|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
Zamieszczalem to pytanie juz w innym temacie, lecz nie otrzymalem odpowiedzi....czy na 17 lvlu dogoni mnie dwarf guard (chodzi mi o kopalnie).Wiem ze mnie dogoni w sali tronowej (-.-)" i czy z 60 dista mi sie bedzie zwracac za bolce? (narazie mi kumpel zbiera) xD
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
|
Raczej nie powinien cie dogonić, jak z kumplem na D-solidery poszlismy i byliśmy przy jakiejś jaskini, wlaz, był tam z 5 sekund i wraca na redzie, bierze exura vita, ok fajnie, potem jakiś n()()b ropuje tego guarda co stał czekając na to, i jak uciekałem to mieliśmy mniej więcej wyrównane tempo...
była draka... już myślałem że dedne (miałem z 32 HP a on mnie po 56 klepał) a tu nagle cud - ten n()()b co go zlurował dobija go w ostatniej chwili raczej cie nie dogoni, a reszty nie wiem A jeśli chodzi o miny to nie musi ci sie na boltach zwracać, poproś znajomego sorca/druta o FireFielda rune, zejdź na dół, klepnij go z tej runy, fagas ma burna, wyjdź na góre, zaczekaj aż burn się skończy i powtarzaj aż do skutku. jedna swieża runa powinna stykać. Ostatnio edytowany przez Celoz - 25-01-2006 o 13:00. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe raczej...
a oplacalo by sie isc z blokerem i dobic do 20 lvla..? Jesli tak to ile by to trwalo..?
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
Z blokerem raczje bez sensu, watpie zeby ktos chcial blokowac potwory z ktorych loot nadaje sie raczej tylko na loot bag, chociaz w sumie jak jakis twoj dobry kumpel, to moze zblkowac uhow mu duzo nie pojdzie, napewno sie zwroci... DG raczej cie nie dogoni, bardziej martw sie o to ze w kopalni stosunkowo ciezko uciekac i uciekajac przed jednym mozna trafic na duza grupe... za bolty sie oczywiscie zwroci i ew. runy...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
Nie idz przed 25lv poniewaz uciekajac trafisz na wiecej guardow.
Ja palkiem w 1 dzien wbilem 20lv na guardach z blockerem. Bez niego padalem, poniewaz Guardy czesto respia sie nam za pleckami co oznacza deda, sczegulnie ze na twoim lv napewno masz ok. 280hp a guard luzem u***ie ci za 100. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
|
pfff ja zaczolem na guardy chodzic moji mdrutem an 19 lvl i jak dotad ani razu neidedlem ale pamietaj CHODZ NA NIE JAK NEIMASZ ZADNYCH LAGÓW bo dzis mailem male ipierwszy raz do reda zjechal mnie .......
pozdr(aha i UH i hmm na wszelki wypadek bierz)EDIT Up@ ty jestes knight to musisz obok neigo stanac i masz lipe a ci co na dystans walcza to maja latwiej ![]() knightem lepiej na zwykle chodizc jak najdluzej (w sesie skil ldobrze na nich idzie) Ostatnio edytowany przez Propan Butan - 29-12-2005 o 13:18. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nie rozumiem cie, przeciez czarno na bialym napisalem ze chodzilem palkiem na Guardy. Knightem oplacalnie chodzi sie chyba przy 90 skillu. Bo przy 80 widzialem jak czesto schodzily uhy. 1 na 5, 6 guardow. Tak zwraca sie ale nie lepiej marnowac 1 na 10, 15? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
|
EDIT2 ale ja patrzlaem pod avatar i zle doczytalem sry
![]() Ostatnio edytowany przez Propan Butan - 29-12-2005 o 13:24. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
@Propan Butan
Naucz się trafiać w te literki na klawiaturze jak masz coś zamiar napisać, bo nieco kalecznie to wygląda @topic Nie powinien Cię dogonić, ale z 60 distem expienie na nich będzie raczej nieopłacalne, nie zwróci Ci się. Dobij 70 i wtedy spróbuj. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Knight'elemental
Profesja: Elite Knight
Świat: Shanera
Poziom: 43
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
Też mam 17 lvl i spokojnie przed nimi uciekam,
gorzej jak wejdzie mi "pod koła" jakiś rot albo inne badziewie ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
|
taaa niedogoni cie raczej NIGDZIE.
nawet w sali tronowej (chyba) mnie przynajmniej niedogonil na 9 lvlu w kopalniach ale przy lagu padlem wienc uwazaj glownie na lagi ^^a co do beltow to niewiem niejestem i nigdy niebylem palem =] |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Na poziomach z guardami nie ma rotow, dwarfów. No chyba ze expisz na poziomie z soldkami gdzie występuje resp 2 guardow na pietro. Ale wtedy zle mu doradzasz bo hunt soldkow z 2 guardami to nie to co hunt samych guardow. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
dobic 70 dysta to dla mnie katorga
namowie kumpla zeby poszedl ze mna...a btw mi sie wydaje ze mnie ne dogoni bo nawet tarantula mnie nie dogoniala jak so haste rzucial (ale ja bylem daaaalleeko od niej )dzienx za odp tylko dobilo mnie ze mam to 70 dysta wibc... ![]()
Prawo Ohma? Nie chodz z jedna tylko z dwoma ;D Ostatnio edytowany przez Smash-Shady - 29-12-2005 o 21:18. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 68
Skille: 82/82
Poziom mag.: 6
|
Teoretycznie to uciekniesz, ale gorzej jak kolega wyzej mowil jak "wpadnie Ci cos pod kola", lub lagi bedziesz mial. Zawsze bedzie Ci sie za bolty zwracac jezeli bedziesz robil lootbagi ;]
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Kielce
Imię: Granell
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destination
Świat: Elysia
|
A ja expie w Kazordoon
Szybko ustukałem z 8 na 11 ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
Ja mam 37 lev i czesciej bije soldy niz guardy,wiec poexp se soldach,na 65 discie smialo juz idz i napewno cie nie dogoni.Powodzenia!!!
![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
skoro sadzicie ze mnie ne dogoni
najpierw so sprawdzeresp gdzie sa max 2-3 guardow a jak mi ne pujdzie to soldy ale raczej z strzalami..czy z bolcami..(czasami sie bedzie zwracac per soldka <zostawia czasami nawet 3 bolty!! xD>)
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
|
Na Bank cie nie dogoni!
A z takim lvlem i distem to na respawny 1x!!!
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Kaziu'morderca
Profesja: Paladin
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 48
Skille: 74/-.-
Poziom mag.: 14
|
Dał byś rade guardowi, ale na 17 lvlu to bardzo ryzykowna zabawa. Radze zrobić sobie wyższy lvl i dopieru wtedy na nie iść.
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Following Avyabix
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
może być tak na styk z tobą ale radzil bym uważać bo jeżeli cie zlaguje na chwilke albo coś ci zablokuje droge to będzie niefajnie.... Także ODRADZAŁ BYM
|