|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czemu nie masz PACC-a?? | |||
Nie chcę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 13.84% |
Nie jestem pełnoletni, a rodzice nie chcą mi go kupić |
68 | 23.53% |
Nie mam pieniędzy |
131 | 45.33% |
Inny powód (jeśli wybierasz tę opcje napisz posta w temacie) |
50 | 17.30% |
Głosujących: 289. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Pomimo, ze uwazam tibie za fajna gre to nie wydalbym na nia ani grosza. Mimo to przez 9 miesiecy gralem z paccem na koncie bo zalatwilem sobie pacca 2 razy za gp na julerze ^^.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: Von Damlox
Profesja: Knight
Świat: Trimera
![]() |
![]() Mam kase ale rodzice nie pozwalają mi go kupić...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() W zasadzie to tak, jak u mnie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Mam 13 lat i mam pacca, i bede mial kiedy chce, bo mieszkam w kraju gdzie 90 zl to nie problem dla 8 letniego dziecka... Lecz jak na razie nie mam pacca, skonczyl mi sie, i kupuje gdy wlacza test serwer bo teraz w wakacje to normalnie prawie nie gram, a gdy test serwer wlacza to wiem ze moga lada chwila zrobic update i musze sie szybko na tibie zalogowac zeby zobaczyc wszystko...
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() Nie mam pacca bo wole wydać te pieniądze na cos innego, a nie na gre w którą i tak moge grać za darmo. Pozatym tibia zaczyna mnie już nudzić.
Ostatnio edytowany przez Kopiraum - 21-06-2005 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
|
![]() Wkurza mnie odpowiedź:
"Nie kupuje bo nie czuje takiej potrzeby..." Wystarczy powiedzieć: Jeszcze na głowe nie upadłem, żeby kuywać sobie PACC na 3 miechy za prawie 100 zeta!! Mimo to planuje kupić sobie PACC za oszczędzone pieniądze, ale dopiero jak nabije level i skille... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Radom
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Ja na razie uwazam ze mam za slaba postac i wogole zaczynaja sie wakacje i malo bede w tibie gral. Ale po wakacjach i gdy bede mial 33 lvl i 40 mlvl (chodzi oczywiscie o UE) kupie PAcca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Wiem że to sonda dla FACC'ów ale mam nieodpartą chęć wypowiedzenia śię tutaj
![]() 1. Dla nowych outfitów. 2. Aby muc założyć sobie postać na świecie odizolowanym od n00bkow i innego śmiecia ( Premia ) 3. Nowe tereny. 4. Nowe czary. 5. Ładny tytuł np. Elite Knight. 6. Letnie upade ![]() 7. Można być bossem gildi, a nie jakimś tam popychadłem 8. Można mieć swoje piękne cztery kąty ![]() 9. Zyskowne monsterki: hero, necromacer, demon ![]() 10. Nie muszę chodzić na piechotę tylko pływam stateczkiem. Ostatnio edytowany przez Don Corleone - 21-06-2005 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja za te 90 zeta wolę iść sobie gdzieś na imprezkę, dobrze się bawić. Bo dla mnie pacc to szajs, gram dla zabawy, nie dla tego że chce być lepszy itp. Wydałem 40 zeta na Counter-strika, ale to była kasa zarobiona, z którą wtedy nie miałem co robić. Kiedyś sobie chciałem kupić pacca, ale pomyślałem, że nie warto. Teraz nawet nie miałbym za co kupić
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nie mam kasy, a jak bym nawet miał to bym wydał dla mej miłości :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() #2 - Patrz cytat wyżej: Czyż to nie jest obrażanie posiadaczy Free Account?? ![]() #7 - Patrz cytat wyżej: Wysokopoziomowcy z FACC mają w gildiach często lepszą reputacją niż np. Vice Leaderzy. I to w zasadzie oni są tam Vice'ami, tyle, że nieformalnymi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Ja nie kupuję pacca - bo nie chcę wydawać takiej ilości pieniędzy, dla kilku marnych pikselów...
![]() |
![]() |
#33 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() 1. Tibia mi sie troche znudzila
2. Zal mi kasy - placic 90zl za 3 miechy, kiedy moge dodac 30 i mam Guild wars, ktory jest wg mnie o wiele lepszy niz tibia, a abonamentu placic nie musze...
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Erin91 - 25-08-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Nie kupuje, bo nie zdąrzyłem zwiedzić jeszcze całej Tibii dla FACC i nie widze potrzeby nowych outfitów, większego depozytu, posiadania domku czy dostępnu na inne wyspy. Poprostu starcza mi to, co dostaje za darmo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Za słaba postać (aktualnie nie mam postaci
![]() 2. Ostatnie nie gram w tibie przez lagi (ale już niebawem ide robić woje do adminów ]:->) 3. Gram najtem któremu na początku i tak nie ejst potrzebny PACC (stały trening ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Przykład? No chociażby koleś o imieniu "Daj mi cos". Ale taki ktoś, to jeszcze nie noob w porównaniu do gościa, którego znam z rl... ![]() ![]() Cytuj:
Efekt końcowy: 1.Chyba nikogo nie shackował, no bo nie shackował mnie, a ja byłem niemal bezbronny bez zmiany passa. Nie dostałem żadnego keyloggera przez gg, pocztę, itp. On myślał, że ludzi się hackuje tak po prostu; z niczego. 2.Stracił 90 zł - program nie działał, ale posiadał keyloggera, a ów noob cieszył się tylko kilka godzinek swoim pierwszym w życiu PACC-em (którego zresztą i tak kupił potajemnie ![]() Jednym słowem: NOOB!! Możecie się śmiać (jak chcecie of course!!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT:Ale się rozpisałem... ![]() Pozdro!
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 30-06-2005 o 14:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |