Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-04-2005, 12:11   #21
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny

Mistrzulek nie pochlebiaj se aż tak. W sumie ja tez nie jestem tu od początku wkroczyłem na ten server jak Dezzler mial lv 40+...na 35 levelu zakupiłem se pacc...skorzystalem z niego niewiele ponieważ sie dopiero uczyłem grać. A jak widze ty masz go o wiele dlużej wiec nie mamy pod tym wzgledem o cyzm dystkutowac. Narazie mam Hunta od zaje...... Oracle Legend oraz jego kumple, Crip walker- prubowali mnie za***ac jak wylazilem z Dragon lair w venore. Sam oracle nie chcial mnie bic poeniwaz wiedzail ze przegra, wiec wziol do pomocy 52 elite, jak widac bezskutecznie.

A tak apropo zaczeła sie wojna Elemtalis vs Exellsior- niewiem czy nie dolaczyc i nie pomóc elementalisom. poradzcie . thx
Ancient liroyeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-04-2005, 12:21   #22
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
najlepsi napewno nie..... z najwiekszym lv tak - najlepsi nie. Gdybym gral od poczatku istnienia serwera na pacc mial bym teraz 60-70lv... a przypominam ze gram sorcem a on naprawde szybko expic zaczyna tak w okolicach 70lv. Gwarantuje ci tez ze dezzler czy touri mieli by teraz naprawde duze lv (dezzler byl moim zdaniem najlepszym polakiem na serwerze, siebie uwazam za drugiego [skromny jestem ]). Demon menthos (stary owner), bezxc menthos - oni rowniez napewno mieli by teraz lv wieksze od mistrzulka, jak i pewnie czesc famili shadowfinder. Ancient moim zdaniem ty jestes w pierwszej 3 najepszych graczy, napewno nie najlepszym.
z tych co zostali to chyba tak ...btw ten server ma zaduze lagi abym mugl expic nawet na pohu, lekki lag i mnie gs ubije...utrudnione jest tu zycie palka z Europy
Ancient liroyeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania