|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @All choc nie gram tu od 2 miechow to moge wam powiedziec, ze Polacy moga wspolpracowac ze soba [np. Azu: Polacy mieli o wiele mniejsze lvl jednak sie zjednoczyli i rozgromili Swe w calorocznej wojne///btw teraz jest nowa wojna DOMOWA
![]() 1 wiksa co lecielismy po Anticala : szlo chyba 20 osob a odziwo tlyko 7 bilo go (te 13 osob poszlo na kaweke najwidoczniej). [ Kto chce filma ?? rheherehr ] TAK WIEC MOWIE ZGADAJCIE SIE Z LESSA A MOC BEDZIE Z WAMI ![]() PS..tamten temat musialem zamknac bo tylko sie na nim wyzywalismy. Mam nadzieje, ze tutaj bedzie panowala mila atmosfera BEZ WYZWISK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Garim :
To Rexsiego napewno pamietasz ![]() ![]() Obsidia : tu jest duzo osob co pierwszy raz maja lvl plus 60 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Kiroy moim zdaniem tobie nic niegrozi, bo ty raczej nikogo z lvlem niewyprzedzisz wiec siedz sobie w NG poki sie im przydasz a potem PAPA, takie jest moje zdanie, a panowie z NG moga sie przejechac(tak jak na Azurze), wladza udeza ludziom do glowy i im sie pier**li ![]() Jeszcze bedzie czas ze bede biegal wolny po Obsidii ![]() mimo ze juz zaplacilem masakryczne 10k i zostalo mi jeszcze 10 to i tak bede z wami walczyl moim 41 lvlem huahuahuahuahuahu ![]() Signed Rondel
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Kiroy ale zes sie rozpisał xD do tamtej pierwszej wojny , chyba po to wszedlem do Raised Fist i po to od samego poczatku jako peirwszy bylem z raxilonem zeby pozniej "móc expic" jak juz wspomnailem erus i spolka dalej mnie huntowala wiec wyszlo na jedno
![]() jezeli chdozi o nowe servery , to pacca bede mial w tym tygodniu, mam na dzieje ze na pcozqaktu przyszelgo tyggodnia pwostana i zacznie sie PG, jakby co ide na niemiecki pvp , hum a moze non? zobaczymy ![]() ![]() ![]() pzodro dla willqw, raxia , vixiego ^^ and....... Kiroyka rzecz jasna :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Kiroy no naprawde rozpisales sie ale to nie zmienia faktu ze i tak jestes zdrajca xD Byles w grindersach i po tym jak zabili yunichego sam pisales chamsko zeby nas podpuscic (all grindersow) :***ac ng, idziemy ich roz***ac , robimy wojne i takie tam a stales kolo dorpaza i mu wszystko tlumaczyles (naprwde sprytny ku.as z ciebie) Po prostu dalismy sie zrobic w ciu.a ale mowi sie trudno . A jesli ci chodzi o to 10k to ja nawet nie dam zdechlego robaka tym palatnom z ng .
Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
|
![]() kabaNOBEK nie to nie ale to ty zdechniesz;p
a co do peero myslalem ze jestes chociaz troche doroslym czlowiekiem ale mylilem sie. zachowujesz sie jak szczeniak ktoremu ktos ukradl foremki w piaskownicy... wyzywac to sobie mozesz a i tak na to leje. 10:23 Peero: You advanced..."masturbacja".. co ta tibia z ciebie zrobila;p swiata bez niej nie widzisz(chlopie wez znajdz sobie jakas kobiete) albo zamiast pacca skocz sobie raz na jakies panienki...poznasz co potrafi zrobic Prawdziwa kobieta. btw. tak to jest ironiczna falsyfikacja przedstawiajaca dzien wyrwany z zycia Peero ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Kto by wojny nie wygrał to i tak będzie źle. A przynajmniej tak podejrzewam jak wygra Ng to nic sie nie zmieni oprócz tego ze nie bedzie już najlepszych polaków na servie, a jak wygraja Polacy z pomoca innych wrogów Ng
to też znajdą sie takie osoby które bedą robić to samo co Ng byle nie odsunąć się od władzy. Ja szczerze życze zwyciestwa POLAKOM ale co ma być to bedzie. P.S Szkoda że Polacy którzy są w Ng są tacy naiwni (moim zdaniem) i myslą że ich nigdy nie zabiją, otóż myśle że nie ma takiej opcji prędzej czy później nie będziecie im potrzebni i bedziecie stanowic "potencjalne zagrożenie" i bedą was eliminować. Ale nie życze wam tego. POZDRAWIAM POLAKÓW (LOYAL POLAKOW) Narazie all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() heh dzieki kiroy a wyroznienie ;*
nom duzo gadania..ciekawe jak to zrobicie wczoraj padl agafon bo banda noobkow zaczela mnie blokowac i niemoglem odsunac mannowa -.- Kiroy bynajmniej umie grac...a co do NG to tepia wszytskich kotrzy moga im zaplacic za to byl juz xarabek oraz inni teraz Yunichi i Katmai(zyczylem ci tego zawsze ;P) ale niema co rebeliowac bo to i tak z góry przegrane ale jak juz zaczniecie to duchem bede z wami(SD niemam to tylko duchem pomoge;P) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Heh Kiroy nie ma sprawy. Ja bylem nic nie znaczacym 43 palkiem
![]() Erio |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz pisalem to na tibia.com ale powtorze ... :
gram z NG juz dwa lata gralismy razem jzu an 7 serverach inie raz mialem lepszy lvl od Mannowa itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Wilki Awolverka Elderka Garima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @kabanosek
coz vixi mi dal linka i i widzialem jego byla dziewczyna jak to powiedzial ![]() @kiroy juz nie dlugo rpzestaniesz mnie pozdrawiac ... cos czuje ze przed zmiana serva trzeba dac o sobie znac na obsidii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Krucjata przeciwko NG zaczela sie od lord erusa, i widze ze na nasza strone przechodzi coraz wiecej graczy, wiec mam nadzieje ze to bedzie koniec NG
![]() Signed Rondel
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() to Rondelman :To nie liczba osob w gildi przesadza o wygranej tylko PvP czlonkow oraz ich doswiadczenie zgranie i zaufanie, a NG zawsze moze na sobie polegac, na Arcanii nigdy nie zabili czlonka swojej gildii ktory byl wobec nich lojalny.Teraz po hackach na Arcanii na Obsidie zap[ewne przyjdzie reszta starego dobrego NG. Piss
Tez Cie pozdrawiam Kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ludzie o co kaman. Jestem w Boom pytam sie jaka komunikacja: msn, ventrilo czy cos tam i slysze, ze GC { LOL?? } Jak chce Boom wygrac? jezeli ta gildia sklada sie z "odpadkow po tyrani NG". Przemyslcie TO!!.
Katmai musisz jako Nasz Lider zorganizowac i zrzeszyc Nas ![]() BTW wiem, ze nie bedzie gorzej jak na ostaniej wyprawie na D-lair ![]() Moze by kazdy sobie skombinowal microfon i sciagnal taki latwy w obslodze programik o nazwie VENTRILO ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Tak potraficie gadac...a ciekawe kto z was ruszy dupe zeby walczyc z ng?Katmai?!nie badz smieszny jak bedzie mial okazje to sie wykupi..mowilem mu ze znow hunta dostanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() Cytuj:
A ja to calkiem niezle widze i nie pisz co pisza na gc ![]() @kiroy masz u mnie ignore permanently wiec nie trudz sie i nie pisz juz do mnie nic @elder jestem hunted forever wiec sie nie wykupie ![]() Signed, //Katmai Ostatnio edytowany przez Katmai - 09-12-2005 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
![]() |
![]() Ale mnie do***aliscie
hahahaha Raxilon i Tartarro Wind w boom przeciez to takie same psy jak kiroy.... ![]() ![]() ![]() a ten tar~~ to chyba mc druid kiroya bueheheh ;p;p;p;p;p anyway powodzenia chlopaki ![]() Ostatnio edytowany przez Slyth - 09-12-2005 o 06:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slyth :
psem to ty mzoesz matke nazywac ![]() ![]() Katmai : no spoko juz nie bede staral sie isc wam na reke to byla tylko nasza dobra wola ![]() ![]() ![]() ![]() a co do Tarrtaro to co wy z tym spayem ![]() ![]() btw jak zwykle cyrk wujka Kiroya kreci sie dalej ![]() ![]() Pozdrawiam Wolfy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha i co do wojny ... opuscilisice pz juz ?? mzoe dgzies and ranem ?? wygrywacie ta wojne choc to my se expimy robimy co chcemy
![]() zreszta my mzoemy se tam te open battle przegrac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic ide dalej spac boz nudow to misie nie cche logowac nawet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |