|
|
#121 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
a może otwiera drzwi do mino maga i nagrody za portalem, którą jest złoty bilet do fabryki czekolady pewnego pana Williego?
Tak serio - nie interesujcie się dźwignią - interesujcie się jak tam się w ogóle dostać (sam w to wątpię). |
|
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Stan: Niegrający
|
Rocket Slayer prawie mówi prawde
parę tematów wcześniej które czytałem na forum było napisane o tej dźwigni.dokładnie w temacie o spike swordzie użytkownika Stonoga. i sprawa rozwiązana ![]() |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@down Bez dowodów nie podchodź.
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 20-01-2009 o 23:05. |
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Wlkp
Imię: Velweret
Profesja: Knight
Poziom mag.: 4
|
Dowodow na chwile obecna Ci nie przedstawie, takie sa moje przypuszczenia, jak wiemy rookgard kryje wiele zagadek, min. zgliszcza wolfa ktore sie respia 1 raz na dzien w lewej czesci wysepki
![]()
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik forum
|
Przeczytaj Temat UŻytkownika Stonoga O Spike Swordie CzŁowieku SzukaĆ Ci SiĘ Nie Chce ???
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Użytkownik Forum
|
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Nie wychodź z bzdurnymi teoriami jeśli ich sam nie sprawdzisz i się nie dowiesz, że straciłeś cenny czas.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
Nie no on ma racje Rocket! To ma sens prawda? Zobacz, Tom oddalony o kilometry od drzwi, za którymi zamknięty jest najgorszy wróg człowieka na Rookgaardzie, nemezis, coś co może zniszczyć ich wszystkich, posiada dźwignię w swojej sypialni, która może go uwolnić! TAK! TO MA SENS!
Chwile z życia Pana Klocka ![]() Klocek-Clan "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: SulechóW
Imię: Dark Yamakashi
Gildia: Prophecy
Poziom: 46
Skille: 22 Dist
|
Śmiesznie, tyle powiem xD
Wiecie ze na ratach jest basen i tam na dnie leży klucz który trzeba wyłowić ale trzeba mieć 100 fishing skill...?! Ja juz 64 mam! jestem Już blisko! OMGOMGOMG! śmiesznie xD mój klucz od domu ma moja babcia która jest oddalona ode mnie o 300km, i muszę zrobić quest u niej żeby otworzyć dom i wziąć nagrodę którą jest śniadanie/obiad/kolacja, i komp ofc >.< |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Płock
Imię: Zefir
Świat: LUminera
Poziom: 17
Skille: niskie
Poziom mag.: 2
|
Prowadzilem rozmowę z Tomem. Zadawalem pytania lecz nic nie odpowiadal. Wkoncu powiedziałem:
- minotaur mage 12:05 Tom: Also buying minotaur leather. - Also? 12:06 Tom: Oh yeah, I'm also interested in wolf paws and bear paws. Sprawdziłem na tibia.pl czy mino leathers wylatuje z mino maga. Tak jak myślałem wylatuje. Szkoda tylko że wylatuje także z zwykłęgo minosa. Gdyby nie wylatywało z minosa a mino maga tak to byłby dowód na to że do mino maga da się dojść. Jeżeli chodzi o dźwignie to pytałem o switch. Ale nic nie odpowiedział. Na pytanie key. Także nic. A więc moja rozmowa z nim nic nie wnosi. Powęsze jeszcze. |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: s piekua
Stan: Na Emeryturze
|
Łoops mała pomyłka, post do kasacji :<.
Ostatnio edytowany przez Vermilion - 26-01-2009 o 14:11. |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Lokacja: A gdzies ;D
Imię: Krepi xD
Profesja: Paladin
Gildia: Chwilowo niedostepna
Świat: Beryliia
Poziom: 1
Skille: 10/15
Poziom mag.: 1
|
Cytuj:
![]() @edit Zla strona sorki ;p deleted plx ![]()
![]() Bede bronił tibii krzesłem ! ;] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mine avanse ;* 14:24 You advanced from Level 7 to Level 8. Ostatnio edytowany przez Jimmy_Reaper - 26-01-2009 o 20:19. |
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2009
|
Po Prostu...
Dźwignia Otwierała Pokój Obok.. Jednak "Już Nie" ![]() |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik Forum
|
Po prostu... daj dowody.
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Płock
Imię: Zefir
Świat: LUminera
Poziom: 17
Skille: niskie
Poziom mag.: 2
|
Jakby dalby mi ktos link z CZYSTA mapa do Map Editora WYPEŁNIONĄ pod Realną Tibię to być może dowiedziałbym się i rozwiał wszystkie wątpliwości... Być może obaliłbym także mit z spike swordem, czy wogóle da sięgo zdobyć. Dziś wyruszamy z ekipą na MM może jeżeli będziemy stali w Mino Hell przed wejściem do mino maga to i ktoś się lognie i znów zaloguje a ekipa zajmie jego miejsce to znajdzie się u mm? Próbował ktoś zrobić coś na podobę z pokojem Toma???
|
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
|
Cytuj:
TOPIC> spytajcie się GM'a jak go spotkacie ![]()
|
|
|
|
|
#137 | |||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
XXX XOX XXX Jak jesteś w miejscu O to po lognięciu, jak ktoś zablokuje to miejsce wywali cię do miejsca X. Jeśli jesteś w O i zablokowane będzie X, wraz z O po twoim wylogowaniu wywali cię do świątyni. Jak ja takich nie trawię co myślą, że pogadają z MM po polsku... |
|||
|
|
|
|
|
#138 |
|
Guest
|
Ja uważam że Brazylijczycy mogą coś wiedzieć (najdłużej na rooku grają z tego co wiem). Poza tym znałem dwóch fajnych Brazylijczyków kiedy grałem jeszcze na rookgaardzie mieli duże lvle ( jeden 40 drugi 36). Cały czas na expie siedzieli a ja ich nigdy nie widziałem :O. jakby sie tak temu przyjrzeć to jedynym takim rozwiązaniem jest Mino Mage albo Spike Sword , no w gorszym wypadku Ghoul na katana roomie.
Co o tym myślicie? |
|
|
|
#139 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
Tyle mitów że głowa boli
Nie lepiej wysłać do Cip list prosząc o podanie jak zabić Mino Maga , a w środku koperty dać ze 200Euro ? To dali by może Odp. lub dodali by Questa w update lub patchu ![]() |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pethaf Rookstayer
Gildia: Nie jestem członkiem, ja go mam!
Poziom: 32
|
Jak chcesz im postawić śniadanie, to wyślij kanapki a nie śmieszne 200 euro ;]
|
|
|
|