|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra LM? | |||
Juventus Turyn |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 7.58% |
FC Barcelona |
62 | 46.97% |
Chelsea Londyn |
8 | 6.06% |
FC Liverpool |
4 | 3.03% |
Arsenal Londyn |
14 | 10.61% |
Inter Mediolan |
2 | 1.52% |
Real Madryt |
13 | 9.85% |
AC Milan |
14 | 10.61% |
Olimpique Lyon |
5 | 3.79% |
Głosujących: 132. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() EDIT: nie musisz ![]()
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 27-02-2006 o 20:41. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Tja, tylko, że w Londynie jakiekolwiek zwycięstwo Realu daje im awans do następnej rundy (tylko po wyniku 0:1 będzie dogrywka, ale w końcu wygranie meczu to również wygranie dogrywki). Wyniki 1:2, 2:3, 3:4, itd. dają awans Realowi. To już nie jest 5 bramek do odrobienia, ale tylko 1. No cóż, najgorsze jest tylko to, że to Arsenal gra teraz u siebie. ;] Tylko teraz Real przegrał z prawie ostatnią Mallorcą, więc już sam nie wiem o czym myśleć. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 27-02-2006 o 07:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Wiadomo czemu Raul tak wierzy w Real.... ;- )))
Szczerze mowiac nie lubie pilki: Angielskiej, Niemieckiej, Holenderskiej... W ogole nie lubie silowego stylu gry, a taki prezentuje przede wszystkim pilka angielska. A co do tego, ze Milan mial rozjechac Liverpool, przypomnij sobie, ze byly karne. A karne to loteria. Realu nie lubie, po prostu to zespol ktory sklada sie z podstarzalych i przereklamowanych gwiazdek... Chelsea, przybyl wujek abramowicz i wydal kase, ot cala tajemnica sily zespolu, nakupowali sobie gwiazd i probuja rzadzic. A Jose Mourinho moze i jest wielkim trenerem ale udaje straszne niewiniatko. Bayern, bo nie. Barcelona, lubie ja, ale trzyma mnie bardziej za Milanem. Ot moje wyjasnienie mojego typu ![]() Zrestza od bardzo dawna kibicuje Milanowi.
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ojeju jeju, jak ja nie lubie Barcy
![]() ![]() P.S Nie zauwazyliście, że Messi jest podobny do tego gościa z Kabaretu Mumio? ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() @ciemnie dropsy:
Jeżeli uważasz Asiera del Horno za 8 mln czy Lampard, Joe Cola których kupili za mniej niz 10 mln to przepraszam bardzo ale czy to były gwiazdy? Rozumiem że Essiena i SWP kupili napewno nie za cienką kase ale nie przesadzaj z tym gwiazdami. Jak nie lubisz Chelsea to powiedz prosto "Nie lubie Chelsea" a nie gadasz że Romek przyszedł i dopiero wtedy Chelsea stała się wielka. Ja nadal wierze w Chelsea'e
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 27-02-2006 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
żaden z nich nie ma więcej niż 30 lat z czego kilku po 20stce świeżo?a teraz milan wymienie starych byków;Stam,Cafu,Maldini,Seedorf,Dida,Alessandro Costacurta,Rui Costa,Serginho,Filippo Inzaghi,Vieri.z nich aż bije młodością |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down Pewnie zasłużyłby, gdyby połamał Messiemu obie nogi, ja jednak jestem wdzięczny sędziemu, że nie czekał tak długo... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 27-02-2006 o 23:34. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta
Stan: Aktywny gracz
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() A co do drugiego faulu to chyba nawet sąsiedzi 2 piętra nade mną słyszeli, że z czerwoną kartką się nie zgadzam (według mnie zasłużył ale tylko i wyłącznie na żóltą kartkę).. ![]() Zostaje czekać na rewanż ;] A co do meczu Arsenal - Real będe za Realem bo raz nigdy nie lubiałem Arsenalu, a 2 kibice Realu też `delikatnie` nie lubią Barcelony i to mi się w nich podoba ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() no no.Milan w pięknym stylu wszedł.Real odpadł w nienajgorszym.Chelsa to samo co Real.Liverpool za burtą<zdziwko>dużo niespodzianek.na dzisiejszy dzień lm wygra Milan wg mnie.grają pięknie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
eX Moderator
|
![]() Ligę Mistrzów wygra Barcelona.
Dzięki Ronaldo za dzisiejszy piękny mecz. -.-'
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @Raul
i po co marnowales ta sytuacje uderzajac pilke w slupek? ![]() @topic Zdania nie zmieniam, wygra Barca
![]() |
#52 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
W sumie to był mecz nie wykorzystanych sytuacji przez obie drużyny.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 09-03-2006 o 07:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Chociaż bez bramek, to mecz i tak był świetny. Poprzeczka i Casillas w wypadku Arsenalu, słupek i Lehmann w wypadku Realu - to zawazylo na wyniku
![]() Tak czy inaczej, ciesze sie, ze Barca, Juve i Arsenal grają dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta
Stan: Aktywny gracz
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Ehhh... dla mnie emocje z Ligą Mistrzów już się w tym sezonie skończyły
![]() Oglądać oczywiście będe, ale to już nie bedzie to samo. Teraz kibicować będe Benifce i Lyonowi, oraz każdej drużynie grającej przeciwko barcy <evul> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Ełk
|
![]() Do finału dojdzie barca i ac milan. Jak dojdzie do tego spodkania to dopiero będzie mecz ze pała mięknie. Eto'o and Rolek and Melisa and Larek. Z tych ziomków jest paka jak jeszcze sie zrgajł to wszystko rozniosą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Sam jestes buhahahah . Jestes kolejnym kibicem , ktory lubi tylko te kluby ktore wygrywaja LM . Niech zgadne teraz kochasz barce ?? . A ja o MANU nigdy niezapomne bo jest to klub o ogromncyh preferencjach i ZOBACZYCIE MAN UTD SIE ODRODZI !!!!!!!!!!!!! GLORY GLORY MAN UTD !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |