|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() PS. Na WP też już jest o tym artykule. Ostatnio edytowany przez skazi - 19-04-2006 o 09:21. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Głupia sprawa, bo ja zapewne bym tak nigdy nie zrobił chocbym mial 100 lvl. Dla mnie tibia w porównaniu do rl nie była/nie jest/nie będzie ważniejsza. Co do tekstu troche przesadzili, acz kolwiek jest pare prawd których nie da się ukryc ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Rofl'n'Lol xD Dobrze typ mial we lbie nasrane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() A ja się tak zastanawiam co za debil napisał tak beznadziejny artykuł :} Stek bzdur, autor nie ma pojęcia co pisze.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Wyjątkowo stereotypowy artukuł...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ehz... Niewielu wie, ale autor tego artykulu kontaktowal sie ze mna i z bosalem przed napisaniem artykulu i pytal o pare rzeczy.
Pierwotnie nie mieli wogole podawac nazwy gry, mieli sie tez skontaktowac ze mna jeszcze w jednej sprawie, ale widze ze olali profesjonalizm i napisali to co napisali -.-"" Zastanawiam sie czy nie zadzwonic do autora i powiedziec mu ze zjebal sprawe ![]() Wogole nie wiedzialem, ze on polozy taki nacisk na to ze niektorzy ludzie sprzedaja swoje postacie i rzeczy. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @
Przez pewien czas po wyłączeniu komputera pozostaje w grze - jest wtedy bezbronny, @ Czy powiedzieli w jakich okolicznosciach tak sie dzieje??? Nie to po co piszecie glupie komentarze!? Nie graja w tibie i nie grali to moga gadac (wolny kraj). Chodzil do cafe'i? Jak tak to juz dawno sie uzaleznil i to nie wina matki. Kupila mu komputer to znaczy ze chciala miec synka przy siebie i miec go bezpiecznego(czy wy jako rodzic byscie chcieli zeby dziecko wasze uciekalo po kilkanascie godzin w noc?). Skad mogla wiedziec ze gra on w ta durna (sry) gre ona kupila ten komputer tylko po to zeby nie wychodzil na dwur( i chyba poskutkowalo). Potegi nalogu nie znacie(bo jak ktos nie gra w tibie od dluzszego czasu to moze i jo) bo mowicie: nie ja nigdy(a potem po 24 godz na dobe poniewaz spedziles nad ta postacia pare ladnych lat ![]() Uwiezcie mi sam tego zasmakowalem(przyznam ze prawie bym nie zdal :/) Teraz nie gram w nia I nigdy nie bede gral! To nie zalezy od charakteru tylko od tego ile grasz w nia (im dluzej tym dalej od swiata rl ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 19-04-2006 o 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Autor tego artykułu przedstawił tibie jako gre w którą się gra i później sprzedaje postać a przeciesz jak wiadomo postaci niemożna sprzedawać !! widać że autor nigdy nie miał styczności z tego typu grami , ponadto to czy człowiek sie uzależni zależy od niego , ja gram w tibie 4,3 godziny dziennie ale wychodze na dwór ide spotkać sie ze znajomymi dużo czasu spędzam z rodziną . Orłem w szkole niejestem jestem w 6 klasie podstawówki od 3 klasy zacząłem grać w tibie ale zagrożenia jeszcze żadnego niemiałem .
To Co Napisał Ten Autor TO BZDURA ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Tak nawiasem mowiac to dzisiaj czytali ten akrtykul w telewizji w programie Kawa czy Herbata. Rano mialem okazje wysluchac wspanialego przegladu prasy, w ktorym zawarto ta wielka 'afere' -.- Chce mi sie smiac jak slysze ludzi ktorzy opowiadaja o jakiejs grze a nawet nie mieli kiedykolwiek stycznosci z MMORPGami, brzmi to smiesznie.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Napisalem im wczoraj maila, w ktorym wyrazilem moja opinie na temat takiej manipulacji - nie odpisali -.- ... Jak ktos chce daje maila do wroclawskiego odzialu gazety - [email protected] Mozemy im pokazac co myslimy o tej manipulacji i rzetelnosci owego dziennikarza !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() No to ładnie! Napisali o nas w gazecie :D I to dość duże brednie. Ale cóż, kto by się tam przejmował.
http://img108.imageshack.us/img108/207/tibiaownz3fb.jpg Zdjęcie z artykułu w gazecie wyborczej. Wychowawczyni nam poleciła kupić, bo u nas nawet ona przeciwko Tibii gada na zebraniach. Ale kto mówił, że będzie łatwo >:|
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() @up up:Na temat jakiej manipulacji?
Gazeta Wyborcza jest zrodlem rzetelnej informacji i teksty w stylu:" Nie przedstawili calej prawdy..." sa grobo przesadzone. Tak to jest jak ludzia sie mowi prawde w oczy. Faktem jest to, ze chlopak pobil swoja matke, a wy go usprawiedliwiacie. To wlasnie wasza postawa jes chora, a nie postawa Gazety. Oni chca uswiadomic do czego moze prowadzic gra w MMORPG-i. Jezeli chodzi o sprzedawanie zobaczcie na allegro, ze aukcje sa liczone w tysiacach. "Przecież ostry nóż też może być groźny, jeżeli dzieciak nie umie się z nim obchodzić." Kto to napisal? Jezeli to zostalo wyrwane z kontekstu to poprosze o przedstawienie calosci waszej opinii na forum,.
In the name of what? Ostatnio edytowany przez Szpicel - 19-04-2006 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() NIe ma nawet mowy o bzdurach. Gazeta wyborcza jest obok RZ najpoważniejsza gazetą w polsce wiec nie piszcie pierdół ze to stek bzdur ...
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Jednak takie kwiatni nie rosną tylko w Chinach ![]() Dziwi mnie tylko, dlaczego zwalana wina jest na gry. Gdyby matka wcześniej dzieciaka nauczyła, że nie siedzi się w necie 24/7 to by nie sprał jej krzesłem. A w ogóle co to za dziecko, zero szacunku dla starszych, w dodatku rodziców! Sprać, i zabrać komputer, ale tak, by sprzedać a nie chować. Nauczkę będzie miał bahor :> Trochę odbiegnę od tematu. Coraz bardziej niepokoji mnie walka z grami. Już nawet nie licze stanów bo oni zawsze o coś walczą, jak nie o Boga na dolarach to o ropę, ale o Polskę. PiSanka chce wprowadzić system oceniania gier (i innych mediów) i mam pytanie. Po jaką cholerę?! Na pudełkach są oznaczenia ISFE (7+, 3+, AD, M itd) więc po co wymyślać nowe?! Ja bym się skupił na przestrzeganiu aktualnie istniejących a nie wprowadzaniu nowości. Bo nawet najbardziej widoczne ostrzerzenie zajmujące 4/3 okładni nic nie da, jeśli sprzedawca będzie kierować się chęcią zysku. Sam widziałem niedawno, jak w kochanym kerfurze sprzedawca na stoisku z grami polecał matce 8-9 latka CoD'a... Szczęściarz, że nie zainteresował się GTA, bo by pewnie sprzedawca odrazu polecił... A tak na rozluźnienie, wie ktoś może, gdzie dorwać takie koszulki? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Oczywiście.
Oto co się dowiedziałem z tego artykułu: 1. Tibia jest grą Fabularną 2. Nikt nie ma nic przeciw Handlowaniu postaciami w tibii za realne pieniądze Poza tym jest to kolejna tania sensacja - więc dziękuję za takie gadaniny. Jest to wsyzstko żałosne - tak samo jak to że dziewczyna popełniła samobójstwo tak jak jej ulubiony Mangowy bohater, jak ten koleś co zmarł z wycieńczenia grając w CS'a itd... Wszystko to jest żałosne - przytaczają ludzie tlyko te fakty, aby zrobić tanią sensację
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Cytuj:
Co do pomyslu PiS-u. Oni daza do cenzury, ta walke widac szczegolnie w tvn-owskich faktach i w programach satyrycznych...
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Dobrze chłopak zrobił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
|
![]() No i zato ziomka lubie
![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Chciałbym wyprowadzić was z błędu, bo Punkt 3g reulaminu Tibii mówi, że:
Cytuj:
A wam koledzy przedmówcy, życzę sukcesów w przyszłym życiu...
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 19-04-2006 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |