|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
huh 54 metry i to za 1 razem !!!
zajefajna gierka |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
|
Mamy nowy rekord chodnika 129 metrów!!!!!!!!!!!!!!!
Sprubujcie mnie pobić.Niedługo wkleje fotke.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamientajcie 18 kwietnia o dniu moderatora i administratora![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
Wszystko zależy od szczęścia czy przez na przykład przy 100 metrach krzyknie coś. Podczas krzyku bardzo ciężko go "wyprostować". Jeśli nie krzyknie to można iść jak długo się chce.
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
mi krzykna na 16 metrze i pah na glebe LOL
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
|
Ja wcale szczęścia nie miałem bo mi krzyknoł na 19 i na 60 metrze.Teraz niemode się nawet zbliżyć do mojego rekordu.Cudem raz wytrzymałem 4 krzyknięcia za piątym
się (cenzura) na bruk .
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamientajcie 18 kwietnia o dniu moderatora i administratora![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Guest
|
heh, mój najlepszy to narazie 365 - i to wcale takie trudne nie jest, wystarczy sie skoncentrować i patrzeć w oczy... jak ktoś nie wierzy to tu macie filmik:
http://www.gmk.net.pl/~iwona_myslak/rekord***** (rar) ![]() Cytuj:
i przejść... i co mnie dziwi - po przejściu tego odcinka idzie sie tak banalnie, że sam nie dowierzałem początkowo, myślałem, ze to jakiś bug. Ale jednak tak jest Tak więc później liczy sie tylko wytrwałość, polecam skoncentrować sie mocno na twarzy, lub na koszulce, a zapewne pójdzie wam lepiej ![]() Mój wynik 365 jest zapewne do poprawienia i jakiś extra on nie jest... brat ma 512... ale screena niestety nie mam to tyle CIAU ![]() |
|
|
|
|
#28 |
|
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
Dejvo:
Czy ty we wszystko jestes najlepszy? Mam nowy rekord(swoj)89 m.
|
|
|
#30 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
Dejvo: lol...rozwaliłeś mnie tym screenem. Hehe. Ide grać bo nie może tak być ze nawet 100 nie mam
![]()
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
72 metry...Fajna gierka ale jak on cos powie to jest przewalone
[Dejvo do diabla starego jak wy to robicie ]
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
107 metrow
![]() Moze moglbym isc dalej ale musialem mrugnac i gosc sie nieco mocniej zachwial :rolleyes: |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
Jeżeli już sobie mocno nie radzice to przyda sie wam:
- zainstalowanie sterowników do myszki (i przyśpiesznie jej reakcji, czyli szybkości ruchu) - myszka nie na kulke... - to stosuje, powyższe nie ... |
|