . Nie mają sumienia ... Widocznie w ich kulturze , takie coś to normalka ...... Cóż biedne zwierzęta giną aby Kasiaste szmaty typu Jenifer Lopez mogły sie ubrać w ładne futro .... Obejrzałem cały film , choć gdy zobaczyłem jak facet staje na szopa (?) i go przygniata , a to biedne zwierze wciąż oddcyha , myślałem , że rozniose monitor . Radze nie oglądać ... dla ludzi o słabych nerwach.
|
|
#39 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2005
|
Jak można być takim człowiekiem co żywcem zdziera skure ze zwierzęcia, które czuje i dalej żyje... Przecież to nieludzkie. Ja jak bym takie coś wogóle gdzieś na Rl zobaczył to bym po nocach spać nie mógł, a jak wogóle taki człowiek "działa" co sam morduje takie małe zwierzątka... Czy aby nie zjada go sumienie??
![]() |
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
|
natknolem sie na to na Tibia.gery.pl
autor (tego filmu ) to totalny debil zwierzeta takie mialy tortury..