|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dla mnie tez nie stanowi problem nagle odejsc od tibi. Oczywiscie spedzam przed nia duzo czasu, ale nie jest ani troche wazniejsza od mojej dziewczyny czy rodziny lub przyjaciół. I tak ma byc. Tibia to tylko gra i nie nalezy jej traktowac powaznie tak na maksa. Moze i trzeba sie zaanagażowac, ale nie az tak zeby przeslonilo to nam nasze wlasne zycie. I tyle.
![]()
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Jak to już ktoś powiedział, od wszystkiego można się uzależnić. Kiedyś czytałem jakąś dobrą książke, chyba "Imię Róży". Tak się zaczytałem, że zatraciłem poczucie czasu, myślałem, ze czytam max pół godziny a czytałem dwie. Też miałem potem oczy zaczerwienione, czy z tego powodu mam przestać czytać książki? Tibia, jak każda inna gra wciąga, tżeba umieć sobie dawkować i wtedy jest ok.
![]() |
#23 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() No właśnie. Uczieczka. Ludzie sie degeneruja i nawet nie potrafią rozmawiać normlanie.... Lepiej przez gg wedłg nich. Ja wole żywgeo człowieka. Ale każdy ma wybór w jakim świecie chce żyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
![]() Nie będę powtarzał po innych, ale z opiniami że od wszystkiego można się uzależnić i od Tibii też się zgodzę. Ale dla przykładu dla mnie ostatnio się źle gra i niechodzi mi tu wcale i wyniki w grze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Czemu traktujecie tibie jak chorobe?? owszem jak ktos gra calymi dniami i jego jedyna rodzina jest tibia to ejst to chore. Ale jak ktos gra bo lubi. ja jestem uzalezniony od tibii ale tak samo jestem uzalezniony od grania w pilke nozna, grania w Max Payne i chodzenie z kolegami na dwor. Jka jakiejs z tych rzeczy nie moge robic to zlesie czuje. Tibie lubie. Gra jak kazda inna. bardzo wciaga. Gram jak nie ma co robic. a tak to caly czas na dworz siedze z kolegami i kolezankami (ladnymi)
![]()
![]() |
#27 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() To jest <cenzura> nałóg od którego nie moge się wyrwać...
Muj kolega osiągnął 20 lvl palkiem i doszedł do wniosku że robi się to nudne.. nie ma pacca... tylko zostają mu cyce itd... a lagi ma duże więc sobie nie pochodzi na gsy :/. Więc pop...ierdo.. tibie i gra w HB z tym, że uważam że to też jest głupie no bo przy HB siedzi tyle co przy Tibi... ?( |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz rozmowy troche schodza z tematu. To już koniec. Żegnajcie wszyscy i cieszcie sie swoim zyciem. Moda prosze o zamkniecie tego tematu. Cya in real life.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Nie umiesz podzielic sobie czasu ?? np na granie w tibie zostawic 2-3 godninki tak jak ja.
Od niedawna mam dziewczyne (od 3 dni) teraz w tibie gram 2 godzinki rano i dwie wieczorem.
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
ona byla u mnie i sie pytalem ;] ale i tak cie niekumam bez kitu co ta tibia (lub dziewczyna) z ciebie zrobila. :|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodiz o to, że takie pytanie jest sztuczne. To powinno przyjść naturalnie samo z siebie... Ale jak chcesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew
![]() |
![]() Ja zrezygnowałem z Tibi już dawno temu dla mojej dziewczyny i jest mi dużo lepiej bez Tibi, choć trochę czasem gram ale już nie całymi dniami.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli zrezegnowaleś to znaczy ze wogole nie grasz.... Dobra juz. KONIEC. NIE PISZCIE NIC WIECEJ.
ŻEGNAJCIE I BĄDZCIE SZCZĘŚLIWI |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
![]() Hehe ok ludziska, skoro ta gra to nałóg to obstawiamy kiedy Kubakapica wróci
![]() ![]() ![]() Ok obstawiajcie Wy kiedy wróci ![]() |
![]() |
![]() |