|  24-09-2005, 16:28 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Pk !!!! Witam zachecam was wszystkich do obejrzenia tego filmu... pkujemy roznych gosci  a puzniej walka z hight lvl'ami z titani... zobaczcie pomino duzych lvl jaki slaby skil do PVP  oto link: http://rapidshare.de/files/5472032/klaspk.rec.html | 
|   | 
|  | 
|  24-09-2005, 16:38 | #2 | 
| Użytkownik Forum |  lol jakie pk   ładnie się broniłeś, ale juz wiadomo bylo jak Eris doszedł, że nie masz szans ucieczki  
				__________________  ) | 
|   |   | 
|  24-09-2005, 21:30 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 03 2005 Lokacja: Poland Alkocholand :) Wiek: 36 Posty: 117     |   Wosaah to ja   Kaszanka zdeka, kijowy loot był ale raocha była.    Potem gdy odłaczyłem sie, gonili mnie Ci sami co Ciebie. Dawno nie widziałem takich h lvl idiotów z takim słabym pvp. Przecież to masakra mineło dobre 30 min zanim mnie ubili we 3 ! Gdy skończyły sie uhy padłem. n/c A teraz coś extra  http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html Dowód jak można było nas ubić w kilka sekund   Prosze obejżeć końcówkę  
				__________________ W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 01-10-2005 o 19:43. | 
|   |   | 
|  24-09-2005, 21:51 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 06 2005 Posty: 360 Stan: Usunięty Świat: Danubia/Iridia Poziom: 108 Skille: 99/81 |   ahahha na titani ma kazdy slabe pvp chyba pamietacie slynnego acko ?:>  Ps. Jak acko uciekal to byl najlepszy filmik jaki widzialem ;D | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 00:22 | #5 | 
| Guest Posty: n/a |   taa acko forever acko rulezzzzzz on mial wy***ane pvp a ci co nas ganaili n/c | 
|   | 
|  25-09-2005, 01:09 | #6 | 
| Użytkownik Forum |   Heh właśnie dlatego lubie grac najtem... Jaka inna profesja przezyłaby taki napor tak dlugo na takim lvl    | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:10 | #7 | 
| Użytkownik Forum |   Szkoda runek na nooby skoro na titani jest wojna   dla nas to byla czysta zabawa  i sie niezle z was usmialismy 
				__________________ I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:32 | #8 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 03 2005 Lokacja: Poland Alkocholand :) Wiek: 36 Posty: 117     |   Cytuj: 

__________________ W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. | |
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:50 | #9 | 
| Użytkownik Forum |   To nie ja Cie bilem ,a jak znam kolegów to pewnie byli na***ani   I tak oprócz Neu~ wszyscy padli więc tylko pogratulować panowie 
				__________________ I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 14:56 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 03 2005 Lokacja: Poland Alkocholand :) Wiek: 36 Posty: 117     |   Raxel, i Patry~Knight szkoda komentować. Tu na filmie tego nie widać, ale płakac mi się chciało. Żeby 115 pal był taka kaleką? A z tymi m wallami to co on ćwiczył chyba chciał pokazać, że ma. Powiadam Wam, z tydzien powtórka. Tym razem, będzie masa run. Mamy fundusz 120~k  
				__________________ W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:11 | #11 | 
| Użytkownik Forum |   Chetnie was odwiedzimy za tydzien, jeżeli wam na tym tak zależy to sie przygotujemy nie bedziecie żyć 5 minut masz to jak w banq   msg me jeżeli chcecie potyczke ,to jesteśmy bardzo chętni  
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:37 | #12 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 04 2005 Lokacja: Szydłowiec Posty: 28 Stan: Aktywny gracz Imię: Braincreature Profesja: Sorcerer Świat: Saphira Poziom: 30 |   boze te levele co cie pekowaly 70+ i 50+ to konkretne noobowstwo, nie wiem jak mogli cie nie zabic skoro ty sie uhac dobrze nie potrafiles co chwila na redzie byles, ten pall sdkami nie mogl w 30 levela namierzyc lol dopiero ten sorc pokazal ze umie nacisnac hotkeya w dobrym momencie   ogolnie to filmik na niskim poziomie i moze nastepny bedzie lepszy | 
|   |   | 
|  25-09-2005, 15:41 | #13 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 looool pekowali? omg stary na moje oko to oni pekowali a my wymierzylsimy sprawiedliwosc 
				__________________ I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. | |
|   |   | 
|  25-09-2005, 16:38 | #14 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 04 2005 Lokacja: Szydłowiec Posty: 28 Stan: Aktywny gracz Imię: Braincreature Profesja: Sorcerer Świat: Saphira Poziom: 30 |   Cytuj: 
  | |
|   |   | 
|  25-09-2005, 16:59 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 09 2005 Lokacja: Mielec Posty: 32 Stan: Aktywny gracz Imię: Dekoz Profesja: Knight Gildia: Poszukuje ! Świat: Calmera Poziom: 61 Skille: 77/75 Poziom mag.: 6 |   mam 40 Knighta na titani jak robicie jakas rozpierduche to pisze sie z wami tylko na runki musicie zapodac bo jestem goly tam   ale do zabawy sie chetnie dolacze =] 
				__________________ "Teraz tez w gorzkosci jest mowa moja i reka karania mego ociezala nad wzdychanie moje. Kto by mi dal abych poznal i znalazl go i przyszedl az do stolicy jego! Przeloze przed nim sad, a usta moje napelnie lajaniem. Abych sie dowiedzial slow, ktore by mi odpowiedzial i wyrozumial co mi bedzie mowil" | 
|   |   | 
|  27-09-2005, 11:40 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2005 Lokacja: Z nienacka Wiek: 33 Posty: 189 Stan: Niegrający   |   Bosz 1st time widze takich noobow jakie cioty matko boska.  I think these h lvl's 11-12 yrs old Bialy tak trzymaj xD 
				__________________  Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe. | 
|   |   | 
|  27-09-2005, 20:25 | #17 | 
| Użytkownik forum |   film poprostu do dupy gorszego dawno nie widzialem, ubijanie 18lvl to nie sztuka, pewnie wylootowaliscie scal armor, noobostwo na maksa | 
|   |   | 
|  29-09-2005, 10:42 | #18 | 
| Użytkownik Forum |  lol Wosaah taki cwany biegał z góry na dól po drabince i ciekawe jak mieli Cie za***ac lmao tym juuz sie nie pochwaliłeś że zachowałeś sie jak kompletny noobek   ) 
|   |   | 
|  29-09-2005, 11:02 | #19 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2005 Lokacja: Z nienacka Wiek: 33 Posty: 189 Stan: Niegrający   |   Cytuj: 

__________________  Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe. | |
|   |   | 
|  29-09-2005, 11:23 | #20 | 
| Użytkownik Forum |   CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili   po co miałem tracić na niego explo albo ***ac z exori ^^? 
				__________________ I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. Ostatnio edytowany przez -=Misiekmen=- - 30-09-2005 o 18:29. | 
|   |   |