|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
|
Cytuj:
-Hi -Hiho -Pol? -Nope -Die! Cytuj:
@topic, gratuluje kolejnej, wygranej bitwy. |
||
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
Jest to co zwykle, ktoś ma wyższy lvl to go krytykują, Gratuluje SF bo naprawde zrobili sporo dla Azury.
P.S Nie kłóccie się, bo to nie mam sensu. |
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2005
Lokacja: Elbląg
|
Co do tej bitwy: z początku ze zgraniem było kiepsko, każdy walił w tego kogo miał najbliżej lub przypadkowo wybrał sobie za cel. Po czasie SF zgrało się ładnie
11:1 to niezły wynik gratuluje. Chociaż ja naliczyłam 8 dedów po stronie Lego~ , najwidoczniej pare mi umknęło ![]() |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
Cytuj:
![]() @Draz - http://forum.tibia.pl/showthread.php...033#post358033 - masz tu filmik pokazujacy co mnie bawi w tej grze. Wojna tylko utrudnia gre, wiec jej nie lubie, a na potworkach mozna sie wciaz swietnie bawic ![]() |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Pearl Agata
Profesja: Knight
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
|
Nie chce mi sie wszystkiego czytac po przeczytaniu poczatka kiedy ktos postronny pisze nie wiedzac o co chodzi...
Gratz SF ![]() ![]()
|
|
#47 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Endor Thuvian
Profesja: Knight
Poziom: 27
Skille: Trenuję
Poziom mag.: 4
|
Kto padł z SF ??
Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe zwycięstwo Filmik tez jest ładny ale chciałbym zobaczyc go jakby nagrywał to ktoś z SF. Ostatnio edytowany przez Rassix - 21-05-2005 o 22:10. |
|
|
|
|
#48 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragoholikus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
Cytuj:
Z SF padla jedna osoba w ab byla to jameha po swoim bledzie ;/
|
|
|
#49 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
Jak juz napisalem w dziale "zdjecia" na podobny temat moim zdaniem niebylo by az takiej roznicy fragow gdyby ludzie z lego~ poplyneli z edron do carlin i z tamtad przebiegli do ab a tak "wbili sie w sieke i popadali jak kaczki" co do PA to wygrana SF wcale niesprawi ze ten problem zniknie.Czytajac na poczatku ten temat zobaczylem cos w stylu "Drazharm PA polakow wiec go nielubie ale za to Adi Gotti jest super" to myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Byl okres gdzie w ciagu tygodnia Adi PA pol Azury wiec prosze niepisac glupot. Co sie teraz dzieje to niewiem bo gram tylko na Iridii wiec niejestem w temacie.Na koniec pochwala za organizacje ta bitwa ze strony "Gildii Polakow" wygladala bardzo imponujaco, ale teksty Corsa w stylu "we were, we are and we will be" prezentowaly sie conajmniej smiesznie
![]()
|
|
#51 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Hehe co do tego tekstu Corsa to musze przyznać rację, że prezentował się trochę śmiechowo , ale trzeba mu wybaczyc a co do twojej strategii przybycia z carlin to nie mogę się z tobą zgodzić. Z początku SF mogło zostać zmiażdżone przez lego~ pod wieża, ale ze względu na brak zgrania szwedzi przegrali.Ostatnio edytowany przez Riren - 22-05-2005 o 08:39. |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
Cytuj:
Az taki PA to ja nie jestem co do tej bitwy to szwedzi nie mieli zgrania bo padl ich lider.... (Mataca) zanim sie pozbierali zdazyl pasc jeszcze Rulabim. Mnie tez trapneli co nie bylo trudne w tym tlumie, zyje chyba dzieki Franco De'Lago i reszcie co mnie uhala, bo sam nie dawalem rady. Szkoda tylko ze jak chcialem uciec to mnie franco bardzo dobrze blokowal ![]() |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
|
@ Rondelman, Riren
Gdybyscie znali znaczenie tych slow dla niektorych ludzi z SF, to byscie sie nie smiali -,- Ale trudno sie spodziewac zebyscie je znali, skoro zapewne nie wiecie od jakiej gildii zaczela sie ta wojna -,- Gosci z bylego Divinitus tez to kiedys smieszylo, teraz juz nie za bardzo ^^ Ostatnio edytowany przez Gimlos - 22-05-2005 o 09:49. |
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
|
"We were, we are, we will be!!"
to generalnie nie tak sobie pisałem zeby smiechowo było... był kiedys taki motyw pewnych okrzyków bitewnych jeszcze z czasów Mortalions~ ale to by za długo tu pisac... a dlaczego takie cos krzyczałem? ten text tez ma swoja osobna historie która długo by tu pisac. w kazdym razie wiem ze adresaci zrozumieli przesłanie, a ja miałem swoja satysfakcje ze kolejny raz wkurzyłem chłopaków z Lego~ ![]()
|
|
#56 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
A ja myslalem ze z tym e-plate to sciema o0. Btw jak czasem sobie mysle o waszym(Drazharma i Adiego) PA to mi sie tylko moj rl kumpel przypomina Kujer ![]() draz go pamieta a ty ?A co do strategii mysle ze jak by poplyneli do carlin i potem przeszli do Ab i zablokowali brame wyjsciowa 3 knightami (Nitros,Manur,Eldon) to by to lepiej wygladalo a pozatym zawsze mozna sie schowac za murem a tutaj pelen ostrzal z wszystkich stron no ale zrobili jak zrobili i dostali w du*e niemalo.Na koniec chcialem dodac dla ludzi ktorzy niesa w temacie ze nietylko tych dwoch panow PA na Azurze jest jeszcze taki Exmind ale to juz dluuuuga historia hahahahah
|
|
|
#57 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Najwidoczniej źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Jestem jak najbardziej za SF od czasów początku i sama niestety parę razy oberwałam od panów z lego~ a byłych divi~, mortal~. Tekst Corsa nie był śmiechowy pod względem komizmu tylko momentu, w którym on je wypowiadał. A Cors spisał się znakomicie na tej bitwie zresztą jak zawsze i cmok dla niego :* |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Guest
|
Cytuj:
[ jestem dysortem pls nie bijcie za "orty"]). Nie można zamykać świata na PA Draza i Adiego ponieważ na azurze PA jest bardzo częste np. Comus~ Kiantana itp.Jeszcze raz Gratz zgrania jakim dysponuje SF i wojska z nim sprzymierzone ![]() |
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
|
@Riren :*
@Topic zgrania w SF nie było duzo, ktos pisał ze podejscie od Carlin było by złym pomysłem.... hmm SF chciało walczyc w Ab, zebralismy sie tam wszyscy. było 99% pewnosci ze pojda od Carlin. Nawet ja z Dragoholikusem zrobilismy trap na shipie zeby nikt tamtedy nie przeszedl. i czekalismy az szpiedzy doniosa ze Lego pojawiło sie na statku w Carlin. Nagle ku mojemu zdziwieniu na statek wpadł Mataca i od razu zaczoł mnie bic. Za nim wyskoczyło kilku nastepnych palków zaczeli mnie ostro bić. magic walle rzucali gesto i zaczołem miec obawy ze nie dojde cały do depo. Dlatego uciekłem na szczyt wierzy i zaczołem drzec sie na Guild Chanelu ze oni juz sa, gdzie sa i ze juz walczymy. chłopcy z Lego motali se ze mna po wierzy przez chwilke az doszli ludzie z SF i noobki i zablokowali wyjscie. Dlatego tak spora czesc walki rozegrała sie na dole wierzy. Sadze ze oni po prostu byli strasznie pewni zwyciestwa. szpiedzy dosniesli ze na shipie jestem tylko ja i drago, chcieli mnie szybko klepnac, dostac sie do srodka AB i tam rozegrac bitwe. troszke im sie nieudało ![]()
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
|
Czyli mieli mozliwosc wejscia do miasta Ab a woleli zamiast tego probowac cie zabic, dziwne bo dali sie przez to trapnac
btw jak nie carlin to dywan na hills.