|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Myślę, że spokojnie Cię zdejmie na combo, tym bardziej że nie zawsze się będziesz leczył do full hp.
Proud Admin of Pro-Tibia.com Niektóre poradniki: Gigantyczny poradnik o treningu: Trening- ogólne informacje Trening pvp Trening ze Slime Trening z Dark Monkiem i Gargoyle Efektywność metod leczenia Bossy - co, gdzie i jak? Zaczarowane Bronie Lagi - koszmar tibijczyka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj:
#topic dasz rade u can do it! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biuum : > 63 ed expiłem na dlach na tibi 8.22 : > powiem tak ,jak masz kasę : P to możesz już tam expić... wsumie dobrze zaopatrzony s*****el z mw itd :> potrafi dużo zdziałać... trzymaj się ścian najlepiej trudniej się będzie dlowi poruszać... do tego zawsze miej utamke pod palcem by w razie sytuacji 1 hp : > to ją właśnie włączyć i uciekać gdzie pieprz rośnie... bo priorytetem jest nie zaoszczędzić kasę lecz przeżyć...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karistees
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jeśli chodzi o palka to solowałem go kilka razy od 40 lvl, jak zachowa się spokuj to się nie dednie. A w dwójkę z takim samym palkiem to już mieliśmy luz. Z DLair wychodzimy raz z lekkim waste, a raz z jakimś itemkiem. Na 50 raczej nie powinno się paść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Tak tak... Ja na combo padlem... ale to byl drag+dl ;p dokladnie 50lvl juz byl... spadly blue legi
![]() A pojedynczego w zwarciu mozna albo up/down! idz za naszyjnikiem ktory ochrania od ognia [10%] zwiekszy to twoja szanse na przezycie comboska ;d zawsze te 30hp to cos ![]() Licz ze lapa 300 [nie wiem jak ale licz sie z 300] i wave 300... 300+300=600 ;p Moze tak nie byc moze jest combo max 500hp ale lepiej nieryzykowac... mi 2lvle spadly,2bp mf , 1,5bp shp,blue legi,woi ... ;p z utamka spokojnie dasz rade... bez utami tez dasz ;p ale ja bym na 55 poszedl z p boltami...
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak bardzo chcesz rozprawić się z DL-em to weź z 3 bp mf.
po1.Utamka. po2. Stój na ukos. po3: Ty ->w dl Dl->w Ciebie <use mana potion> i tak do skutku,czyli deda dl albo (nie daj boże ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() Ja z utamką dałem rad na 35lvlu dla zabic wiec ty myśle ze spokojnie bez dasz rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Imię: Dracyon
Świat: Saphira
Poziom: 50
Skille: 81/62
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Generalnie wydaje mi się, że 90% osób których tu pisało w życiu nie ubiło dla.
Co do jego combo- jak nie walnie ci z wave (a żeby walnął trzeba być zdolnym ![]() ![]() Uważam, że spokojnie go zabijesz na tym lvlu- ja pociągnąłem go na 33 lvl'u druidem na facc z wastem paru icycle i bp mp. Tobie powinno zejść 0.5 do do 1 bp potionów, chyba, że będziesz tyrał dl'a po 15 gdy ten ma red hp ;P. Powodzenia i jak to ktoś napisał up- zachowaj zimną krew.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() Sorry ze odswiezam , ale nie chce zakladac nowego tematu
![]() Czy dam rade 50 paladynem ze skillem 73-74 z srednimi potkami : 1) Zrobic solo naginate 2) Expic na naginacie prosze o odpowiedz;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Imię: Wojas Knight
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() dl zadko wali kombo.jak pierwszy raz poszedlem na dla to mi sie plakac ze smiecchu chcialo bo padl po kilku sekundach nie wyrzadzajac wiekszych szkoda.innym razem malo co nie padlem tak ze wiesz.badz ostrozny a na good loota nie licz xd
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Mi DL najwięcej walnął 380
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Cimo of celesta
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 33
Poziom mag.: 40
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
|
![]() Ja sie przeliczylem, miałem na pallku 580hp i niestety z combo padlem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Knight
|
![]() bilem sobie dl-e spokojnie 65 drutem, a tu bach combo ,tp do temple, pech no coz zrobic ,fajnie bylo i moge powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze 500+ hp moze byc za malo czasami.
22:06 Anras Lavon [15]: WAZNE !!!@KUPIE BLUE ROBE @#NA RATY# &&& ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. zabic to moze i zabijesz...
2. ale mysle, ze po 10~ bedziesz w temple ;] 3. szansa, ze sie zwroci jest taka, jak to, ze ten spawn bedzie wolny popoludniu ;] @Down: tak, tak i nagle wejdzie up dl przed nim i temple wita.. lepiej juz stac na skos, tam akurat mozna bez problemu sie ustawic o,O
Nasze serwisy: • PoI - 11/07/09 - 100k • Inq - 18/07/09 - 250k Najszybsze na non-pvp* by Dies Irae Ostatnio edytowany przez AduII - 02-12-2008 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Odrudas Lous
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pacera Rulers
Świat: Pacera
|
![]() @Lib
Dasz rade taktyką gora i dół na schodach ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2008
Imię: Irock Heart
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sami Swoi
|
![]() Leon666 zal ja na 51lvl mialem 400hp ... i na 51ll pierwszy raz wzielem dl solo bez utamki (jestem Druidem) wiec raczej ty rp tez wezmiesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() :S 42 pallem dalem rade bez problemu .Albo uciekasz co wedlug mnie jest troche ryzykowne (za duzo biegania skrecania itp)albo w zwarciu ja bilem w zwarciu na wieży w venore d lair(Tylko ofc to bylo na 8.0 kiedy z vity sie dalo po 70% hp uleczyc ....... )
Lecz sie exura vita/health potionami ale polecam vite |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Pan Gniewu
Świat: Honera
Poziom: 53
Skille: 15
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Ja zabilem dla na 32 lvl pallem ze skilami 63/48 na test server 4 bp potów poszlo
|
![]() |
![]() |