|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Szkoła? Jaka szkoła xD?
A jeśli chodzi o przygotowania to codziennie przypominam mojej młodszej siostrze, że zbliża się ta pora... : P. Przynajmniej tyle mogę zrobić. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 30-08-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() A ja na to... jak na lato...
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Mam ją w dupie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wciskaj kitu, powrzechnie wiadomo, że to jest możliwe dopiero po jej ukończeniu. ;d
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Będzie jak co roku, wstawać o 7:40, wyjść z domu o 8:10, w 5 minut dojść i tak dociągnąć do weekendu.
I tak przez 10 miesięcy.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Co?! Mnie czeka nowa szkoła, więc będe miał przesrane na całej linii... chyba że nie trafie na popaprańców.
Krótko mówiąc: Ja p*******. Ostatnio edytowany przez Tana - 30-08-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() Grrrr wrrr bzzzzzz aaaaaaaa
Inaczej mówiąc: k**** Szkoła + Nowa szkoła + pewnie jacyś pojeani nauczyciele + Szkoła muzyczna + Nowa szkoła muzyczna + pewnie jacyś poje nauczyciele w szkole muzycznej + dryblasy w szkole + karate + 4 kilometry do szkoły + dryblasy w szkole + pewnie jacyś pojeani nayczyciele + zero czasu na spotykanie sie z kumplami + kilo pracy domowej + kilo grania na instrumentach + kilo pracy domowej ze szkoły muzycznej = AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Pomocy! ![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 30-08-2008 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Będzie fajnie. No i nauka gry na gitarze.
No i do lasek można popodbijać :<. Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 30-08-2008 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja wiem, że szkoła to nic fajnego, ale powściągajcie paluchy i nie bluźnijcie tutaj.
W ramach zblizającego się czasu edukacji zastąpcie każdy bluzg słowem 'cudzołoznica' lub 'gluteus maximus'. ![]() Ja sama ciesze sie, ze już niedlugo szkoła. Mam jeszcze miesiąc wakacji, ale ciesze się, bo wracam do zajęć, które lubie :3
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Jeszcze miesiac, ale w koncu bede uczyl sie tego co lubie na polibudzie
![]()
![]() |
#33 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Fajnie, powoli sie nudziłem w te wakacje..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() DZIDAKA Z 2008!111
A jak. Wracam do zeszłorocznego migania się od obowiązku szkolnego.
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Na lajcie. Nowa klasa,nowa szkoła,nowe schematy. Wszystkiego jestem ciekawy(Chodź nasza-klasa.pl zepsuła trochę niespodziankę,bo tam poznałem już połowę klasy) więc idę z podniesioną głową.
Ps. Gelt! Zdjęcie Graffiti na twojej szkole! : P Ktoś miał przypomnieć,to przypominam.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Dobrze, że przypomniałeś.!!! Zrobię, jak tylko będę miał lekcje/dostęp do boiska; )
@down Ty prowadzisz ten rower, że jazda 4km zajmuje Ci 45 min.?: f
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 30-08-2008 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Ta, nudno już było przez ostanie 2 tyg. Nawet się ciesze ale za miesiąc już się znudzę szkoła.
6-30 pobudka 6-40 śniadanie 7-00 do szkoły na rowerku 4 km 7-45 szkoła 15-40 dom lub wypad na miasto. Jednym słowem 'k****'. Ostatnio edytowany przez Tana - 30-08-2008 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() ooo tak, wstawanie o 6.00 rano, i 1,2h autobuse/pociagiem+1minut na piechotke. Jak ja to kocham!!!
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Miała* : P
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |