|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tam najbardziej lubie ciemne
Wchodzi facet do baru: -Piwo prosze! Barman na to: Jasne czy ciemne? -Jasne ze ciemne -To jasne czy ciemne? -Ciemne, jasne?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja tam nie pije często, ale lubie Tatra Mocne i Frathera(chyba tak się to pisze
![]() Ps. Z niektórymi moimi kumplami nie można pogadać o niczym innym niż picie. Co tydzień planują jakąś "bibe", albo na wagarach, albo po szkole ;/. Najlepiej tanie wino po 5 zł. Ostatnio zostałem nazwany lamą, bo nie chciałem pić. Ręce opadają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Przecież nigdy nie slyszlay o piwie zulach i przeciez go nigdy nie próbowaly. \ A ty jestes taki mega super kewl Franeczek co ma 14 lat i jestes dorosly woooooow -.- *Odsylam to piosenki "Błękitna Arka" Budki suflera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Osobiście zgadzam się z poglądami Nightwalkera, sam też już przestałem przekonywać kolegów, żeby nie pili.
Wiecie.. co innego jest się napić piwa na spotkaniu z kolegam, w dobrym towarzystwie, a co innego jest chlać wódkę w wieku 12 lat, na swego rodzaju 'melanżach' i innych tego typu sprawach. Moim zdaniem jak człowiek w takim wieku już sięga po wódkę to ma ostro nasrane we łbie. I naprawdę, uwierzcie, że ludziom, którzy coś sobą prezentują nie zaimponuje chlanie wódki w tym wieku. A co do tego, żeby się nie wtrącać w to czy ktoś pije w tym wieku, czy nie - należy się wtrącać, gdy to jest złe, gdyby nikt o tym nie mówił, jeszcze więcej młodych zaczynałoby pić w młodym wieku. Należy przede wszystkim znać umiar i nie pić 'dla szpanu', a jak ktoś mówi, że picie z kolegami pół litra wódki co piątek to jest zachowanie umiaru, to niestety się myli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() my z kolegami nie pijemy alkocholu jedynie z jakiejś okazji urodziny kumpla,nowy rok, zakonczenie semestru albo poprostu jak czasami urządzimy impreze co jest rzadko bo prawie nigdy nie ma lokalu by zrobić bo zawsze albo są rodzice albo kasy brak na impreze więc alkochol oczywiście ale nie tak by pić 24/h tylko okazjonalnie a do tematu z piw to lubie żywca,Tyskie i red'sa jak nie mam zbytnio ochoty na coś mocniejszego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ogolnie wiadomo, ze ludzie w wieku 12lat pija zeby przypodobac sie kolegom... pamietam... sam taki bylem...:/ pilem zeby popisac sie rpzed kolegami... nawet palilem papierosy (czaicie to?? jaki ja glupi bylem...:/)... teraz juz tak nie jest... owszem... na imprezach, na spotkaniach z rzyjaciolmi, rodzina wypije pare piw ale z umiarem... chociaz nawet ostatnio mialem taka jazde ze chcialem zapic smutki... i tak sie stalo(oczywiscie nie sam)... ale teraz zaluje... (zalowalem juz nazajutrz-kac..
![]() ONTOPIC: najlepsze piwko?? <hmmm> chyba haineken... CO JA GADAM??!! NA PEWNO HEINEKEN!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Hm... Tyskie rox!
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: W dupie
Stan: Niegrający
Imię: aDHIiFAQFIAIF
Profesja: Druid
Świat: ajfajkfjajfjajd
Poziom: 79
Skille: 921
Poziom mag.: 23
|
![]() Ja Tam nie pije..Jedynie troche z okazji nowego roku
![]() A najlepsze piwo hmm...Dębowe?
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() no wiadomo,ze najlepszy browara to SPECJAL CZARNY
ps. koniecznie w butelce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, ja sie juz nie odzywam.. bo nie ma sensu.. i tak bedziecie sie czepiac.. TO MOJA SPRAWA I MOJE ZYCIE!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
![]() ja tam mam 10 lat i z mama pijemy po butelce piwka karmi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Piwo to zawiera tyle alkoholu i jest tak nie zdrowe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() CO Po**** Was ?
![]() ![]() A tak to piwo ŻUBR |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Żubr ssssssssiiiieeeeeeeeeee... na początku normalny smak piwa, potem kwasne jak cholera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Iława
![]() |
![]() SPECIAL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi sie pewnie przyczepio ze mam 13 lat itp Ale mei to j e b i e Lubie se wypic nie szpanuje Od tak se z qmplami wypijamy a propos Jako wódke lubicie ? niepijam ale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() no to chyba o dwoch roznych zubrach mowimy, bo ten ode mnie to kwasny jak cytryna jest...
|
![]() |
![]() |