|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej wszystkim. Dzisiaj będąc na forum, po przeczutyaniu o tutorach, pomyslałem że mogę nim zostać. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się że musze mieć pacc, bo test to nie problem. Pomyslałem se że moge pomagać noobkom i newbie nawet jako player, lecz sądzę że 80% graczy tego typu będzie słuchało tego, który ma pomaraczową czcionkę(i 10% sie zapyta pewnie: *hał ju du orendż czcionka???
![]() ![]() Jeżeli Admin to usunie-to już jego problem, ale jagby można było to przez zablokowaniem tematu, może powód jakiś dać jako post? plx ;p. Jeżeli kogoś to rozbawi i ma zamiar to wykorzystać to droga wolna- nie zrobiłem praw autorskich, mimo wymyślenia na poczekaniu żartobliwej częsci. *-"how you do orange czcionka??" jagby ktoś chciał czcionka-type. Dziękuję za przeczytanie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
|
![]() 1) To niema sensu. Nooby były, są, i będą zawsze, puki istnieją takie gry. Jest różnica między noobem a newbiem. Nooba nie da sie już odnoobić, newbie może jeszcze wyjść na ludzi.
2) Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ani to zabawne ani mądre :| noobstwo trzeba raczej tępić, bo z nooba gracza się nie zrobi (co innego newbie). A brak graczy nam nie grozi...
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Kaczory
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Refugia
![]() |
![]() Przykladowo: Nooba nie oduczysz zeby nie zbijal twoich train monsterow, albo zeby ci nie kradl lootbagow ( mowie o nie ktorych swiatach non-pvp i czasami nawet pvp ), a jesli chodzi o twoj tekst to chyba chodzi ci raczej o NEWBIE ktorzy sa poczatkujacymi graczami i wogole nie czaja gier tego typu. Czyli Noob nie rowna sie Newbie.
![]() ![]() ![]() I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately All I have to do is think of me and I have peace of mind I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do Or who I’m supposed to be I don’t want to be anything other than me Gavin DeGraw - I don't want to be |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal'Eragon
Profesja: Knight
Gildia: Narazie Nie Posiadam
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: +40\40
Poziom mag.: +2
![]() |
![]() Ja byłem Newbie przyznaje ale teraz wyszedlem na ludzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Sam raz miałem przypadek, że ktoś zagdał do mnie na gg. Przedstawila się jako user forum i chciala żebym jej pomógł. Nie wiedziala kompletnie nic o tibii. Nie miała swojego Acc, żal mi było takiej osoby, bo wiem jak ja się męczyłem gdy byłem Newbie. Założyłem jej ACC i zrobiłem postać. Nauczyłem ją jak grać, dziś wpisałem jej name na Community, o mało nie spadlem z krzesla widząc, że aktualnie ma 25 lvl. Nie załuje tego, że jej pomoglem. Bo przynajmniej dzięki mnie newbie wyszedl na normalnego playera.
A co do tematu: Nooba nie nauczysz, mysli, ze wie wszytsko najlepiej. Newbie co innego... A nooby istnialo zawsze i zawsze będą istnieć.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Z shitu bicza nie ukręcisz ;] Poza tym ten Twój tekst jakiś taki... mizeria...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Mam wrażenie, że autor tego tematu pomylił newbie z noobem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: przed kompem
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() noobowi nie mozna wytlumaczyc ze na roku nie ma mpa a newbiem byl kiedys chyba kazdy
|
![]() |
![]() |