Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-12-2004, 17:21   #21
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Starkey
@Drybrych:Nie wiedziałem, że aż tak młodzi ludzie już próbują słuchac metalu. Tą Avril ( tfu, tfu) to się nie przejmuj, wyrośniesz z tego a od czegoś trzeba zacząć. Trzymam za ciebie kciuki.
A ja słucham od najmłodszego, od kiedy pamiętam, ja to chyba w kołyscie miałem coś od starszego zapuszczone

Ja chciałbym dołączyć od grupy mimo tego, że nie czuję się dojrzały, bo zawsze kiedy się czuję coś szybko sprowadza mnie na ziemię, mam nadzieję, że sprawy nie przesądzi też mój 'kulwypasńy' nick, który zafundował mi mój kumpel kiedy ja o tym nic nie wiedziałem.
Plz, plx plx!1111

PS. Ja słucham: Metalici, Pink Floyd (:0), Niravany itp. Linkin Park to 'amerykański shit'!
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-12-2004, 17:35   #22
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Linkin Park to 'amerykański shit'!
tak samo jak Korn, Slipknot, Papa Roach, Spineshank, Green Day czy Metallica...? -.-
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 08:35   #23
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
tak samo jak Korn, Slipknot, Papa Roach, Spineshank, Green Day czy Metallica...? -.-
A Linkin Park z tego co iwdzę i czytam to tylko i wyłącznie Jakaś dziwna odmiana 'low metalu'. Z ich zespołu podobały mi się 2, może 3 kawałki dlatego tak piszę... A pozatym to we wszystkich innych tylko wydzierają się bezsensownie w mikrofon. A ty chyba nie stawiasz LP na równych szansach z takimi kultowymi zespołami jakie wypisałeś? Chciąz w to nie wierzę. Bo to nie możliwe raczej.
PS. A jeżeli chodzi ci o to, że napisałem "amerykański" to dlatego, że z tego kraju jest najwięcej takich zespołów i produkcji, na przykład filmowych(Aah.. te urzekające komedie romantyczne... )

EDIT:
No to właśnie napisałem powyżej w ps.. Mnóstwo z tamtąd jes 'taakich' zespołów i produkcji amerykańskich co nie znaczy, że nie ma dobrych albo nawet kultowych.
PS.2 A tego, że nie napisałem, że zespoły, które wymieniłeś pochodzą z Ameryki jest według mnie bardzo zrozumiałe, bo ktoś kto tego nie wie nie powinien wogóle czytać tego tematu.

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 21-12-2004 o 11:20.
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2004, 08:53   #24
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

czepiam się tego "amerykański", bo dokładnie KAŻDY zespół, który wcześniej wymieniłem, pochodzi z USA... panimajesz? -.- Nie wszystko co made in USA = bad...
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania