|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podobają ci się moje screeny? | |||
Super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 16.85% |
Niezłe |
32 | 35.96% |
Kiepskie |
22 | 24.72% |
Do rzyci ![]() |
33 | 37.08% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 89. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() po pierwsze kazde makro ( czyli program, ktory robi cos za gracza ) jest nielegalne i lamie zasady tibii. kto wie, moze w przyszlosci jak bedzie tu moderatorem GM z tibii to bany posypac sie moga ^^.
secondo: szybciej sie skilluje pallym szczegolnie w discie. jak to rozwiazac? przy treningu z monkiem bierzemy tarcze i podstawowa zbroje: helm, scarfa, buty i to juz wystarcza, zeby nas slabe potworki typu bug, rat czy cave rat nie bily za bardzo ( jesli wogole beda ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() a jakim cudem mam lać monka?!?!
na 15lvlu?? może jeszcze zsummonuje?? skontaktuj sie ze mną na gg 4181277 NIE PISAĆ TU WIĘCEJ OFF-TOPICÓW !! TYLKO OCENIANIE SCREENÓW!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JUŻ JEST FILM link
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 29-01-2005 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rugon
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Na twój lvl dobre screny ale masz zły lvl czyli złe screny
![]() Do Khazada: Na monku(1) żeby sie dobrze trenowało jak to piszesz z podstawowym eq czyli zapewne z wooden shield to shielding musisz miec hm 80+ żeby on Cie nie ubił jak zaczniesz afkować a napewno zaczniesz...a jak nie zaczniesz to na dzien treningu sporo uh bedzie Ci potrzebne.Piszesz że się szybciej trenuje (troszke oszukałeś), ale nie wspomniałeś że pall z 80 distance i knight z 80 sword/axe/club będzie bił duuuużo słabiej. Także drogi kolego zanim coś napiszesz zastanów się 2x nad tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() thx wreszcie mnie ktoś nie zjechał
![]() a co do monka to sie z tobą zgadzam ![]() JUŻ JEST FILM
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 29-01-2005 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
hehe i kto tu pisze i nie pomysli... zaznacz prosze trn fragment w ktorym mowie ze mamy lac monki ale nie summony? przeciez wiadomo ze treni sie z niesummonowanym monkiem... shield powinien byc jak najwiekszy... poza tym wszystko jest opisane jak trenowac w poradniku odpowiednim. knight bedzie lal slabiej, chyba ze uzywa broni majacej wiecej niz 30 ataku. poza tym speary trafiaja w czesciej do krwi od broni zwyklej "recznej" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Rzeszow
![]() |
![]() Ludzie!!! Wy sie nie znacie na sztuce blokowania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() @Garnek zupy
Bardzo to dobrze ujołeś !! @topic Dzisiaj powinny być nowe zdięcia i może filmik, a po feriach moze jakis dragonek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
człowieku nie rozumeim cię ,to jak ty z monkiem trenujesz??monk cię bije??!! bo z tego co napisałeś tak wynika...-.-' a na 80 dyscie + treni sięnajlepsziej z ludźmi bo monka zjeżdżasz w kilka sekund do red hp... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() nom trenuje teraz z paladyn of blade(polak) i Sir Kibic(tez polak) więc skille mi ida nawet nawet...musze spoooro odrobić bo dużo dedów miałem ostatnio
![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Yyyy na monku sie trenuje summonowanym i bija cie 2 slabe potworki, a nie na niezsummonowanym bo taki to 10 palla na 1-2 strzaly bieze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() O booosze leprze skriny to ja robilem w 2 klasie szkoly podstawowej :\ jak takie skrinki chcesz pokazywac to zamarz se chociarz eq echhhh z kad sie tacy ludzie biara to ja nie wiem...
Name:Gomogodi Sex:Male Level:24 Profession:Knight Skillz: CENSURED ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() nie no spoko, tylko czemu o uważa że są beznadziejne? Jeden argument? Bo to że eq słabe to żaden argument, a czemu to poczytaj na stronach 1-3
![]() btw też jestem z Solery ![]()
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 01-02-2005 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Jedlina Zdrój
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: ~\~
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() nudne .. ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() a czego ty od 15 i 12lvlu oczekujesz? Obiecuje że za 3-4 tygodnie będzie duuużo lepiej ;p
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
|
![]() No może cudo to to nie jest ale ja tam lubię ss z cycami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() hm...ja jestem najbardziej zdziwiony wynikami sondy -_- no po prostu trudno mi teraz podsumować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() btw polecam ponownie obejrzenie filmu z tego hunta, gdyż niewiele osób jak na razie widziało ten temat ;D oto link: FILM z huntu na cycach
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Poziom: 41
Skille: 80/60