|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
Byl tu temat: Wybuchy
Uzywalam opcji szukaj i wnioskuje ze zostal skasowany A ja mam pytanie wziawzku z nim: Czy te durne kule ognia spadaja na ziemie czy sa jak fajerwerki? Na i le metrow trzeba sie odsunac? Ile ma sie czasu na "ucieczke"? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
Temat został skasowany (miałem w ulubionych
)Czasu- zależy jak długi dasz sznurek. ODległość- nei mneijsza jak 50 metrów Jesli nastepuje taki wybuch to pewnie ejst on w powietrzu, a resztki stopione opadają na ziemie zgodnie z prawami fizyki ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak dobrze ze chociaz przepis mam ib tak znam na pamiec
![]() Dobra, muszetrenowac biegi na 60m ![]() I sie zabieram z Magda (moja kumpela) do tego experymentu ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Mam proźbe, jeśli ktoś może mi napisać (choćby na PW) o jakie "kule ognia" chodzi i co było w tym skasowanym temacie (szkoda, że moderatorki kasują tematy
)
|
|
|
#5 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
@Wieszok
Usuniety temat w wolnym tlumaczeniu zawieral wskazowki jak sobie zrobic krzywde, poparzyc sie, udusic, miec na bakier z prawem. Usunalem tamten topic by uniknac sytuacji, ze jakis szczyl zainteresowany wybuchem wyladuje w szpitalu z oparzeniami 3-go stopnia a szlochajacej matce powie "bo na forum tibia.pl tak piosali". Potem taka matka obwiniajac strone/forum wytoczy serwisowi czy administratorom sprawe w sadzie ze przez nas jej dziecko jest okaleczone do konca zycia. naturalnie to tylko profilaktyczny domysl z mojej strony ale kto wie co by sie moglo stac. Gdyby ogien i materialy wybuchowe sluzyly do zabawy, to by je sprzedawali w sklepach z oznaczeniem "zabawka dla dzieci do lat 3". @Wszyscy zainteresowani wybuchami: Wezcie sie lepiej za poprawianie ocen przed wakacjami a nie wam pirotechnika w glowie, malolatow z poparzeniami twarzy i rak jest wystarczajaco duzo po nowym roku.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
@ Magus zgadzam się. Podałem indywidualnie Wieszokowi przez PW, ale nie zamieściłem na stronie, bo wielu userów mogłoby sobie krzywdę zrobić (napisałem to mu też
)Temat był interesujący, ale niebezpieczny. Choć można by było zrobić bramę IQ (ci od 140 IQ sami sie chyba nie zabiją )Sry za off. Ale wydaje mi sie że w tym temacie wszystkie odpowiedzi zostały udzielone,
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
Jak robi sie tą kule ognia z wodoru to nic nie ma prawa spaść na ziemie bo guma z balonika spłonie, a gdyby nawet nie to co by ci mogła zrobić?? A odsunąć sie trzeba na odległość ok. 25 metrów (nie gwarantuje bezpieczeństwa), i przydałby sie sznurek (lont) ze 20 metrów...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użyszkodnik
|
@Magus: Z tym się zgadzam, że takie "niebezpieczne tematy" należy usuwać, ale w ostatnich dniach zauwarzyłem, że prawdopodobnie zostało skasowanych wiele innych tematów na które międziinnymi odpowiadałem (strasznie mi skacze liczba postów
)Eerion, thx za ten "przepis", narazie go niewykorzystam, bo niemam odpowiednio bezpiecznego miejsca, może jak kiedyś wyjade na wieś do qmpla :rolleyes: . Coś zauwarzyłem, że ten temat, zaczyna sie odradzać
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ma dobre stopnie i pytanie CZYTE KULE OGNIA SPADAJA DO JASNEJ CIASNEJ? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użyszkodnik
|
Jest jeden sposub by się otym przekonać, tylko pls rób to w bezpiecznym mniejscu
![]()
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiesz co zrobie do ppod twoim domem (lol)
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|