|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema.
Tu zamieszczamy foty z Julery ![]() Od was zależy czy temat przetrwa czy nie!!, ja będe zamieszczał od czasu do czasu także i moje fotki. POZDRO:d Wklejać fotki! ![]() 1 i zarazem najnowsza moja fotka ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wchodzimy
![]() ![]() Rozgrzewamy sie ![]() ![]() Zaczeło się!! Wkurzyli się i odrazu trap ![]() ![]() Więcej ich matka nie miała?? Cios za cios! ![]() ![]() Kolejni przyszli pomarudzić!! I to jest ten problem bo nieługo znowu przyjdą...... Pomarudzić!! ![]() ![]() Wróg próbował nas zaskoczyć. ![]() Ale to my ukradlismy mu jego blueroba ![]() ![]()
![]() Rok temu bylo tak: Teraz jest tak: 112 lvl <----------->157lvl skille 92/86<-------->skille 94/85 mlvl 7 <------------ >mlvl 8 Bylem ![]() ![]() Szalony fighter Doswiadczony fighter Ostatnio edytowany przez Rafx - 20-01-2006 o 22:22. Powód: blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu ten Lich
![]() ![]() Najlepszy hit Johnego z bursta jaki udało mi się uchwycić. ![]() Śpiewać każdy może?? ![]() O TAK:d ![]() Johny mówi, że mam mało hp a ja że dużo. Cóż wkońcu nei każy ma 420 hp ![]() ![]() Z jamesem bondem ![]() ![]() Najlepszy hit z hmm jaki udało się uchwycić ![]() ![]() Wreszcie Bluerobe ![]() ![]() ![]() No i loot ![]() ![]() Johny fajnie stoi co nie ![]() ![]()
![]() Rok temu bylo tak: Teraz jest tak: 112 lvl <----------->157lvl skille 92/86<-------->skille 94/85 mlvl 7 <------------ >mlvl 8 Bylem ![]() ![]() Szalony fighter Doswiadczony fighter Ostatnio edytowany przez Rafx - 20-01-2006 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A nie ma przypadkiem tematu z ssami z Julery? Poza tym nie pisze się TRZECH postów pod rząd, ani nie rezerwuje postów. Reported. Co do twoich screenów (a raczej screena), to nie masz się czym chwalić; jeden adv~. Gratz lvla i w ogóle, ale to chyba nie powód, żeby nowy temat dla całej Julery zakładać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up. Ripper
1. Jest ale koles sam poprosil o kasacje. 2.Rzeczywiście trudno poczekać 5min aż wrzuce fotki!! 3. 2 posty bo w 1 mozna max wkleic 10 zdjec, przeczytaj se regulamin!! Wiem ze nie mam sie czym chwalic, ale ty to nawet nie masz sie po co wypowiadać!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
Lokacja: tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Czarny Baran Bloker
Profesja: Knight
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 23
Skille: 65/63
Poziom mag.: 4
|
![]() spoko Eski !!
Tylko tak dalej przykro mi że tylko 2 bluerobe !! ![]() ii tylko tyle esków ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ładne screeny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Screeny za***iste... jeden adv.. one nigdy nie sa ciekawe bo to tylko adv.. a hunty sa ciekawe... fajne mmenty uchwycone... niezla sieczka... oglnie spoko.. bede tu zagladal napewno ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() Wyrabiste skriny czekam na wiecej od Ciebie ; ) gratulacje loota ale chyba sie nie zwrocilo, co? gogo 100 lv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Rafx, jak w końcu wbijesz ten 100lvl to pochwal mi się pierwszemu na gg!
![]() Btw, któż tam jeszcze ciekawy się ostał do dzisiaj na Julerze?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 20-01-2006 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() SS'y pierwsza klasa
![]() More pls ![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Yak zbieraj te blu roby moze kiedys sie wykupisz ;D
Wierze ze wrocisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Yakk~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Skille: 96/66
Poziom mag.: 21
|
![]() @up
to nie safada mama zawiodla, tylko broncy ![]() obejrzyj przygody franka tibianczyka, tam jest taki fajny text, ktory pasuje do broncy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() HP
![]() ![]() NECRO ![]() LOOT ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() Coś odemnie
Tibian explorer society: ![]() Loocik z kolesia, który troche kozaczył (30 lvl) ![]() Orki sobie przyszły na latarnie, ale długo nie pożyły ;p ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Tychy
Imię: Stormbolter
Profesja: Paladin
Świat: Julera
|
![]() No wreszcie coś z Julery
![]() ![]() Pozdro, trzymajcie się!
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Celtharis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Animus Necandi
Świat: Julera
Poziom: 116
![]() |
![]() Noo fajne foty też chce za 150 z hmma ;P
HAIL JULERA!! Niedługo dam też swoje ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cieńki loot.
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
|
![]() Rafx gz dla ciebie ..... a tyczka pi**** weś sie postaraj a nie zabijanie kozaków ci w głowie (choć ostatnia akcja byla dobra)
![]() |
![]() |
![]() |