|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() hehe wiem niepouczajcie mnie jestem dowiadczonym graczem bo mam na 12 levelu rycerza na asterze mialem na prawie 14 tesz na asterze rycerza ale zabili mnie a mam slabe nerwy i wykasowalem te postacie i etraz gram czarodziejem bo on jest silniejszy od jakiegos rycerza.Jeszcze nikt mnie neizabil zaden pk ale próbowal to sie wylogowalem i wlogowalem i ucieklem szybko puki on cos tam gonil mnie .Nierozumiem zdania W miescie szybko zabijom ci Monki.Przeciez by musiala sie wlonczyc biala czacha a wszysty sie bojom tego robic w miescie a pozatym ja bende to dobil tak ze podejde powiem mam cos specjalnie dla ciebie.Wtedy druga osoba bendzie zaineterowana no wiecie wpuszcze jom w pulapke bez wyjscia zagrodze polmnieniami i juz poniej.Ja bende robil cichce operacje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Dlaczego mam nieodparte wrazenie, ze to jednak prowokator jest?:S
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
![]() Nie no sorc dobry wybór dla tak doswiadczonego gracza jak ty . Brawo dla ciebie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Trenei - 27-05-2005 o 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Trein No niestety wyglada na to że mnie nielubisz......no trudno prosimy o nastepnom opinie kolejnego uzytkownika.....tymczasem ja dodam że jestem naprawde doświadczony ale nie aż tak bardzo....skillle na prawie 14 levelu rycerzem mialem cos miendzy 33/32.Czary kupuje pokolei jak lecom czarodziejem ponieważ tak jest najlepiej nawet te bezużyteczne kupuje.Pokolei jak lecom bo postac chce potem sprzedać a najlepie jjak sie ma wszystkie czary.W tej chwili mam antidotium juz i zbieram na średnie uzdrowienie.Cóż prosimy o nastepnom opinie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() ja mam 15 lvl i skille 58/55 wiec nie ma sie co chwalic twoim charem. Nie rozumiem po co kupowac wszystkie czary skoro niekóre sa bezużyteczne bez sensu maronowac kase na to. jakbys mial najwiekszy lvl w zyciu gdzies okolo 30 to rozumiem ale ty miales tylko 14 LVL .
![]() Ostatnio edytowany przez Trenei - 27-05-2005 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Trenei popieram to co mówisz i bardzo jestem z ciebie dumny jednak czekamy na innego użytkownika o kolejnom opinie czy poczekasz razem z nami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Jedno pytanie - kto nadal wierzy, że to nie prowokator? Przecież to jasne.
Do autora: Bardzo zgrabna prowokacja ale za mocno grasz debila, przesadziłeś trochę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Wydaje mi się ze wystarczyła by tu 1 odpowiedz, a nie całe mnustwo.
Wystarczyło by, "gdy summonujesz potwór pojawia się z nikąd i słurzy ci dopuki któryś z was nie zginie, nie uciekniesz mu lub nie wylogujesz sie. Na więcej pytań odpowie ci guzik szukaj." I koniec, a nie jakieś durne kłutnie ps. współczucie dla modków ze muszą tyle szajsu usuwać.