![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Ok.ja chyba teraz troszke zmienie temat.
1.-Czy ktos z was wie cos wiecej na temat tego ze Nizahe ktos haknol ??(u mnie w szkole tam mowia i nie wiem czy to do konca prawda) 2.-I jeszcze czy ktos wie jaki byl powod zmiany nazw dwuch najmocniejszych gildi ??mianowicie "Fire" na "Avis" ... a "Tengu" na "Overshadows" ?? |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Knobik zginał za podejrzenie acc sharingu o ile pamięć mnie nie myli, ale teraz sobie spokojnie gra i nikt go nie huntuje za nic (chodź za te skile powinien deda mieć odemnie ![]() ![]() Tengu zmienilo nazwe na Over~~ bo sie rozpadlo po tym jak zaczeli chlopaki placic. Fire na Avis bo takie jest życie ![]() Na serwerze nie ma wielkiego pa, ale za to jest sporo n00bow (w koncu masa polakow tu gra). Moge tylko zapewnic ze Hurricane za nic nikogo nie huntowalo jeszcze.
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
|
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Black Tigers
Świat: Morgana
Poziom: 33
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Account sharingiem powinni sie zajmowac gmowie. Widac ze nie mogles znalezc lepszego powodu... Neq de'Oldstar i Knobik zgineli bo za szybko lv wbijali i nikt tego nie zaprzeczy (chyba ze ludzie ktorzy sa za to odpowiedzialni i dupkolizacze ktorzy chca sie przypodobacz high levelowca)
|
![]() |
![]() |
#104 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Knobik padł bo był podejrzewany o account sharing, jak się później okazało niesłusznie i już teraz w spokoju gra. Neq natomiast padł, ponieważ nabluzgał Sylanusowi, który następnie wziął ze sobą Getura i dwa razy go zabili.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jasne wziol ze soba Getura tylko? Lal go nizahe darth torax sophitia getur sylanus i pare ladnych hight lv, wiec nie mow mi ze go w dwoch zabili. A Sylanusowi powiedzial zeby oddal vamp shielda, ktorego wyloocil z Sachiela de'Gazel (zabil go za free) ,a jak nie to Neq go zabije wiec ta gadka z Sylanusem byla tylko pretekstem.
|
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: exiva "Vampir ~
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Mam prośbe gdyby byl ktos tak mily to czy moglby mi wyzbierac troszke spearow
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: ŚWIAT->EUROPA->POLSKA-> ZGORZELEC
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
#110 |
Zbanowany
|
![]() Wlasnie. Co z tego ze jest w kazzo???
A moze tam jest w calym kazo pz?? Kazo nie rozni sie od innych miast. ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vandoz to nie Neq zabil Sachiela tylko Sylanus i to on zgarnal vamp-shielda.
A do ciebie Trepik: ty sie lepiej o account sharingu nie wypowiadaj bo wiesz czemu przez pare dni non stop byly przez ciebie scaraby zajete. |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gościu chyba myśli że w kazzo nie ma h lvl
#113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Profesja: Paladin
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
a ze wielu z titanii gra na morganie a w tym goscie z avis to go nikt nie tknie bo qmple z titanii czyli niektorzy z avis mu pomoga
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#115 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 07-05-2006 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
#116 |
Zbanowany
|
![]() @fire megidox
Ze jest w Kazdum? To automatycznie zmienia sprawe. Nizahe Inferno, swoim 2 charem, tez jest w Kazdum. ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wez juz o tym account sharingu juz nie wspominaj bo wiesz ze mam racje jak ponad 48 godzin prawie on-line byles z malymi przerwami bo grales z kolega na zmiane. Wiarygodne informacje od K******a.
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Jak juz ktos ładnie napisał - AccSh~ niech zajmują się GMowie a nie my.
Czy Raul sharuje ? ma cboota ? Oczywiscie ze tak. Sam widziałem jak smigał po respie x2 ( albo x3 sam juz niewiem) cave ratów na zmiane z ciotka wujka stryjecznego dziadka wbijal po 300 expa /h i własnie z tąd jego lvl.. to wiarygodna informacjia od sąsiada kolegi mojej córki. Knobika zabili za free ? Niech się zainteresowany wypowie a nie każdy swoje teorie snuje. Pytanie było chyba jasne ( kilka postów up) Czy jest PA czy serw jest ok. To ja odpowiem - Na każdym serwie jest mniejsze czy większe PA i nic tego nie zmieni. W zależności jak kto wysoko dupe nosi odpowie inaczej. Mam tu kilku znajomych którzy rozpoczeli swoją przygode z Morgana kilka/kilkanascie dni temu i żaden nie płakał że grać się nieda i nie wołał o pomoc . To juz nie te czasy kiedy Xad albo Cosa bawili sie nobkami jak lalkami. Jeśli masz zamiar pograc spokojnie , nie cwaniakować to ten serw nadaje się do tego . btw. Powoli ten temat zamienia sie w chat ze spóźnionym zapłonem .
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mowie ze Raul uzywa botta bo pewnie tak nie jest ale prawda jest ze przez jakies czas dzielil konto z kolega, ale jak to wyzej powiedziano juz o tym nie gadajmy. Pozniej staral sie wmoiwc ze Neq zabil Sylanus i Getur za to ze nabluzgal Sylanusowi. Moze jakis czlonek Avis sie wypowie na temat Neq i Knobika.
|
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
|
![]() @Fea
Dobrze gadasz. Zaczelem grac na morganie w polowie marca i nie bylem power abussowany. Jak czlowiek z szacunkiem do innych podchodzi to moze sobie na tym serwie pograc. Ludzie ktorzy chca nabic lvl po to zeby sie wozic i ustawiac innych z pewnoscia dostana klapsa dla pokory i nie ma sie co dziwic. PA oczywiscie wystepuje , jak na kazdym serwie, ale nie jest tak najgorzej. Mnie sie tu podoba;] BTW: Club ma wypas cavebota bo nawet sensownie ze mna rozmawia. Normalnie sztuczna inteligencja w tym cavebocie rzadzi ;] Przelom ;]