|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, po pierwsze to Prosp mnie z Effciaa zaczeli bic wiec padli...
Cytuj:
![]() HAIL KINARI! NO i oczywiscie HAIL akademia Kinari, Vazz Assassination Squad => Ostatnio edytowany przez Thorvind - 26-04-2005 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() Cytuj:
Żadnego z tych szwedków nawet nie znasz, a im tu hailujesz i robisz z siebie nie wiadomo jakiego kozaczka. W tyle osób na chara niższego o 16 lvli od Ciebie... Rozważam własnie czy Cię nie zabić i nie umieścić tutaj filmiku tak samo jak Ty zrobileś. Jeśli ktoś chce zobaczyć filmik z deadem Cravena to piszcie posty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Hmm, Mordii lubie Cie i nic do Ciebie nie mam, ale Craven to moj brat wiec wiesz co sie wtedy stanie jak go ubijesz... Nie zebym CI grozil ale wolalbym nie, bo jak mowilem lubie Cie. Btw. skad wiesz czy on nikogo z Kinari nie zna? Ostatnio edytowany przez Thorvind - 27-04-2005 o 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() oglądam zara edit xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() @Up
Zara? widać że twoje "zara" to 6h lub więcej... Film spoko tylko w tym najważniejszym momencie się urywa i dupa.. :|
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() A wiec..oglaszam że ci co fajnie pisali o mnie niech se w dp zostana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Mili panstwo przedstawiam wam o to wielkiego Wozaka Kioora
![]() Rozmowa... 07:46 Nightmares Craven: boisz sie pasc? 07:46 Nightmares Craven: taki madry na Forum byles.. 07:46 Nightmares Craven: chodz malenka ![]() 07:46 Nightmares Craven: potanczymy 07:46 Nightmares Craven: chodz szmato 07:48 Nightmares Craven: wychodzisz? 07:48 Nightmares Craven: boisz sie? 07:48 Kioor: a jak mysisz 07:48 Kioor: myslisz Anubis...mimo ze cie lubie bardzo, bylem nawet z toba w gildii to wez sie uspokoj...Nikt z was nie zna sytuacji a pierodlicie Glupoty... to Ze Effciaa lizala dupe polowie ab no to cuż... Ostatnio edytowany przez Craven - 27-04-2005 o 07:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() ehhh... cravenku..... mysle ze bedzie wojna... tzn tak przypuszczam :/
chetnie tez wezme udzial po stronie dobrej.... (i tej przez ktora zdechlem- TY mordii ![]() Ostatnio edytowany przez anubis~~ - 27-04-2005 o 07:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Tylko tyle powiem... :
KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() Jescze taki ten tutaj...
08:21 You see a dead human (Vol:10).You recognize Kioor. He was killed by Nightmares Craven. KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
No i faktycznie pomyliłem się, nie zabiła mu tego brata no ale "przyjaciele naszych wrogów są naszymi wrogami" wniosek - należał jej się dead... Ostatnio edytowany przez ripper - 27-04-2005 o 08:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy według was "zrobienie czegos" w rl oznacza uderzenie dziewczyny ?
jeśli tak to tylko swiadczy o tym, że macie po 11 lat... a moze jestescie z gimnazjum ? liceum ? najwyrazniej w waszej edukacji pominieto nauczanie poczatkowe... Ostatnio edytowany przez Danthorr - 27-04-2005 o 08:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dunbledore sprzedany dzis rano
![]() Gram Mephistotheles ale to nie znaczy ze sie skonczyl koniec koniecznego fragowania ![]() KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Polecam Filmik tory zamiescilem o 9;10
Zemsta! Comment please |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Znowu kilku 'ambitnych' zaczęło przekladac Tibie na rl.
To dwie rozne sprawy. Z tego co wy mówicie wynikało by ze dziewczyny (w Tibi) sa nietykalne. A to blad. Troche dystansu -.-
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
PS: CIEKAWE KTO TO ZABIŁ YUSTE ( A CO TO OBOJNIAK CZY CHŁOPAK ??) TEŻ ZABIŁEŚ DZIEWCZYNE WIEC SIĘ NIE ODZYWAJ... temat ZEMSTA !
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 27-04-2005 o 10:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() noo kioor nie obejrzalam jeszcze teog filmika ale hce zpbaczyc jak padam bo mis ie nalezzalo tera to rozumiem
![]() ![]() ![]() ![]() EfFcIaA PrZePrAsZaM GłUpIa ByłAm PeeSik : o boże jestem żałosna tak nisko upaść ehhhh :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Highway to hell...
|
![]() Cytuj:
Craven faktycznie masz sie czym chwalic >.< Kioor (sorc): Apr 27 2005, 08:21:03 CET Killed at Level 19 by Nightmares Craven Name: Nightmares Craven Profession: Royal Paladin Level: 45 45-19=26 26 lvli różnicy!!! OMG! STARY WYMIATASZ!!! -.- Jesteś maksymalnie żałosny, zabijasz gościa o tyle lvli niższego i jeszcze sie tym chwalisz. Dla mnie to jest szczyt megalomanii i narcyzmu, a jednocześnie Twojej niedojrzałości. tak btw. ciekawi mnie czy znów potrzebowałeś do tego takiej ekipy (47 RP, 51 EK, 36 Druid) i czy znów przygotowywałeś tak misternego trapa jak w przypadku Effcii (była 31 RP - na moje oko sam ja powinieneś zsolować bez problemu, a nie zbierać do tego ekipe, każdy z was mógł ja sam bez problemu zabić a zrobiliście z tego wielkie przedstawienie, które w moich oczach świadczy tylko o waszym noobostwie >.<) Craven, korzystaj i kozacz ile tylko mozesz, bo sprawy mogą naprawde przyjać inny obrót i minka Ci zrzednie ^.- "KILL THE FUCKING ENEMY KILL THE FUCKING ENEMY BURN BURN BURN!!!" - lubisz sie tak powtarzac? z reszta nvm, w krótce "enemy" bedzie "burned" and "killed" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie bede tego Komentowac... ale sie odwdziecze... Macie racje.. jezeli chodzi o tibie... to nie wolno mieszac rl z tibiia... tylko nie rozumie dlaczego tony chcial w*******ic prospowi w rl.. (mmm powod : tibia) mmm moze ktos mi wytlumaczy..? a moze to byly tylko zarty ... Fajny filmik ^^ mmm szkoda ze sie nie skonczyl... -.^ no.. Faktycznie.. tesH sie dziwie ze nie strzelil solowki... ale zaden z nich miei nie zabil sam.. chociaz stalam tyle razy obok jednego z nich... jestescie 0... sami nic nie umiecie zrobic.. wiem ze teraz bede miec hunta.. ale wali mnie to... powiedzialam sama prawde ... samo "0"... chciala bym zeby sie nikt to jusH nie wplatywal... =o( afff...
|
![]() |
![]() |