Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-03-2007, 12:45   #21
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukaszlukasz Pokaż post
Heh no faktycznie, GM niby coś robią, bo (o dziwo) ktoś dziś odpowiedział na mój raport o graczy na tibiaauto lub czymś podobnym... nabijal soule w carlin na wild warriorach. Generalnie nie odpowiadał, łowił, jadł, robił uhy, podczas przesuwania zawsze wracał na to samo miejsce... jednak bot chyba "klika" to miejsce na mapie bo po zastawieniu parcelami botter stał się nieruchomy ;]

GM nie odpisał nickiem tylko "gamemaster" (przypouszczam że to nowy i niedoświadczony odpisał mi) all is OK, she replied me czyli że odpowiedziała mu...

Ja musiałem logać, kumpel wyprowadził botera do wicza
Podczas przesuwania boter jadł, robił runy, gdy widział wodę to łowił...
Przed chwilą kumpel pochwalił się lootem...
Panie GM, wie pan, że istnieje takie coś jak autoresponder? -.-
Nienawidze cheaterów... i bezczynności GM
(GM BORR ROX bo on jest OK akurat;p )

oceniacie prace GMow a nie wiecie o czym mowicie.... tak sie sklada ze nie pisalo Ci ze odpisal "gamemaster" tylko counsellor, wiec albo przesta zmyslac albo zajmij sie soba zanim bedziesz krytykowal innych, GM nikogo nie bedzie banowal "bo Ty tak mowisz" a jak myslisz ze rozmowa z GMa z "podejrzanym" sie sprowadza do "hi" to sie grubo mylisz, a zaden bot nawet najbardziej zaawansowany nie przeprowadzi Ci inteligentej rozmowy.

kazdy GM jest mile widziany i nawet jak tylko kilku boterow na tym uciepri to zawzswe lepiej kilku niz zaden

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-03-2007, 23:29   #22
Balduran
Użytkownik forum

Balduran's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Żarówka heh

muszę powiedzieć ze GMowie jak narazie pracują bo doświatczylem tego na własnym koncie ale to dobrze ze w koncy zaczeli banowac boterow bo juz ich za duzo sie narobilo
Balduran jest offline  
stary 11-03-2007, 10:22   #23
Ice.
Guest

Domyślny

gl & hf

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania