|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
taaaa.... Topic: Moje osiągnięcia: -Zabity Smoczek (jako pierwszy ale nie najszybszy - to się zmieni ^^) -Zgromadzone 30 k gp (niestety... przepadło) -Zgromadzone 40 gemów (30 poszło na Elixiry) -Wykupienie jako pierwszy Stalliona (taki konik ![]() -Jako pierwszy zdobycie best weaponsów ^^ (Jako Farmboy i Jako PAge) -Zaliczenie Violet ^^ (ten kto wie kto to jest to będzie wiedział oco chodzi ^^) -Masowe Pk ^^ (wszyscy pewnie mnie znają ^^ nieźle ich jechałem) -No i jako pierwszy miałem rase Storm Giant Aha, już nie długo kolejny smoczek padnie ^^ DArk Artsem nawet fajnie się gra ... walnie się szkielety (5 turek - co kosztuje 1 pkt) i sie pojawia z 6 szkieletów co wali tera średnio po 7 ... czyli 7 x 6 = 42 hp ^^ 42 x 5 = 210 hp... No i jeszcze zbieram tera kaske na Zakon Dwóch Mieczy (zakon siejący chaos ^^ ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
To teraz moje: -Zabiłem smoka zaraz po Avagu -Mam najwięcej Charma -Violet jest moją żoną -Mam super Buffy -Avag jest moim kumplem- większe bezpieczeństwo. ![]() I w ogóle zawsze depczę mu po piętach. ![]() O widzę, że Baron gra... Naostrzę nóż... :> Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 30-04-2005 o 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A ja juz nie gram... Jakos mi sie odechcialo, nie czuje juz magnesu, moze to dlatego ze czasem mi sie net j..ie i giera sie pipcy. Milo bylo, ale na 7 lvlu kuniec;P Szybko sie zniechecam, nie?
![]() ![]() ![]() Od czasu do czasu se pykne, ale wiecie... Takie tam. Milej zabawy ponownie i setki Smoczkow na koncie!
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jeszcze kilka pytań:
1.Dlaczego do cholery Shanhaevel mnie zabił(przecież jestem słabszy) 2.Niewiem czy dobrze zrozumiałem, mam 0 tycha jakichś punktów, i jak im wyśle 4 dolce to będę miał ich 100 i będe mógł być Storm Giantem tak? 3.Na jaki adres mam tą kasę wysłać(jeśli tam pisze to powiedzcie, że tam pisze) 4.Co daje rasa Storm Giant, jakie ma bonusy?
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
<gleba> Zabiłem cię, bo potrzebowałem szybko expa. ![]() 2. <gleba> Wiesz, od dzisiaj musisz płacić za pobyt na forum, tu adres... 3. j/w 4. Jak nie wiesz jak to zdobyć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Senseal poprostu naucz się angielskiego.... ja tam nigdzie nie widze wyrazu typu:
Cash/Backs/Dollars/$$$ ani innych tego pokroju -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oki, palnąłem głupstwo, bo się śpieszyłem do szkoły.
Już wiem jak zdobyć te punkty i ponawiam pytanie: Co daje bycie Storm Giantem(jakie bonysy?)
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie stety ale nie chce by ktoś ci to powiedział, nie chce by niszczyli tajemnice gry !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Moge pokazać Skeret Mnicha, ale NAPRAWDĘ nie chcecie tego oglądać. XD Kurde, straciłem 2 dni :[. Inter mi nie działał. Ale teraz mi nie stopuje gdy piszę na for |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() siema wczoraj zaczalem w to grac mam prawie 6lvl ale troche mi sie nudzi bo caly czas siedze w forescie i tluke te potworki. Przeczytalem ze jakies questy robicie, mozecie powiedziec co i jak. Z gory dziex
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Komu działa strona LOGD? Mnie nie... Od kilku dni już. :[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() mi też nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Jest nowy adres logd http://logd.waw.pl/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiemy, już dawno nie gram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Ten no. Jak to włączyć?? Po stworzeniu nowej postaci pojawia się ona w "ludziach on-line", włączam ekran logowania wpisuje passy i nic.
EDIT: już jest OK
Ostatnio edytowany przez Liado - 06-06-2005 o 20:12. |
![]() |
![]() |