|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra? | |||
Swapzor i koledzy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 37.14% |
Xait i reszta. |
9 | 25.71% |
Niemam zdania. |
5 | 14.29% |
Nie licze na nikogo. |
8 | 22.86% |
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
|
![]() ja tylko żaluje ze kompa nie mam juz 1,5tyg i problemy z premmy
![]() wbije szybko 60lvl i wbijam sie do section eight ^.- (oczywiscie dla wojny XD) Pfff, a teraz wam cos powiem ^^ Tibia to jest gra, wybrales serv z systemem pvp i placzesz "zabili mnie ![]() Poprostu, wymiekacie. Jesli padniesz i placzesz i spamujesz forum zeby ktos cie zobaczyl...to nie jest gra dla ciebie, idz na non-pvp i pograj sobie z br i innymi debilkami. Aha, jesli ktos jest od ciebie lepszy to nie znaczy ze masz go obrazac, miej do niego respect i graj lepiej (ew. wiecej ![]() ![]() Z calym szacunkiem, Jahakka aka Hakki! ps. tylko dostane mojego kompa to wam pokarze na co mnie stac XDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() Ehh powiem szczerze że Selena zadziwia mnie coraz bardziej. Jedni biją się z drugimi, potem małe zamieszanie i za chwilę bratają się ze swoimi wrogami żeby walczyc przeciwko swoim poprzednim sojusznikom.
Zadziwiająca jest moralność niektórych ludzi. Cóż czas pokaże kto wygra. Ciekawe po czyjej stronie reszta hlvli się zadeklaruje i czy rozniesie się na inne gildie. Swoją droga ciekawe o co tym razem poszło że się slashe z nocturnami bić będą. Dawajcie filmiki jak będą pierwsze starcia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: 100-lica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jayan Sher
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 72
Skille: 82/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Moim zdaniem wygrają Rederiet.
Powody? 1. Przewaga liczebna (Rederiet ma 55 członków a Section Eight "zaledwie" 19) 2. Slash'Qu, Alphon i Xait, moim zdaniem ta trójka to mieszanka wybuchowa ![]() 3. Dark Xari, Dark Aven, Scroop, Keinen, to znani mi polacy z Rederiet, a więc trudno by było, gdybym im nie kibicował ![]() Zaskakujące dla mnie jest to, że niektórzy sojusznicy z poprzedniej wojny stali się dla siebie wrogami, a dawni wrogowie przyjaciółmi ![]() Początki wojny pociaszające nie są... z Rederiet zgineło wczoraj 4 członków (w tym jeden podwójnie). Zamieszcze listę fragów (skopiowana z forum na tibia.com): Rederiet frags: 5 Healek - Killed at Level 122 by Alfis Datte Nocturna - Killed at Level 82 by Pirreus and by fire Felix Feleon - Killed at Level 45 by Sulle Vidfamne and by Garm Swapzor - Killed at Level 129 by Alfis and by Slash'Qu Koti Conqueror - Killed at Level 119 by Alfis and by Xan Verticas Section Eight frags: 9 Golle - Killed at Level 86 by Swapzor and by Slash'Boone Dark Xari - Killed at Level 58 by Slash'Boone and by Hobbelito Jodokus - Killed at Level 105 by Mortech Nocturna and by Slash'Boone Scroop - Killed at Level 65 by Mortech Nocturna and by Nortec Nocturna / Killed at Level 67 by Evalor Nocturna Degun - Killed at Level 69 by Laros Feleon and by Healek Icorn - Killed at Level 48 by Mortech Nocturna Dram Lestemura - Killed at Level 62 by Nortec Nocturna and by Gady Karde Czaksty on selena - Killed at Level 38 by Evalor Nocturna ps. Dziś w nocy zginął z RR jakiś knight... ale za cholere nie pamiętam kto... Zginął w trapie w Carlin, przez Slash'Boone i Binnike Bengan Ostatnio edytowany przez maffiozzo - 24-04-2006 o 11:35. |
![]() |
![]() |