|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Wiesz kiroy , nie chce sie wtracac ale juz od dluzszego czasu statki to PZ ;]
![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() pitt ja wiem o tym
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() hehehe Kiroy oni chyab nie wiedza co oznacza wojna
![]() ![]() Pozdrawiam Kiroya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Świat: Morgana
|
![]() @ Kiroy
Wielki szacunek dla Ciebie , robisz wspaniałą robote dla NG. Napiszesz post lub dwa i odrazu sytuacja się rozluźnia. Wyjatkowo dobrze wpływają Twoje "złote mysli" na reszte serwa. Wystarczy ze napiszesz że tego nie skrzywdzisz , tamtego pozdrowisz , że zabicie nie miało żadnego zwiazku z zazdrością Kogos o coś i już wkradaja się watpliwości w serduszka Polakow (czy jednak warto , czy sie opłaca , a co mi do tego ). Postraszysz potęgą NG i robi się powolutku cisza. Jeśli bym mógł to spokojnie nadałbym Ci tytuł "Genialnego Rzecznika Prasowego NG" Ja gram tu chwilke i o waszej wojnie "gówno" wiem ale moge już powiedzieć - Tej wojny nie moze wygrac nikt prócz NG. --- wszyscy się pozdawiają ? to ja też ![]() Pozdro dla Wilków , Katmai (uczciwie płacisz za runy) , Yunichi - jesteś , byłeś , będziesz wielki (przynajmniej w mojej pamięci) ----
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @All nie wyzywajcie sie grrrrrr po co zamykac 3 temat ??
@Katmai: Ja nie moge siediec 24h na Obsidi i czytac GC wolabym siedziec na azu i gadac o wojnie na msn ZROZUM!!. Wiara jak jest retired od wielu tygodni to siedza se na starych serwach lub cos to wyobraz sobie, ze nam sie nie chce kitrac na GC 100 lat az padnie haslo : LECIMY wft?? Wiec badz tak mily i nadaj temat zeby wiara se zalozyla MSN i ventrilo. @Slyth wejz juz sie tak nie podniecaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Garimku
![]() nie wiem po hacku 4 naszych ludzikow nie wiem co to ebdzie ![]() ![]() ![]() Makavita : Ja poprostu jestem szczery i denerwuje mnie jak 14 latki czy tam Bóg wie kto sie pluja wyzywaja itd bo traca chary itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym jak juz mowilem kto by nie dolaczyl do BOMM czy DA czy Fosils gildia my mamy czas juz udowodnilismy ze aby zrobic massloga mozemy czekac 6 h w nocy aby akcja sie udala ciekawe czy nasi przeciwnicy maja taka organizacje ![]() ![]() ![]() ![]() niech wszystko sie rozstrzygnie na polu walki i tyle ![]() Pozdrawiam Makavitke Garimka Awolverka i moje kochane Wilckzi ![]() ![]() p.s sorki za literowki nowa klawiaturka jest w drodze od Mikołaja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() tylko fakty, zero propagandy:
- Mannow zbanowany (permanently because of invalid payment) - o 17.30 odbanowano go. - Diviliona poza NG - też juz nieaktualne, po 17.00 weszla z powrotem do gildii - Właśnie w Carlin jakaś zadyma się szykuje ![]() Padl niejaki Lord Kathana z rąk Dare Drixa, ponieważ miał nie odpowiedni outfit w nieodpowiednim miejscu i czasie (podobno dzielnie się bronił ![]() Padł pierwszy frag <Beljulji Killed at Level 49 by Praoler the mage> Wiecej relacji wieczorem Pozdrawiam myślących i Makawite (masz ode mnie zimnego i oszronionego Henia ![]() Yours Borgo
Porada dnia: Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem przebije doświadczeniem. Ostatnio edytowany przez kuglarz - 09-12-2005 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ale tutaj kiroy taki i owaki, grzeczny i bez kłopotliwy, a na tibii całkiem inaczej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
a co do kiroya to jest debil lol haha POzdro da Boom i jeszcze jedno ja nie jestem Peero ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() Kiroy debil?
haha wez ty sie zastanow co ty wygadujesz ![]() Kiroy gra 100 razy lepiej niz ty wiec siedz cicho
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() sry ale jak juz sie tak wszyscy ypowiadaja na temat tej glupiej wojny moze by sie przedstawili kim sa na tym serverze. chyba ze sie boicie przyznac.. bo nie macie sie nawet czym chwalic o.O
![]() |
#72 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Dec 09 2005, 20:41:15 CET Killed at Level 96 by Yunichi
dokonałem niemozliwego ~
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() a jak to mówią "nigdy nie mów nigdy"
![]() tak P.S. ciezk osie jest dostac do boom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja od poczatku z Dark Dranzor i Lessa. milo ze coraz wiecej osob jest w TYM
![]() Yunek Gz za zabicie mannowa [ masz tibiacam?? bo to cos pieknego ![]() jeszcze raz apel : MOZE BYSMY POGADALI NA MSN I VENTRILO A NIE KITRALI CALY DZIEN NA GC ??????????????????????????? jak wszyscy z Boom siedza online na obsidi to raczej .......... A tam ide spac. jutro tez jest dzien ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dec 10 2005, 01:17:59 CET Killed at Level 37 by Kiroy Wind
Uhalem Dark Dranzora[trap] ale mi to tito i tak zaraz se kupie 2 taki bp co mialem i znow sie pobawimy ![]() Ale bylo smiesznie przyznam rhehreherherhre |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Boom
Owned. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() ehh Kiroy fajnie tam masz na tej Obsidii przynajmniej sie nie nudzisz
![]() Sadze ze ta wojna dlugo nie potrwa poniewaz NG jest lepiej zorganizowane. Jest to jedna z lepiej zorganizowanych gildi na tibi. pozdrawiam Kiroyka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() no co tu powiedziec
![]() ![]() ![]() w miare uplywu czasu postaram sie pisac co tam sie dzieje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Imię: Raxilon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Kiroy potrafi tylko gadac i wpiepszac ludziom glupoty na tym forum, wierzcie lub nie, kij mnie to boli. |
|
![]() |
![]() |