|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
Świat: Julera
|
![]() HuHu sprobuje wymienic wszystkich Kornesow
![]() - Pit Kornes ( Gra, ale czasami ) - Johny Kornes ( Gra rzadko i dobrze ![]() - Tommy Kornes ( Nie gra ![]() - Paul Kornes ( Nie gra ![]() - Jassmine Kornes ( Gra, ale rzadko...) - Miiniia Kornes ( Gra ![]() Chyba wszyscy ![]() Ostatnio edytowany przez Abieqo - 27-06-2006 o 01:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() nie wiem czy bedą działac ;p
tlyko jedna narazie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() A tu huncik na beho
![]() Wbijam ;s ![]() ojj,myslisz ze mnie pokonasz?? ![]() ;s ![]() xD ![]() ![]() Loot:2x morning star ;/ i kilka gp |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam was chciałbym dodac tu pare zdjec z julery za moich czasów Teraz muj ludzik ma 1 lvl poniewaz go sprzedałem i gosc sie zrokował
lvl: ![]() małe exori : ![]() Hehe a tu z koleji małe explo : ![]() zwiedzanie: ![]() to samo co wyżej: ![]() możliwe że pierwszy helmet na julerze to było odrazu po update: ![]() słonik: ![]() Dawne zdjecia : ![]() to samo: ![]() Gratuluje lvl dla Rafaxa i Johnego kornesa =] Powodzenia To tyle Pozdrazwia Ema'knighter czy też inaczej Siwy =]
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() mało tu pisza
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare SS odemnie chociasz juz z julery i tak odchodze...
![]() hit w draga ![]() blocking gs ![]() No i dwa ostatnie advence przed RED SKULLEM ![]() ![]() ![]() No i Final Ss ![]() _____________________________________________ ¨˜”°º•Ide za nimi bo oni ida za mna!•º°”˜ ¨˜”°º•Wiesz jak to sie nazywa?•º°”˜ ¨˜”°º•To lojalnosc.•º°”˜ (\(\ (>'.') Hail Vampire Team ™ (~(")(") Wtajemniczenie Wiedza Ocb ![]() Ostatnio edytowany przez Abieqo - 22-06-2006 o 01:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Biały~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varee Bael
Profesja: Druid
Poziom: 28
Skille: 17/22
Poziom mag.: 31
|
![]() A co mi tam, tesz zamieszcze moje evul(
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że widac tbi, ale używam tylko LH i samo karmienia się. Ostatnio edytowany przez Varee Beal - 23-06-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() te abiego a gdzie idziesz?
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Iridia moj nowy server, Siwy.... kiedy k***a na pk, Siwy?
![]() _____________________________________________ ¨˜”°º•Ide za nimi bo oni ida za mna!•º°”˜ ¨˜”°º•Wiesz jak to sie nazywa?•º°”˜ ¨˜”°º•To lojalnosc.•º°”˜ (\(\ (>'.') Hail Vampire Team ™ (~(")(") Wtajemniczenie Wiedza Ocb Ostatnio edytowany przez Abieqo - 26-06-2006 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja tez sobie umieszczę kilka swoich nudnych fotek z julery
![]() 42 lvl ![]() 43 lvl ![]() 74 sword ..................74 shield ![]() ![]() 75 sword ..................75 shield ![]() ![]() 76 sword ![]() 77 sword ..................77 shield ![]() ![]() 78 sword ..................78 shield ![]() ![]() a to fotki z wypadów na ryby ![]() ![]() ![]() mały GS HUNT ![]() i bicie rekordu w pvp (końcowy wynik 110) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Oto kilka screenow od mojej siostry....na razie tlyko 2 bo na wakacjach jest....
Tu odwiedza jej gildie Lodzkie Pogotowie xD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
|
![]() Trenimy do 75/75 =)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: N/c...
Imię: Harleck
Świat: Eternia
Poziom: 42
Skille: **/23
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Kuzyn namowil mnie zeby tu grac wiec sie przenioslem
![]() Na poczatek 1 mlvl ![]() Tutaj 9lvl http://img105.imageshack.us/img105/7547/julera9lvlnm9.jpg[/IMG][/url] Odrazu mowie ze ss'y nie sa ulozone chronologicznie I zaczynamy train : 22 distance... ![]() 23 distance... ![]() 23 shielding... ![]() 24 distance... ![]() 25 distance... Mam ss'y kazdego adva ale nie sa one zbytnio ciekawe. W koncu to tylko advy wiec nie umieszcze wsystkich. Jeszcze tylko 25 shielding... ![]() I ostatni czyli 30 distance... ![]() Narazie slabiutkie te ss'y i w ogole slabe skille mlvl itp ale uwierzcie mi, bedzie lepiej ![]() ![]() Ptorected by : Gladiatrus <><>Hail Julera<><> |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Sir Kazu'ya
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: Secura
Poziom: 8
Skille: slabe
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() No ładnie ładnie
![]() ![]() Tylko jeszcze potrenuj i bendzie git skile na 20lv przynajmniej 70 i jestes ROX ![]() ~Hail ME~ ~Hail Julera~ ~Hail Valoria~ ![]() Kocham cie Dominisiu :*:* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
|
![]() Tutaj kilka ode mnie....
btw. Hero of the Sky-myslalem,ze jestes br,nie wiem czemu ![]() wbij skille po 60 i pojdziemy na gsa na skalce <lol> bo nie mam z kim :/ nizej mamy moj awansik na 20lvl w koncu,slabe skille,ale kumpel mi monka dopiero postawi wiec sie poprawia xD ![]() a tutaj pozostalosi w formie $$ po desercie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Knight
Gildia: Jakaś tam ;d
Poziom: 39
Poziom mag.: 5
|
![]() A ma ktos uhy :S:S Bo zamienilem sie postaciami i nie mam jak trenic ( nie mowie juz o expie ;p) No looknijcie na ta biedna postac
![]() ![]() Kase oddam napewno ![]() w dp mam tylko line i lopate 00:24 Your depot contains 13 items. Robaki i zarcie :| Ostatnio edytowany przez Kwiatek1324 - 01-08-2006 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: w Polsce
Imię: Osashel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wielkie Jol Unit
Poziom: 36
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Gratz wszystkich awansów, szczególne dla Devilss :* i Elite Zadymy, na co dzień kumpel z Tibii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezu, ten temat zszedl na psy. Foty daja same p.e.d.a.l.y z wielkie jol cos tam. A tak 4Fun dam fraga jak jeden z tych psow pada by me
![]() Aug 17 2006, 02:08:40 CEST Killed Malbranque at Level 21 ok ps. thx za eq ![]() ![]() A tak przy okazji dam pare ss, a co ![]() [IMG] ![]() [IMG][IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]()
______________________________________________ ¨˜”°º•Ide za nimi bo oni ida za mna!•º°”˜ ¨˜”°º•Wiesz jak to sie nazywa?•º°”˜ ¨˜”°º•To lojalnosc.•º°”˜ © Nov 18 2005, 20:43:44 CET Killed at Level 130 by Abieqo. © ~ 03:46 You see 28 crystal coins. ~ ~ They weigh 2.80 oz. ~ xx Jest Tylko Jeden Klub, Ktory Szanuje xx xx Jest Nim Wisla Krakow xx |
![]() |
![]() |