|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
aha srx monitor mi siadl :/ ej a wlasnie co stracil??
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
powiem jedno LOL ktoś kto zdobył takie eq -_- ; weź ppls na wyższych lvlach od Zimna giną przez raty a ty o takim czymś gadasz ... a no tak nie zimin tylko zimn jakoś teo nie przeczytałem ^^ " |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
A nom dobze ze ded.
Takich AFK powinno banowac.. Jaka ja jakiegos zobacze to loguje sie na mojego PK chara i ide go siknac ![]() |
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2004
|
Zauwazylem pytanie: co stracil?
N00bie ty jeden on mial AOL!! <przyklad prawdziwego n00ba OMG Kto na takim eq chodzi bez aola.hmmmmm......tylko n00by ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
Sir Many: przywołuje do pożądku, bez zbędnych wyzwisk i odsyłam do tematu http://www.tibia.pl/thread.php?threa...11e524b786225e
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik forum
|
Hehehehe. A ten Gościu dostał bana od GMa ?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
|
OMG tak dostał bana od Gm
![]()
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
wypas a tak na serio to masz takie eq bo jak tak to wypas
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
|
Character information
Name: Syrnn Sex: male Profession: Druid Level: 16 World: Amera Residence: Thais Last login: 14.07.2004 07:13:29 CET Account Status: Premium Account Account information Real name: J Mock. Position: Counsellor (tego jakoś nikt nie zauważył) Location: Texas Created: November 16, 2002, 4:44 am
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
|
moze dostal consulera wlasnie za to ???;p
eh no jezeli to byl consuler no to sie niedziwie ze nakablowal na tego goscia ;p
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
heh ja tam straciłem własnie account na którym miałem knighta, którego tak tesh treniłem....od skilli 53/49 do 75/70 ...kilka nocek tam było=p
no i gm nie wpadł..... btw. co do tego czy ktos aol nosi czy nie to , nie jest nic pewnego raz na orkach w thais znalazłem ciało...mysle, pewnie jakis low lvl..otwieram tak co tu mamy....OMFG dsm, ss, bp sd,bp uh....i takie tam....komus chyba siadł prąd czy cos ^^ ale...mi przykro chyba by zatłukł tego co nakablował.....grrrr (ups, nie zauważyłem ze to counsellor ;p) |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
|
Według mnie ten CS wcale na niego nie nakablował tylko ktoś zajmujący się stroną techniczną gry został zaalarmowany długą nieaktywnością postaci i wysłał tam CS'a. CS zbadał sytuację i wezwał GM'a. To tylko moja hipoteza...
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
No niewiem, czy moge skomentowac...przeciez to zdjecie!!!!No dobra zaryzykuje (
)...No wiec, ja dzisiaj tez sobie trenowalem i mialem wlaczone TO forum...zaczytalem sie na jednym z tematow...gdy skonczylem czytac...i zobaczylem co sie dzieje w grze ...jakis cwaniak sobie potrzedl: ,,Hiho'' (przypominam: czytalem cos na forum wiec nie odpisalem...oj!!)...atakuje mnie magia...chyba hmm'ami...mialem juz malutko hp, gdy sie ,,obudzilem'', wiec......You are dead....prubowalem uciec ale... ...w plecaku, ktory pewnie ten koles mi ukradl byla runka hmm, przeszlo ponad 300gp, jedzonko i takie tam, czyli strata materialna taka sobie...chodzi wiec o to, ze stracilem duuuuzo expa, skille i dobry chumor... ![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
Tylko on nazywa sie Zimn a nie Zimin
![]() Edit: ups nie zauważyłem że ten temat ma drugą strone i juz go wiele osób poprawiło.... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik forum
|
1.A czy Zimn nie powinien dostac KICKA z to ze sie nie ruszał przez ponad 15minut? ale ogólnie szczenscia nie miał .
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
Ktos musial nakoapowac an Ciebie ?
ale prznajmniej masz ss z GM ;] |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
1) Kto robil ssa?? Wyglada ze Zimn bo stoi w centrum ekranu... jak tak to niebyl afk
2) Czyje cialo lezy na ziemi?? |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
|
@Dj Nekro przeciez mowil ze to nie jego postac a ty sie pytasz czy przezyl... <?>
@topic to ze zostawianie afk na noc do nabijania skilli czesto konczy sie deadem to zadna nowosc, ja sam jednego goscia tak zabilem ) (nie lubie jak ktos skilluje w ten sposob ) ale i tak fajne zdjątko ![]() |
|
|
|