![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() co by wam dala otwarta wojna? 10x wiecej strat w ludnosci?
![]() @dreathan popieram cie jako starego znajomego(ty mnie nie pamietasz jak wiem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() post niezwiazany z topiciem ale Exodus czy mozesz mi na pw powiedziec cos wiecej o tej 'zimnej wojnie miedzy Oleckiem a Bydgoszczą' ? thx z gory
@topic zorganizowanie DT poprostu szokuje |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Denerwuje mnie jak robicie z graczy GG PA , a z Del'Toro świętych walczących o sprawiedliwość.Co oczywiście nie ma nic wspólnego z prawdą.
Jak tam wcześniej Dreathan powiedział że Sampzor nie lubi Polaków i po wojnie wyrzuci z gildii. Jeśli to prawda to co mają powiedzieć polscy gracze w DT którzy mogli wejść do gildii tylko po to żeby pokonać GG i potem z niej wylecieć...Tak ciężko zrozumieć że Excail nie nawidzi Polaków i chce was tylko wykorzystać... Hail GG |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() O tobie nie myślałem bo zdawało mi się że już długo na Berylii nie grasz i chcesz sie tylko pobic troszku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
wojny albo dolaczycie do GG.. Nothing to add Wicher Destroyer_/
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: A h*j cie to?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Verbatov
Gildia: Sunblade legends
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 95/54
Poziom mag.: 19
|
![]() No lordzik załozyłem te konto specjalnie zeby sie wypowiedziec w tej sprawie.... muhaua.... Jestes dosc ironiczny. Naprawde myslisz ze jesli nawet DT wygra wojne to beda cie traktowac jak rownego sobie albo chociaz jak czlowieka.... niesadze. Althunus tez wyleci... PS. GZ za tego fraga na mnie ale moj program antywirusowy jest hu*** i akurat wtedy zaczol scigac nowe skaldniki... niemniej gratuluje... Przezucilem sie juz na vinere bo niewidze tam zycia ani dla Polakow ani tym bardziej dla ludzi z GG.. chociaz jakbym mial jeszcze uhy dorwal bym WAL'DKA bo go nielubie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: A h*j cie to?
Imię: Verbatov
Gildia: Sunblade legends
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 95/54
Poziom mag.: 19
|
![]() Twój wyjazd z tego serva jest tylko kwestja czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Zobaczymy.
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Z Twoich najgorszych koszmarów
Imię: Petzik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
nieee nie nieee tylko nie toooo!! NIE MA GO NA LISCIE 300 W EXPIE... ja bym sie pocial... Dreathan idz sie schowaj bo Cie w top nie ma... Wypier.dalaj z polski n00bie!!!! Koles... wiec... totalnie mnie rozbiles ![]() Ostatnio edytowany przez Petzik - 18-08-2005 o 01:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail DT
tam mam wiecej przyjaciol ktorzy zawsze mi pomoga chociaz do sampzora mam wielki szacunek zawsze mozna z nim pogadac ![]() HAIL DT EDIT: NIE ma jak wyrzucac bolce do wody co? Ostatnio edytowany przez thewojtek - 18-08-2005 o 03:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ze swojej strony powiem tak ^^ . Jezeli myslicie ze Sampzor jest taki swiety xD to dlaczego Polakow w gg wziol dopiero wtedy gdy mial problemy z Dt xD . Oczywiscie nie usprawiedliwiam Excaila bo uwazam ze to kolejny Szwed ktory w RL nie moze sie wyzyc to na Tibi sie stara xD hah =))))))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |