Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-07-2006, 09:38   #81
Bebop
Użytkownik Forum

Bebop's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lecter Shan
U mnie wczoraj na Harmonii objawił sie GM. Dał pare banow i lgnoł. Szkoda, bo wydają oni mi sie coraz bardziej podobni do polityków. Wiodać że są, dużo sie o nich mówi, zrobią coś dla graczy, niekoniecznie dobrego, a tak naprawde zawsze są poza zasięgiem...
No u ciebie przynajmniej coś robi a na forterze h**!!!
Bebop jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-07-2006, 09:53   #82
Przemek-rybak
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez coconut
LOL ten najnowszy to polak!!!
A tak konkretnie to GM Donnerjack (chyba dobrze napisane ) nie jestem pewien na 100% czy on jest Polakiem bo wydaje mi sie ze ty sie sugerujesz ze ma w podpisie "--- Roger Zelazny, Lord of Light"
Moga to byc jego najlepsi kumple (Lord of light chyba jest z hiszpani) wiec narazie czekamy na oficialna zapowiedz ze GM Donnerjack jest Polakiem
I tak na marginesie na Isarze widzialem tylko 1 GM - GM Xadam (nasz rodak ) napisal cos tym slawnym GM'owskim czerwonym napisem na srodku ekranu i cos tam bylo zwiazane z tym ze nagle na Isarze wszystkich kickalo z gry. Oczywiscie pojawila sie masa rzeczy typu "GM HALP I LOST MY GOLD ARMOR!!11" bo kickalelo n00bow co mieli rzeczy na dp. Oczywiscie GM zaraz chyba sie lognal bo nie zwracal na to uwagi ze pisali takie rzeczy. Co za pech

stary 28-07-2006, 13:33   #83
Rascal Alton
Użytkownik Forum

Rascal Alton's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.

Stan: Aktywny gracz
Rascal Alton ma numer GG 6345236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przemek-rybak
A tak konkretnie to GM Donnerjack (chyba dobrze napisane ) nie jestem pewien na 100% czy on jest Polakiem bo wydaje mi sie ze ty sie sugerujesz ze ma w podpisie "--- Roger Zelazny, Lord of Light"
Moga to byc jego najlepsi kumple (Lord of light chyba jest z hiszpani) wiec narazie czekamy na oficialna zapowiedz ze GM Donnerjack jest Polakiem
I tak na marginesie na Isarze widzialem tylko 1 GM - GM Xadam (nasz rodak ) napisal cos tym slawnym GM'owskim czerwonym napisem na srodku ekranu i cos tam bylo zwiazane z tym ze nagle na Isarze wszystkich kickalo z gry. Oczywiscie pojawila sie masa rzeczy typu "GM HALP I LOST MY GOLD ARMOR!!11" bo kickalelo n00bow co mieli rzeczy na dp. Oczywiscie GM zaraz chyba sie lognal bo nie zwracal na to uwagi ze pisali takie rzeczy. Co za pech
Tyle ze nie ma takiego chara o nicku Roger Zelazny.
Rascal Alton jest offline  
stary 28-07-2006, 16:18   #84
coconut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW

coconut ma numer GG 8527132
Domyślny

ale on to ma w podpisie... no i mnie zbanowal
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!
coconut jest offline  
stary 28-07-2006, 17:08   #85
MKM
Użytkownik Forum

MKM's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl

Domyślny

Gram w tą gre 2 lata na jamerze, guardi i aktualnie na nebuli i nigdy nie spodkałem gm-a niewidziałem żeby coś pisał na trade czy innym kanale. Zapewne gdybym go zobaczył to zrobił bym sobie z nim ss-a tak jak większość ludzi którzy go widzieli. Wkońcu uchwycił bym na obrazku to co żadkie i chwalił bym się kolegom, że byłem świadkiem ujrzenia zjawiska jakim było spodkanie gamemastera . Zapewne by mi nie uwierzyli . Jak dla mnie gamemasterzy są zbędni i tak niczego nie zmienią. Od czasu do czasu zbanują kilku ludzi używających niedozwolonych przez cipsoft programów, bądź proszących o teleport lub przez inne głupie żeczy. W godzinach szczytu zwykle gra około 40.000 ludzi na 72 światach a gm-ów online jak jest 10 w tym czasie to max. A teraz zastanówmy się co może zrobić 10gm-ów 40.000 ludzi? Jak zbanóją 20 to i tak nie zmieni tego że przykładowe 14.980 nadal łamie ten śmieszny tibia rules. Raporty? wysłałem takich kilka na graczy użwających programy zwane botami... wkońcu zastanawiałem się czy funkcja wysyłania raportów w moim klijencie działa. Takie są moje odczucia co do gamemasterów, oczywiście pogratulować tym panom którzy dołączyli do grona banujących
MKM jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania