|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
Grac w Quaka 4 chociaz cholernie chce. Zawsze w grach tego typu kiedy cos mi nagle wyskoczy to dostaje zawalu serca i strzelam w sufit :| Trzeba bedzie brac jakies tabletki :P
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
|
Ja się boje samotności, ciemności i zimna, ale razem wziętych. Np. idziesz w nocy ulicą, sam a po plecach wieje ci zimny wiatr i do tego masz gęsią skórkę...
@down "Moja lewa ręka to śmierć... A prawej to sam się boje." ![]()
In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 09-11-2005 o 21:53. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Guest
|
Ha Ja się boję samego siebie ...
Ostatnio edytowany przez Proner - 09-11-2005 o 20:38. Powód: literówka |
|
|
|
#65 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
|
boje się tubki wazeliny i sztucznych organów rozrodczych (meskich ^^ )
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
Boję się ciemności (jak ide w ciemnym zauku to mam wrażenie, że ktoś za mnąidzie), śmierci, samotności, że dam ciała i nie zdam, brzydzę się wszelkiego rodzaju robakami.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
|
A ja dodam jeszcze (bo zapomniałem), że boję się kogutów. A dlaczego? Ano jakoś w wieku 4 lat, kiedy byłem u babci miała cały kurnik. Akurat zbierała jajka a ja wszedłem do środka. Jakieś 3 sekundy po "wejściu smoka" wskoczył mi na głowe kogut i zaczął dziobać. Wylądowałem do szpitala z lekkimi obrażeniami głowy
.
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
Jak widać wiele osób boi się samotności
zaliczam się do nich nie da się ukryć... pomyślcie jakie to musi być okrutne jak otwiera się drzwi swojego domu (mieszkania, wymarzonego bądź mniej wymarzonego miejca) a tak się zastaje tylko pustą cisze... żadnych głosów które wołają Twoje imie... poprostu nic... tylko Ty i cztery puste szare ściany które są jedynie Twoim najlepszym przyjacielem. Coż jesze się najbardziej boje? Jest to zarazem podsumowanie wyżej napisanego tekstu... że osoba którą kocham mnie odtrąci...
Mors malum non est, sola ius aequum generis humani Ostatnio edytowany przez Onori - 10-11-2005 o 15:09. Powód: Błąd ;) |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Rookstayer
Imię: Marcus Davemport
Profesja: Elder Druid
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
|
Boję się , że stracę bliską mi osobę (kogoś z rodziny) , boję się , że sobie nie poradze w życiu , ogólnie o przyszłość... dużo by wymieniać ...
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
Ja się boje idiotów i debili... ale przechodze terapie polegajacej na ciaglym przebywaniu z nimi (czyt. moja "klasa")... Balem sie ciemnosci ale sie juz wyleczylem, siedzialem w ciemnym pomieszczeniu i powstrzymywalem chec ucieczki ;d i po jakims czasie juz nie chialo mi sie uciekac ;d
|
|
|
#71 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
Ja boję się "tego" co mnie spotka po śmierci.
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Kiedyś bałem się dziewczynki z the ringa.Ale teraz ją wyśmiewam.
Ntomiast najstraszniejszą żeczą "Paranormalną" której się lękam,(lękałem??)Było tzw. "G**no na kółkach" które wystąpiło w jakimś z odcinków archiwum X.Z normalnych żeczy troche boje się pająków...błeeee :/ nawet to słowo dziwnie wygląda jak się na nie patrzy :/
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
Ja troszkemam chyba fobii ale jeszcze nei dostałęmz awołyz tych powodów.
1. Tarantuli i węży. 2. Samotności 3. Śmierci 4. Jak będe żył |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
|
Ja się boję samotności, utraty dziewczyny i mojej mamy najbardziej.
![]()
|
|
|
|
#75 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
Cytuj:
BUHAHAHAHAHAHAHA TO MASZ SIĘ CZEGO BAC Karolina specialnie dla ciebie zebys nie widziala co tu bylo napsane ![]() Ostatnio edytowany przez Palladyn Zawisza - 22-03-2006 o 16:44. |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
|
Samotnosc nie jest taka zla... Pozwala odkryc w sobie niewiarygodna sile
Filmow nie ogladacie?![]() |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
Boje sie serii Silent Hill, owadow ktore kaszą,sczypią,gryzą (kiedys osa mi wleciala do ucha od tej pory mam ten wstret), zastrzykow, wysokosci [30 cm+] i czegos tam jeszcze ale za bardzo sie boje zeby o tym napisac 0_o
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
|
A ja się boje jescze Volde... Ekym... Vo .. Brrr... Volde... ARGH SAM-WIESZ-KOGO XD
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: R....
Poziom: 67
Skille: 84
Poziom mag.: 16
|
Ja mam jedną jedyną fobię z którą nie mogę sobie poradzić od dłuższego czasu... Mianowicie- nie cierpie ciemności
Może to zdeka dziecinne, ale cóz... A no i nie cierpie jeszcze dentysty to to już wogole dziecinada xD. Pz ![]() |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 60
Skille: 82/55
Poziom mag.: 16
|
boje sie ze... ze padne ;/ a juz bardziej tego ze kiedys se usiade przed kompem i zouwaze ze moja postac jest gola a jeszcze gorzej zrookowana ;/
a tam serio to sam niewiem nie odczowam zebym sie czegos bal ale z czasem napewno cos przjdzie ...Ostatnio edytowany przez Polak ziom - 17-11-2005 o 20:37. |
|
|
|