|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
|
Na ruberze widziales 3 takie misie w domku kotku(125L) i nie wiem czy ta naprawde jest z tego prezentu.Ja wziolbym stonecuttera
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
A ja Magic Sworda, bo jest najdroższy!!!
|
|
|
|
#23 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
|
Cytuj:
Ja słyszałem także wiele opini na temat prezenciku.Jeśli ktoś chce sie wymienić informacjami może napisać do mnie prywatna wiadomość(mam nadzieje że to nie jest Quest Spoling ).A co do Diego Del'Toro to mój kolega, członek gildii Del'Toro- Sehindel mówił, że na annihilatorze byli Lucas,Diego,Mediota i Piccaro Del'Toro i przeżył tylko Lucas i Diego i wzieli oni SoV-y.Pozdro ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
|
Ja bym magic sworda wzial...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2004
|
Misiek z anni~
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
|
"Powiem wam ze, ze niektore osoby takie jak Henricus Institor, Veritas de'Vrie, rodzina Monstesco i pare innych wymiataczy spieprzyli okazje, poniewaz dzisiaj mogli byc na Isarze kims, kto oprocz DT wykonal Anniha. Mowie tu o wojnie w koncu 2002 roku, kiedy najpierw Kindergarten, a potem Golden Legion ich tlukli...a raczej GL zostali stluczeni...powinni sie wszyscy razem wziac i dzisiaj nie bylo by takiego monopolu...sry za offtopa ale musialem odzalowac strate takich ludzi
"... Za to na Solerze jesteśmy kimś ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
Qrde nic nie przeczytalem tematoof
no coz dla tego edytuje widzialem inny ss tesh z Wertherem II czy jak mu tam ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl Ostatnio edytowany przez Lamdar II - 08-10-2004 o 21:38. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
.PS: SS powstal jakis miesiac temu, a nie rok temu (wtedy to Gothic Tilo jeszce nie gral, albo mial bardzo maly lvl) i oczywiscie ze to nie jest postac Yuriego . Na Eterni to chyba dopiero druga ekipa ktora wykonala Aninhalatora, czekamy na Azgarotha, Psychopate, Civatateo i reszte polskiej ekipy na Eternii ;]. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
|
Gratz o ile to twoj
A co do prezenta do jakies toros go wzial i podobno mial w nim Soft Botsy Ale ja wzialbym stone cuter axe - najlepsza bron |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
Może był kubek
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
To jest fotomontarz jak dla mnie :-/ Jedna osoba moze wziac jedna rzecz. A wy go chwalicie barany...
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
Cytuj:
Jedna osoba może wziąść jedną rzecz co nie znaczy że jak jedna osoba weznie SoV to druga nie moze go wziąść chodzi o to ze biezesz albo SoV,albo demon armor,albo stouncrucer axe (czy jak to sie pisze ) albo prezęcik
|
|
|
|
#35 | |
|
Guest
|
Cytuj:
jakbys chcial wiedziec kilku graczy juz wybralo prezencik a mozna w nim otrzymac :teddy bear, uh z kilkoma uzyciami, soft bootsy (diego del'toro je dostal ) i jeszcze kilka *******ek |
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
Lokacja: Wawa
Stan: Usunięty
Imię: Dalanthi
Gildia: Vision<long time ago...>
Świat: Furora
Poziom: 108
Skille: 88/80
Poziom mag.: 7
|
Gz wypas ja kiedys tez zrobie anihilatora i wezme prezencik
Moze trafi sie jakas wypasiona zecz ![]() |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
|
|
|
|
#38 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
Prawda... Xamox 130 + elite z Nova robil annahaliatora 2 lub 3 razy i ma tylko sova ![]() ale sam fakt ze wykonal go pare razy to juz cos ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Białystok
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
za```iste Jeśli macie jakieś postacie na hibernie to zróbcie na hibernie
tylko że na hibernie to jest chyba nie możliwe ale może kiedyś się im uda _________ Świat:Hiberna Profesja:Knight Lvl:20 Skille:52/49 (Niedługo bendą 68/66 )Mlvl:Zaczekajcie do jutra bo 8% do 4 mlvl coś jeszcze?:Nie lubie pkeyów |
|
|
|