|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() a ja wam mówiłem że Kiroy jest bad boy muehehhe
i że napewno szpiegował w tych grindersach ![]() ![]() a to całe ng to pedały za nich yunichiego zabili. Kiroy pedałku ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
Gdy vixi jest online to pisze do mnie takie pytanie "Jaki Lv,Gdzie expisz?" tylko to ci w glowie nie moja wina ze grac nie umiesz ty mialas 70lv ja mialem 65lv za 5 dni patrze ja mam 70lv i vixi tez 70 wiec sie nie dziwie i nie mowcie ****a o rasizmie bo ty vixi to jestes taka su** ze jak cie widzie to mi sie nie dobrze robi a kiroy znalazl sobie wymowke ze cos mu zrobili w grinders (LOL) Noobs ***ane szwedzi ale wiem jedno zobaczycie polacy wygraja wojne i nie bedzie laski dla vixi i kiroya Bye Bye POLAND RULEZ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
![]() |
![]() ta twoja vixi to chlopiec xD
a co do reszty twojego postu w 100 % sie zgadzam |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() @Kabanosek
tak wogóle to jaki Ty masz nick w tibi? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Kabanosek
boisz się podać? ![]() a tak wogóle to vixi nie expi cały czas on nie spędza 24h przed tibią expiąć w odróżnieniu od Ciebie |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tylko nie obrazajcie Vixi pffff
Grajcie i bawcie sie Cala reszta n/c Zycze wam w tym slodkim dniu duuuuuzo slodyczy/fragow/lvl/jednosci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Edit: Czyżby pan Peero? ![]() Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 06-12-2005 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Tak właśnie podejżewałem
![]() Z najnowszych wieści: Raxilon dołączył do białych wilków, przyjeliśmy go z otwartymi rękoma, może liczyć na nasza pomoc, a my na jego. Nie pchamy sie w konflikty i on też sie stara ich unikać. Play for Fun. Mam nadzieję że zostanie to uszanowane i NG da spokuj zarówno mu i jak i reszcie stada. A jak ktoś ma jakieś ukryte obsesje na naszym punkcie to niech napisze na priv, a nie exivuje nas. Możemy to odebrać jako atak na nas... a to na pewno miłe nie będzie. Szacunek dla każdego kto ma mózg na swoim miejscu. Yours Borgo
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
Tęsknie za wilkami =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() Slyth czy jak ty tam masz pedala to ty masz w chacie to jest 1 a 2 z tym antym niewiesz kto pod***al wiec sie nieodzywaj i gdybys znal NG to bys tak o nich niemowil a ze niepotrafisz zrobic dobrego lvla i nikogo tam nieznasz to juz tylko twoja wina . A co do kabanoska to mozesz pomazyc ze polacy wygraja a zwlaszcza jezli beda walczyc tacy jak
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() Panowie przede wszystkim pozdrawiam wszystkich
I wyrazy szczerego wspolczucia dla Raxilona, mialem raz przyjemnosc z nim rozmawiec i wywarl na mnie wrazenie kulturalnego i otwartego na argumenty czlowieka. Wojna jest niszczycielska i zostanie moim zdaniem przez Polakow przegrana przede wszystkim dlatego ze Szwedzi wiedza ze moga na siebie liczyc i to dodaje im skrzydel, a Polacy wiedza ze nie moga na siebie liczyc i to uniemozliwia jakiekolwiek dzialanie z naszej strony. Ja sie nie mieszam w wojne bo jestem nobkiem ktory gra w tibie dopiero 4- miesiace wiec niewiele wiem, niewiele umiem i nikogo nie znam. Chialbym rowniez zlozyc wyrazy uznania Bialym Wilkom - jestescie ze soba na dobre i na zle i to was wyroznia. To wlasnie dla przyjaciol warto grac w tibie. I zadziwia mnie postawa postaci ktore zmieniaja gildie powiedzmy 2 razy w tygodniu moim zdaniem ma to niewiele wspolnego z lojalnoscia i dziwi mnie to ze ktos przyjmuje ich w swoje szeregi. My potrafimy sie jedynie klocic i wzajemnie oskarzac co jest szczegolnie widoczne w tym temacie jak i w obsidian war. I to sie nie zmnieni bo do tego zmusza nas niejako nasza Zlota Wolnosc Szlachecka. Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 06-12-2005 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Jezeli WW zadekralowali neutralonosc to mysle ze nie ma problemu
![]() ![]() Pozdro 4 ALL |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() HAHA
zeby wojowac to trzeba miec z kim Mannow nie byl by taki wojowniczy gdyby nie mial kolegow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() Przyszli po nas na demony w 15~~ osob -.- Mi sie dalo uciec ale yunichi nie dal rady ;/ Ma 600 hp i strasznie trudno przezyc sorkiem jak kilku ludzi wali z sd ;s Nie mial szans. kiroy wind ty robisz sobie nadzieje ale na ciebie tez przyjdzie pora mannow wyraznie napisal ze nie chce na tym serwie ani jednego polaka po nie chce zeby sie powtorzyla sytuacja (z aldory jesli dobrze pamietam) albo z innego serwa na ktorym przegrali. Yunichi padl poniewaz byl lepszy od mannowa a mannow chce byc 1 sorkiem z 100 lvl na obsidi ;s Ja miales pasc z wielu powodow ale to juz nie wazne ;o
Kiroy jestes szczur i tyle, wiedzialem zeby ci nie ufac x) tak jak xarabek i reszta waszej spolki ;p Jak bylem z erusem mowiles rozne rzeczy na moj temat ze zdradzilem polske itp. wiec teraz wszystkie zle slowa ktore na mnie powiedziales mozesz smialo odwrocic przeciwko sobie. Jedyn slowem bylismy za dobrzi i za to nam sie dostalo ;p NG to paly ![]() Signed, //Katmai |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Katmai
ja nie zdradziłem jak nie zauważyłeś to od 1 lvla byłem w gildi Glamour, potem po powstaniu Ng odrazu tam i jestem cały czas loyal dla tych gildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() btw. podobno Yunichiego zabili z 3 powodów
- Mannow chciałbyc 100 lvl sorc. - Yunichi niechcial zabić polaka - miał za dobre eq,szybko expil, poprostu był za***isty ( Czyżby zazdrość ) :> @up. Katmai nie trzymam z ng narazie jestem neutral nie zamierzam dołańczać do ng ani do innej gildi... NG chciało mnie zabic na Banshee Quest ale im sie nie udało planowali na mój locik a ze przezemnie dranzor padł to mieli niby reason... wtedy mój locik wynosił " gs, boh, k-set, + loot z Banshee ( 10k, gs, boh, tower shield, ssa, i st~ ring ) + 20 bp uh hmm explo manasy itd.. mój dead wynosił jakies 350k~ Ale Swietne pvp ng jest tak dobre ze przez droge do ghostlandu dostalem z 4 razy z sd ;] Ng ma władze zeby polacy się zjednoczyli nawzajem sobie pomagali to bysmy wygrali ;] ng powoli tepią polaków.. zabili Anty Speeda, Fosilsa, Yunichiego, Raxilona, i jeszcze kilku... także Welcome New Serwer ![]() ![]() Good Luck. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm a więc :
Danubia : na danubii jetem Bogiem bądź byłem zapytajcie sie starych garczyz czołówki kto to był Klothar Dracenfelst na początku servera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katmai : ja byłem z ng i jestem i bede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obsidia : a co w tym dziwnego ze ludzie graja po to aby byc najlepszymi ?? no proste ma sie wladze to sie ja wykorzystuje a potem biedni placza ze to niesprawiedliwe , no pewnie ze niesprawiedliwe ale na tym polega ta gra na wojnach na kasie kumplach itd ![]() ![]() ![]() Obsidia re 2 : ta NG jest zgrane gralismy razem 2 lata poand wiem co oni zrobia w kazdej chwili zorbia sneaka w 20sekund ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obsidia re 3 : Jezuuu Borgo ty mnie nie dobijaj jak Pitt ... to byla tylko jedna exiva a Pitt jakby juz hunta mial ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szikaka : Paweł czy cie ... ?? jak mogles dac swoje zdjecie tutaj i to jeszcze te ![]() ![]() Vixi: zawsze z ng od Arcani wiec co sie dziwic ze nie gra z nielojalnymi polakami ?? jak walczylismy z erusem to nikt nam nie pomogl tylko NG a etarz nagle odezwali sie patrioci co siedzieliw depo jak my walczylismy za wolnosc ![]() ![]() ![]() Awolverku : masz racje tak było , ale nie lazilo o to aby cie zlekcewazyc tylko po co miales walczyc jak mogles expic tzn tak mialo byc a mysami bysmy jzu och dobili .... choc amsz arcje to zwyciestwo to takze twoja zasluga przyjacielu Respect 4EVER 4DON Obsida rre .... a wiec Peero dolaczyl do zaszczytnego grona katmai i Yuna ( faktycznie YUn czlowieku jestes wielki !! Respect Forever 4YOU ) a reszta polakow codolaczyla etz beda kicknieci raczej kazdy kto nie jest w BOOM jest free a wiec kto chce niech gra nie musi nic placic kto jzu nie chce tu grac niech nie gra ![]() Nowe servy : na nowe servy idzie ekipa z Hiberny ![]() ![]() ![]() sorki za literowki ale mam klawiaturke juz na rencie an gwiazdke ebdzie nowa od Mikołaja wiec ebdzie lepiej ![]() Pozdrawiam Wilki Awolverka Raxia Vixi i Szikake oarz Xarabka i YUNA buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha jak nie odpowiedzialem na kogos zazuty lub pytanie prosze powtorzyc .. xD buziaki chlopaki nie da sie zyc ebz draki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha przypominam
![]() ![]() ![]() aha i nie oszukujmysie w Grindersch bylem po to aby byl spokoj z NG tylko ja zakaldalem ze jestem w G. aby miec spokoj nie walczyc z erusem itd bo nie chcialem znowu miec wojne ale okazalo sie ze Grinders maja w plach wojne wiec po kogo stronie lepiej byc kumpli co znam 2 lata czy tych co znam 2 tygodnie ?? kto mysli logicznie zrozumie to ![]() |
![]() |
![]() |