| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  30-10-2005, 12:23 | #141 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
  Ja tego nigdy nie robiłem dla szpanu. Bo niby przed kim? 
				__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | |
|   |   | 
|  | 
|  30-10-2005, 12:26 | #142 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2004 Lokacja: Lublin Wiek: 37 Posty: 203 |   Ja codziennie jak ide i wracam ze szkoly na piechotke (dla zdrowia) to przechodze przez kilka placykow, na ktorysz rozni ludzie czsem sobie cos popijaja a jeszcze nigdy nie widzialem 12-13 latka z browarem. | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 12:54 | #143 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 29 10 2005 Lokacja: W Twoich myślach:) Wiek: 35 Posty: 6 |  puste barbie... Macie racje, przepraszam, ze zboczyłam troche z tematu.  Ale skoro juz zaczęlismy o tym rozmawiac, to chcialam jeszcze dodac, ze smiac mi się chce, jak widzę moje "Szanowne koleżanki" poubierane w zakrotkie bluzeczki spod ktorych wylewają się litry tłuszczu   Paranoja po prostu. Rzeczywiscie ładnie wygląda błyszczyk na ustach czy ładnie podkreslone oczy. Ale po co fluid? puder? Nie no - rozumiem. Sama przeciez dziewczynką jestem. Wszystko jest dla człowieka, ale w odpowiednich ilosciach, prawda? Muszę też skomentować wypowiedz jednego z użytkownikow powyzej, ktory napisal: "G**** prawda... Ja nie pije dla szpanu, bo niby przed kim?? Poprostu lubie...". Ojj, zapewne 'dla kogo' to masz. Chociaz by dla towarzystwa. Lubisz? Jakos trudno mi w to uwierzyc, ale w porządku. Twoja sprawa, nie moja. Tylko tak myslę... Kiedys musial byc ten pierwszy raz. 'Zakazany owoc lepiej smakuje'?  A moze jednak ten szpan? Fajne to forum^^ pozdrawiam serdecznie. | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 13:01 | #144 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 08 2005 Lokacja: Śrem Posty: 2,539 |   @up Filipinka plx??? a tak do tematu to moi kumle 1-2 gim,. nontoper chleja i pija blech.... 
				__________________ Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 30-10-2005 o 13:02. | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 13:02 | #145 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 10 2005 Lokacja: Elbląg Wiek: 36 Posty: 86 Stan: Na Emeryturze Imię: Ferenczy Profesja: Knight Świat: Guardia Poziom: 73 Skille: 79/79 Poziom mag.: 6 |   Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 13:53 | #146 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 01 10 2005 Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli... Wiek: 35 Posty: 118 Stan: Na emeryturze   |   Cytuj: 
 Byłem w Chorzowie na koncercie Metallici i był spokój. Idealny prawie wręcz. Byłem na koncercie jakiegos hiphopu to bluzgi, pijani jak cholera, bijatyki... Metal rulzzz. Emma Watson też  | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 14:22 | #147 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 29 10 2005 Lokacja: W Twoich myślach:) Wiek: 35 Posty: 6 |  notka. Czy ktoś mi może łaskawie wytłumaczyć o co chodzi z tym 'wystawianiem notek'? Z góry dzięki  1` | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 14:38 | #148 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 09 2005 Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy) Wiek: 32 Posty: 70 Stan: Aktywny gracz Imię: Kurczak Neo Profesja: Sorcerer Gildia: Guardian Angels Świat: Pacera Poziom: 24 Skille: z/w Poziom mag.: 35   |   Hehe... U mnie w Toruniu jest szczyt szczytów. Obok mnie mieszkają bardzo dobrzy sąsiedzi. Piją ile wlezie i palą. Starszy ma 40 lat a wygląda na 80. Naprzeciwko mojego domu stoją dwa bary z piwskiem i wódką. Przychodzą tam tłumy biednie ubranych straszych dziadków i wydają wszystko, co mają - na piwo. Po prostu walają się naokoło bloków młodzi i starzy ludzie, nie mający pojęcia o otaczającym ich świecie. W dużej mierze to bezrobotni. Dają wspaniały przykład dzieciom młodszym ode mnie (a także mi i moim kolegom -.-). Rozumiem, że jedna szklanka piwa pomaga na nerwy, ale nie całe beczki! 
				__________________ Co mam tu wpisać? | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 14:49 | #149 | 
| Guest Posty: n/a |   @up Masz racje, w chorzowie to tez pelno pijakow chodzacych do miejscowych barow i w wiekszosci sa oni bezrobotni. Calkiem niedawno czekamy sobie na tramwaj, zeby dostac sie na trening ;p Przychodzi taki Pan kolo nas i mowi "Hey, chlopcy moze chcecie kupic <wyciagnal jakis tam zagerek na reke> za 2zl?" Oczywiscie odmowilismy. Pomyslalem ze to zenada, sprzedawac wszystko co sie ma tylko po to zeby kupic sobie PIWO! Zal mi ich i tak samo ich nie nawidze. | 
|   | 
|  30-10-2005, 14:56 | #150 | |||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 12 2004 Posty: 2,105 |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 Btw. nie mam zamiasu myśleć "ilu jest kulturalnych skatow a ile nie" bo nie wiem ilu jest, a ilu nie. Proste? Cytuj: 
 100% - 20% = 80% <-- jakie 99%? 0.o Btw. Masz coś do krótkich spódniczek, flidu czy innych pierdół? Nie zgrywaj pacyfikatora. Jak chcą niech używają. Niektórzy są brzydcy i śmierdzą to muszą się malować i perfumować. Masz cos do żelu? Niektórzy chłopacy lubią postawić sobie włoski (i nie tylko na głowie). Ich sprawa... Czasem, bardzo rzadko, napiję sie piwa. No i co? Jestem już cool? Daj spokój takim bredniom jak "dla szpanu". Gdyby dzieciaki czuły nieludzką potrzebę zaimponowania innym paliły by, zamiast fajek czy marijuany, haszysz. EDIT: Piszesz jakbyś conajmniej była "Dzieckiem z dworca zoo" (może ktoś czytał). Ostatnio edytowany przez Thero - 30-10-2005 o 15:02. | |||
|   |   | 
|  30-10-2005, 15:00 | #151 | 
| Guest Posty: n/a |   Mozna policzyc poprostu srednia. Zauwaz ilu ludzi kojarzy skatow z ludzmi kulturalnymi a ile nie. ALE masz racje jest czesc skatow ktora jest mila dla innych. A i dlatego nie odpowiedzial, bo nie chcial zeby bil sie pod domem kolezanki, bylo dosc duzo ludzi na okolo i przynajmiej u nas jest tak ze przy dziewczynach nie wypada sie bic za takie cos. A na poczatku startowal do niego dlatego, ze to byl jego odruch. Zeby mu poprostu oddac bo troche kozaczyl. Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 30-10-2005 o 15:02. | 
|   | 
|  30-10-2005, 15:02 | #152 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 10 2005 Lokacja: nie wiem Wiek: 34 Posty: 6 Stan: Tutor Profesja: Master Sorcerer Gildia: Nie potrzebuje gildi Świat: Azura Poziom: 79 Skille: 78\79 Poziom mag.: 40 |   Cytuj: 
 Ja myśle że zamulasz. | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 15:15 | #153 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 11 2004 Posty: 380 |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 | ||
|   |   | 
|  30-10-2005, 15:16 | #154 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 09 2005 Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy) Wiek: 32 Posty: 70 Stan: Aktywny gracz Imię: Kurczak Neo Profesja: Sorcerer Gildia: Guardian Angels Świat: Pacera Poziom: 24 Skille: z/w Poziom mag.: 35   |   Cytuj: 
 Ma się rozumieć, że ty w ogóle nie widziałeś na oczy 20 % naszej społeczności? 
				__________________ Co mam tu wpisać? | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 17:04 | #155 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 06 2004 Lokacja: Z kątowni Wiek: 36 Posty: 197 Stan: Na emeryturze   |   No dobra niech bedzie. Pijecie bo lubicie -.-' A teraz sie zastanowcie czy bylibyscie w stanie bez tego zyc? :> Odpowiedzcie sobie, nie mnie.. 
				__________________ - | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 17:05 | #156 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 29 10 2005 Lokacja: W Twoich myślach:) Wiek: 35 Posty: 6 |   Cytuj: 
 Nie mam nic do tzw. 'pierdół*'. Po prostu piszę, to co myslę. To chyba normalne na forum? A co do tych procentów - wiesz, umiem jeszcze wykonywac obliczenia, ktorych nauczają w podstawowce. Ale nie sądziłam, ze ktos moze być tak hmm.. dokładny, ze będzie to obliczał. Poza tym, byłam przekonana, ze wszyscy wiedzą czym jest metafora i zrozumieją sens owego zdania. Cóż - pomyliłam się. Heh, piszesz: "gdyby dzieciaki czuły nieludzką potrzebę zaimponowania innym paliły by, zamiast fajek czy marihuany - haszysz" (omijając fakt, ze maryska i haszysz to jedno ścierwo  )To czy ja wiem?  Wątpie, bo narkotyk, nie jest 'przyjemnoscią' ktorą mozna dostac za pare złotych w kazdym kiosku, sklepie czy od kumpla w szkole. Tutaj trzeba miec zaufane znajomosci. Papierosy czy piwo są duzo bardziej popularne i naprawde mozna dostac je w kazdym miejscu (Nawet dzieci nie mają problemu z kupieniem alkoholu.). Kłóciłabym się z tym, ze marihuane tak samo łatwo zdobyć. Ostatnio edytowany przez Anonimka - 30-10-2005 o 17:08. | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 17:08 | #157 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 10 2005 Lokacja: Elbląg Wiek: 36 Posty: 86 Stan: Na Emeryturze Imię: Ferenczy Profesja: Knight Świat: Guardia Poziom: 73 Skille: 79/79 Poziom mag.: 6 |   Cytuj: 
  | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 17:34 | #158 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 11 2004 Posty: 380 |   Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  30-10-2005, 22:14 | #159 | 
| Użytkownik Forum |   Ja też pił bym więcej. Ale po 1. Wiem, że nie wyjdzie mi to na zdrowie, po 2. Szkoda mi na to kasy. Okazjonalnie 1 na miesiąc, a ostatnio rzadziej. A pije bo lubie, ale jednak robie to naprawde rzadko. Do kogoś kto "wyklinał" Anonimke za te fluidy itd. Po co te pudry i żele ?? A przypadkiem człowiek nie wygląda najładniej tak jak wygląda naturalnie ?? Prawda, że dziewczyna z makijażem jest ładniejsza. Ale trzeba by było pomyśleć co ta dziewczynka ma w środku. Większość zaczęła pić/palić, ze względu na kumpli. Kiedyś tam mu zaproponowali, żeby się napił. On tak zrobił, i już za kilka dni mówi: "Idziemy na browara?". Bo tak jest cool powiedzieć i w ogóle szpan. Nie mówie, że ze mną tak nie było, ale gz dla mnie i dla ludzi, którzy nie piją dla szpanu, a jeszcze większe gz, dla tych, którzy umieją się powstrzymać, też dla mnie lol. | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 22:48 | #160 | ||
| Tibiaspy.com Data dołączenia: 10 11 2003 Lokacja: Wrocław Posty: 4,083 |   Cytuj: 
 wieksze powodzenie bedzie miala ladna i wypudrowana, ale glupia dziewczyna, niz brzydka, ale madra? Cytuj: 
  Co do konca wypowiedzi - mowisz tak, jakby 80% mlodziezy bylo nalogowymi alkoholikami  
				__________________ Nieaktywny. | ||
|   |   |