|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy podobają ci się moje screeny? | |||
| Super |
|
15 | 16.85% |
| Niezłe |
|
32 | 35.96% |
| Kiepskie |
|
22 | 24.72% |
Do rzyci
|
|
33 | 37.08% |
| Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 89. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
|
Ja- paladyn lvl 13(później 14) distance 52
Kumpel-lvl 11 skilli nie pamiętam ale blokowal godnie hehe UWAGA!! JEST JUZ FILM Z TEGO HUNTU!! LINK DO FILMU Pare ss'ów: Najwyższy hit wtedy: I screen z Beholder + kasa, troche mało ![]() Niedługo zamieszcze film z lepszego hunya ![]()
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 29-01-2005 o 20:49. Powód: żeby ładniej wyglądałi :p |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
|
eh nudne i strasznie dklugo sie wgrywa <1>
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
omg...
ależ ty robisz ss, to ja może poczekam na jakiś inny pomysł ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
te zdjęcia tak brzydko wyszły że hitów nie widać.. albo mi przeglądarka szwankuje:/
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
|
huehuehue ,najlepsze z tego tematu to twoje eQ
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
Witam
Screny sa slabe i dlugo sie wczytuja ale na przyslosc zamieszczaj screny na stronie a nie w linkach niektorych to denerwuje Apropo Eq moze nie jest za***iste ale wszystko przychodzi z czasem. P.S napisz gdzie jest te miejsce doklanie najlepiej daj tez mapke jak dojsc i jkaie sa tam potwory oprucz cyckow Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
Tam są tylko cyce troche poison spiderow troszke ghouli a gdzies na dole podbno GS !! a co do eq niektore palki na 30 lvl'u z takim chodza a potem sie na p-set'a przezucaja z ktorym do ~ 50 lvl'a chodza po co palkowi dobre eq? itak wali z dystanzu, czesto z blokerem...a skriny sa fajne tylko zeby nie w linkach
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
|
Nie powiem ze screeny sa za***iste, ale tez ze sa do dupy, wiec postaraj sie o leprzy eq... bo widzisz jak krytykuja.... fajne miejsce
ja tam kiedys expilem ;]Cya in Tibia. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
dziex za krytyke, serio. Krytyka (byle konstruktywna a nie: do du** idz sie je*** ;p ) jest bardzo dobra
eq mam słaby ale na cholere mi lepszy?? jak napisał Vibafe, ja atakuje z dystansu a ja cyclopy huntowałem od 10lvlu -_- tyle że na Femore Hills samemu bez żadnych strat. A co mi szkodzi że ide z blokerem??!! On na full def, shielding jemu skacze, mi leci exp, kasa pół na pół, ale to wsystko nieważne Liczy się przygoda hehe to jest naprawde ważne zreszta jak sie chodzi samemu to tak jakos nudno jest a beholdera rozwalilismy na luzie Daje tu jedno zdjęcie na zachete jak ktośjeszcze nie oglądał ![]() ![]()
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 26-01-2005 o 23:16. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
|
Ciut...no dobra Bardzo male te ss sa prawie nic nie widac na nich
------------ LESCZ tak na mnie mowia ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
to dam powiekszny, na razie tylko jeden
może dziś/jutro film zamieszcze ![]()
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
mogłby ktoś to skomentować....bo prawie wszyscy tylk owchodzą i oglądają -_-
niech który moderator skasuje moje 2 ostatnie posty w tym temacie ok? thx z góry
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 29-01-2005 o 13:55. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Mahakam
|
no coz... ja palkiem w tombach chodze z xbowem, scarfem, bootami, shovelem, ropem i na full bolcow... po co mi wiecej skoro jestem palkiem?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
no właśnie..dla palka lepiej wydać kase na hmmy/bolty/arrowy niż na eq
![]()
|
|
|
#15 |
|
Zbanowany
|
Racja ja ,63 pallem chodze w plate secie ,na cholere mi eQ dobre jak na 70 lvlu jest Banshee Quest a zniego są bohy ,gs,10k itp...
![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
I Oto co napisałeś wcześniej...coż za zmiana poglądów -_- offtopic btw niech ktoś komentuje te screeny ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Zbanowany
|
@up: nie ,ale wiesz przynajmniej mógłbyś mieć plate seta ,dla mnie chain legsy i scale armor jakoś tak nei estetycznie wyglądają...
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
no spoko, uzbieram na bp hmm i bp uh'ów to kupuje p legs i p armour i moze steel helemt...wszystko po kolei
![]() KOMENTUJCIE!! bo nie dam filmu ;p
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Mahakam
|
ale co tu duzo komentowac... dzien jak co dzien z zycia palka... slabe hity zadajesz bo masz slabe skille... podskilluj bedzie ci szlo lepiej... rob sobie arrowy. powyzej 60 dista idz do kazo na guardy. wez ze soba awaryjnie gfb i uh kilka runow i tego i tego. czasem niektorzy luruja kilka/kilkanascie soldkow lub guardow pod roping place i dupa... bez magic rope nie wyjdziesz... chyba ze masz gfb, a od 8-10 soldkow i tak pozadnie po d***e dostaniesz...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
no cóż...może masz racje. tylko mi sie nie hcce w kółko podonosić tych spearów...eh knight to ma łatwiej trenić ;p
|