|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() nastawiam budzik na 4 w nocy(rano ;p ) i proboje wejsc mam nadzieje ze wtedy sie uda (bez pacca)
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja się logowałem wczoraj, cały dzień i co??????I gówno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
|
![]() UWAGA! Można używać tibia proxy! Wystarczy zaznaczyć "use alternate gateway", gateway server na "test.cipsoft.com", a port "7172"
To mój pierwszy post 8)
#185 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Heh mam tak samo jak noxlif.chyba na tescie se nie pogram ;/
#186 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() wczraj przez prawie caly dzien chailem wejsc na testowy server a tu co gowno nida rady tylko paki a ze facc moga wejsc to chyba jaks scxiema
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Mu cha cha, a ja weszłem
![]() TU http://img.photobucket.com/albums/v2...s/test0008.jpg I TAM: http://img.photobucket.com/albums/v253/kanarss/behe.jpg A NAWET BYŁEM TU: http://img.photobucket.com/albums/v2...s/test0002.jpg
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Imię: Niezwyciezony Elf
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
![]() Ten tekst dotyczy facc.
Jesli chcecie dostać się na serwer to prubujcie się wbic po save serwera!! (czyli za pare min). Inaczej nie macie szans. ![]() ------------------------------------------------------- Ja nigdy nie byłem na tescie ![]() -------------------------------------------------------
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() MI sie raz udało. Byłem tam 5 min
![]() ![]()
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Imię: Niezwyciezony Elf
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
![]() Mi też się udało lecz były lagi, byłem około 15 min
![]() ![]() Na dodatek na teście mam name locka ![]() ![]() ![]() Oto zdjecie ![]() (zmniejszyłem jego rozmiar do 80 kb.) ![]() A jeśli nie działa to kliknij niżej. http://alcenter.fm.interia.pl/tibia/test.jpg To mój knight lecz nie gram nim i wszystkie rzeczy dałem sorcowi
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh wczoraj byłem teście po save serwera - padłem kilka minut po tym jak zacząłem rzucać gfb w grupkę ludzi pod depo :}
Dzisiaj niestety ludzie się rzucili po save i nie udało mi się lognąć ![]()
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Tu i Tam
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
|
![]() ale ja miałem farta wbiłem sie dzisiaj na testa o 8.30 wyszlem z temple a tu koles mnie atakuje ucieklem mu na zultum zyciu . musle sobie ide sobie na jakies potworki a tu trzeba isc do szkoły na zakończenie roku kurede jakeigo mam farta . Następny powud do nienawidzenia szkoły
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() FACC ma jedyną szanse, żeby sie wbić na test server pomiędzy 8, a 10 najlepiej wbijać sie zaraz po restarcie serva(9:05) bo wtedy ma 90% szansy.Szansa na wbicie się o innych godzinach jest dla facc jak 1:100000000.
PAcc sie wbija za każdym razem kiesy u FACCa pisze "Too many players online.Only players with premium accounts are still allowed to enter" |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() No cuz ja probowalem o 5,45 i tez nic. Zwatpilem ze dostane sie na test. (kto zna godzine w ktorej sie najlatwie dostac). << chcialem ze swojego knighta 38lv zrobic 8 ?(
|
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() ja rano weszłem ale i tak po dwuch minutach rzucił sie namnie 60 lv knight
![]() ![]() ![]()
#198 |
Guest
|
![]() Niemoge zalogować się do Tibii CZEMU?? Cięgle pisze: Account disabled for five minutes. Please wait. I tak od rody a dzisiaj mamy Sobote!!
|
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Ja mialem ciekawe sytuacje na tescie:
1. Cisnolem e-wavem w jakas grupe osob, potem mnie zabili ![]() 2. Jestem z Valorii, tam najlepszym sorcem jest Dimnariel (89lvl). no wiec wychodze se ze swiatyni, ide pod dp a tu w drodze patrze za mno kolo dostaje z gfb (duzy hit, nie pamietam ile dokladnie) i polecial text "O Jezu! Demon!!" a moj brat "Nieee, to lyko Dimnariel" ![]()
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() qrwa... nie da sie poprostu wejsc na <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=test&v=56">test</a> serwer bez pacca loguje sie juz 2 dzien i gowno nie da sie... bo za duzo ludzi ... napewno jakies ciotki bojac sie zginac siedza w depocie i blokuja miejsca innym...
- jak jestes na test serwerze, a boisz sie wyjsc z protection zone,...wyloguj sie...daj innym szanse na wejscie- bez pacca porpostu wejsc sie nie da ;//////////// |
![]() |