|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
A 2 to ze maja h lvl np. taki taifun~ kazdy sie za nim stawi bo pociaga wszystkich sila. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() ahahah dzisaj mi qmpel opowiadal jak DOOM wialo do dp w Ab jak przyszedl pomscic Xiofeza haha ale beka, a ty wiesz Reliph(jakos tak to sie pisze) ze ty masz hunta? Przeje*aliscie sobie zrobieniem tej ekipy DOOM, wszyscy huntowani
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Teraz to juz mega rozsmieszyles...Ja mialem hunta juz przed wojna...ucieczke zarzadzil torranoo ze na waspy tam mozna ewentualnie kogos trapnac....z reszta all jestvna filmie
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam dobra wiadomosc dla osob ktorzy nie lubia eclipse...mianowicie Ottis quarion zostal zabity Nov 08 2005, 18:50:41 CET Killed at Level 42 by Tina Del Fifik wziol pomagal on eclipse wiec......Tina padla ale to i tak inny char lepszego lvl....:}
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
A masz moze film z tej akcji? Bo chetnie bym oglądną.
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() no i o co wy sie łudzicie??
przecież wiadomo ze eclipse wygra wojne, takie pojedyńcze fragi i to do tego na najsłabszych ludziach z eclipse nic nie daja a tylko wam psują sprawe. dziś była taka sytuacja śmieszna, stoje pod depo z red skullem i Safi Askara tez(63ek) i mowie jej zeby mnie hitnela bo chce zobaczyc test hita, a ona mi odpowiada ze nie bo moj rl bro to Nestor Xav a ona sie eclipse dyga. zresztą nie wiem co wy od nich chcecie: http://img468.imageshack.us/my.php?i...pek00028ax.jpg http://img468.imageshack.us/my.php?i...pek00036fx.jpg na 26levelu blokuje dl i dragi weliaxowi, padłem potem od laga ale całe eq jakie wypadło i runki mi oddał. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmu z zabicia ottisa nie mam :S
@up Lipek ty sie tak nie udzielaj bo i tak masz hunta......
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() up: hunta za to ze zrobil posta na forum??
![]() lól to ladny noob z ciebie neth, on mowi racje ze nie macie szans to 1, a to ze masz pvp jak moja babka to 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
A pozatym myslal ze ktos inny na Tinie siedzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Słuchaj Neth... jesteś tak żałosny, że szkoda gadać. Naprawde nie rozumiem po co udzielasz się na jakich kolwiek forach skoro nawet nie masz opanowanego Języka Polskiego na poziomie szkoły podstawowej. Jeśli masz zamiar wypowiedzieć się na temat Eclipse to sam dojdź do tego co oni. Jesteś po prostu zazdrosnym frajerem, który nie umie sobie poradzić. Jakoś ja jestem polakiem i Weliax nigdy nie miał do mnie żadnych bur, a ma 15 lat tak jak ja. "Brigade Doom" - Żałosne bachorze...
_____________________________________ "Czasem się boje, że zabije własną matkę..." Ostatnio edytowany przez Ice Kamol - 04-01-2006 o 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ice kamol cos mi to mowi z fortery
![]() Edit:Nick ice kamol kojarzy mi sie z fortera nie wiem czemu ale graj sobie powodzenia ale nie obrazaj kogos kogo wogule nie znasz
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) Ostatnio edytowany przez Neth - 04-01-2006 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() O widze, że nowy owner Ice Kamola sie odezwal... Char Netha i jego właściciel byli kumplami starego ownera, a ty tu teraz z nimi jezdzisz... Przynajmniej potwierdzil sie ten hack...
P.S. Pierwszy (prawdziwy) owner miał 16 latek ![]() UP: chyba raczej z Askary....
War, war never changes... Ostatnio edytowany przez SqTy - 04-01-2006 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ice kamol sellnol postac...ciekawe
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
To by się zgadzało ![]() btw. Ice, masz jeszcze zakaz expienia? Edit: Na Allegro.pl był jeszcze Exceldrass. @Exceldrass następnym razem jak wystawiasz aukcje, to niepisz, że zastrzegasz sobie prawo do niesprzedania postaci po zakończeniu aukcji. Może Ci jej nieusuną ![]() Ostatnio edytowany przez lukaszby - 04-01-2006 o 15:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
|
![]() Btw. Jeśli chodzi po postać Ice'a Hack to totalna bzdura, Allegro, nie zaprzeczam. Btw. przed grą Ice Kamolem miałem na tym świecie Eraniosa ( 53 Elite na chwilke obecną, Retired ). Zamiarami tego posta, było przemówienie do rozumu takim kolesiom jak ty, którzy za bardzo szarzuja. Wypowiadasz sie na temat innych osób z lekką pogardą, ale cóż, trzeba było Cie uciszyć. Na domiar złego... na twój temat: "Eclipse jest zje*** etc. etc.", "Ten Zunri, Brian and rest to są za***iści". Jesteś niezdecydowana jak kobieta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy ja niby sharuje.....?co jeszcez wymyslisz nigdy z icem nie mialem klopotow i przychodzi osoba ktora mnie nie zna i obraza.Moge powiedziec ze jestes totalnym noobem ktory sam nie umi zrobic 70 lvl+
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy myślisz, że będe wdawał się z tobą w jakieś załosne kłótnie, które mają mnie sprowokować? Zaiste "śmieszne...". Na temat noobostwa powinieneś mieć co prawda najwięcej do gadania, ale nie polecam obarczania tym tytułem kogoś innego, zwłaszcza przez Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wez kolo spłyń i nie wracaj.......gadasz jakeis ploty o mnie idz se lepiej pograj i liz dup* eclipsom tak jak Argin~
![]() |
![]() |