|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Chełm
|
Czy spotkales sie kiedys z objawami rasizmu lub propagowania nazizmu w tibii?
Ja tak czesto spotykam ludzi którzy lataja po miescie i pisze "Ilove Hitler" albo "Fuck Jude" albo nazywaja sie Pogromca Murzynów mnie to drazni nie uzywajac brzydkich slów, ale takich ludzi trzeba eliminowac albo banowac forever. NISZCZ NAZIZM I RASIZM ![]() Ostatnio edytowany przez Karamba Rozi z Elysii - 20-07-2005 o 10:01. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
|
No i co w związku z tym , acha fajnie gdzie kupiłeś ?
<rotfl> @down człowieku to forum o tibii ^^ A ty mi tu o wojnie gadasz ![]() Ostatnio edytowany przez Kusznik - 19-07-2005 o 22:40. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
Hm, biegał kiedyś na Amerze low level, który krzyczał "GERMANY RULED FUCKING POLAND IN SECOND WORLD WAR HAHAHA!". Dostał ode mnie sd, to się złożył... lecz tutaj chodzi o to, czemu ludzie w ogóle robią takie rzeczy
Dla żartu? Dla mnie to śmieszne nie jest...
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
|
Powiem tak: Nazistów roz***ać!!!! Ja sam nie mam nic do murzynów, ale asfalt powinien leżeć na swoim miejscu
![]() ![]()
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
Cytuj:
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Jelenia Góra
|
Gadacie głupoty, że nie macie nic do obywateli innych krajów, murzynów, Żydów, ale który z Was LUBI tzw. "br'ów" ? n/c.
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
|
to sa po prostu ludzie nadajacy sie do toszka -.-
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Dla mnie to jest głupie... mnie to za przeproszeniem gówno obchodzi czy koleś ma czarną, czy białą skórę, jaką religie wyznaje etc. mnie to nic nie obchodzi! Ważne zeby dobrze sie z nim grało i nie był n00bem... Nie wiem czego ci rasiści chcą od ludzi innego koloru skóry... dla mnie to ejst smieszne... Takich debili powinno sie banować na zawsze!
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
|
nie graj w tibie,nie ogladaj tv, nei wychodz z domu.... bedziesz mial z tym spokoj
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
ehhhhhh....Pawepek napisał, że ważne, żeby się z nim dobrze grało i nie był Noobem, ok- to prawda, ale tu nie chodzi tylko o Tibie, chodzi o rasizm ogólnie pojęty w/g mnie oczywiście, bo wiem, że temat dotyczny Tibii. Ale cóż świata nie naprawimy
![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
|
@Pawepek: Bo rasizm i nazizm są śmieszne. Tylko jak się widzi tego efekty to się człowiek przestaje śmiać a zaczyna płakać.
@Topic: Też nie lubie jak ktoś wrzeszczy "Koham Chitlera" "Je*** Rzyduf" itp. itd. (Te błędy ortograficzne to specjalnie) |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
|
Cytuj:
@topic a rasim jest zabroniony w tibii, lecz takich ludzi nalezy olac, bo sa ta gowniarze po 10-15lat ktorzy nie wiedza dlaczego tepiono zydow, a gdy widza czlowieka o innym kolorze skory to za nic nie okaza swojego rasizmu bo sie boja oberwac
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
Mówcie co chcecie - ale nienawidziłem, nienawidzę, i będę nienawidził br'ów
![]()
|
|
|
#16 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
|
Cytuj:
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
Rasizm i czasami Nazizm zawsze byl jest i bedzie gdziekolwiek sie nie oberjrzysz... I nic z tym razcej nei zrobisz...
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero