Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-10-2005, 11:23   #141
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szoopa
stoi gdzies na placyku z browcem w reku.
It's me ! It's me!

Ja tego nigdy nie robiłem dla szpanu. Bo niby przed kim?

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-10-2005, 11:26   #142
Rincewind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin

Domyślny

Ja codziennie jak ide i wracam ze szkoly na piechotke (dla zdrowia) to przechodze przez kilka placykow, na ktorysz rozni ludzie czsem sobie cos popijaja a jeszcze nigdy nie widzialem 12-13 latka z browarem.
Rincewind jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 11:54   #143
Anonimka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: W Twoich myślach:)

Król puste barbie...

Macie racje, przepraszam, ze zboczyłam troche z tematu.
Ale skoro juz zaczęlismy o tym rozmawiac, to chcialam jeszcze dodac, ze smiac mi się chce, jak widzę moje "Szanowne koleżanki" poubierane w zakrotkie bluzeczki spod ktorych wylewają się litry tłuszczu
Paranoja po prostu.
Rzeczywiscie ładnie wygląda błyszczyk na ustach czy ładnie podkreslone oczy. Ale po co fluid? puder? Nie no - rozumiem. Sama przeciez dziewczynką jestem. Wszystko jest dla człowieka, ale w odpowiednich ilosciach, prawda?

Muszę też skomentować wypowiedz jednego z użytkownikow powyzej, ktory napisal: "G**** prawda... Ja nie pije dla szpanu, bo niby przed kim?? Poprostu lubie...". Ojj, zapewne 'dla kogo' to masz. Chociaz by dla towarzystwa. Lubisz? Jakos trudno mi w to uwierzyc, ale w porządku. Twoja sprawa, nie moja. Tylko tak myslę... Kiedys musial byc ten pierwszy raz. 'Zakazany owoc lepiej smakuje'? A moze jednak ten szpan?

Fajne to forum^^ pozdrawiam serdecznie.
Anonimka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 12:01   #144
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

@up
Filipinka plx???

a tak do tematu to moi kumle 1-2 gim,. nontoper chleja i pija blech....
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 30-10-2005 o 12:02.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 12:02   #145
Cystof
Użytkownik Forum

Cystof's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Elbląg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ferenczy
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
(...) wyjdz na ulice i zobacz ile 12-13 latkow stoi gdzies na placyku z browcem w reku. Po co to robia? Ja innej opcji jak "dla szpanu" nie widze...
Uwierz nie wszyscy piją dla szpanu, 90% pewnie tak ale reszta to poprostu lubi. Nie można wszystkich od razu zaszufladkować, powiedzieć że nie ma innej opcji koniec kropka. Dla pozostałych jest to z deka niesprawiedliwe.
Cystof jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 12:53   #146
Yarpen Zigrin
Zbanowany

Yarpen Zigrin's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...

Stan: Na emeryturze
Yarpen Zigrin ma numer GG 2070266
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
No racja, nie dawno byl w chorzowie koncert ARMII (wstep darmowy huhu)
pelna kolturka.
No i tak odprowadzamy kolezanke obok mniejsca gdzie byl koncert i idze 3 mlodych skeatow? no i oczywiscie przechodzi do mojego qmpla i hmm... udezyl go z bara no i oczywiscie jak to moj kolega juz chcial startowac( to nie jego wina on juz taki od urodzenia ;p).
Ale jakos dziewczyny go powstrzymaly.

Byłem w Chorzowie na koncercie Metallici i był spokój. Idealny prawie wręcz.

Byłem na koncercie jakiegos hiphopu to bluzgi, pijani jak cholera, bijatyki...

Metal rulzzz. Emma Watson też
Yarpen Zigrin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 13:22   #147
Anonimka
Użytkownik forum

Żarówka notka.

Czy ktoś mi może łaskawie wytłumaczyć o co chodzi z tym 'wystawianiem notek'?
Z góry dzięki 1`
stary 30-10-2005, 13:38   #148
M!n3k
Użytkownik Forum

M!n3k's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
M!n3k ma numer GG 6659298
Domyślny

Hehe... U mnie w Toruniu jest szczyt szczytów. Obok mnie mieszkają bardzo dobrzy sąsiedzi. Piją ile wlezie i palą. Starszy ma 40 lat a wygląda na 80. Naprzeciwko mojego domu stoją dwa bary z piwskiem i wódką. Przychodzą tam tłumy biednie ubranych straszych dziadków i wydają wszystko, co mają - na piwo. Po prostu walają się naokoło bloków młodzi i starzy ludzie, nie mający pojęcia o otaczającym ich świecie. W dużej mierze to bezrobotni. Dają wspaniały przykład dzieciom młodszym ode mnie (a także mi i moim kolegom -.-).
Rozumiem, że jedna szklanka piwa pomaga na nerwy, ale nie całe beczki!
stary 30-10-2005, 13:49   #149
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

@up
Masz racje, w chorzowie to tez pelno pijakow chodzacych do miejscowych barow i w wiekszosci sa oni bezrobotni.

Calkiem niedawno czekamy sobie na tramwaj, zeby dostac sie na trening ;p
Przychodzi taki Pan kolo nas i mowi "Hey, chlopcy moze chcecie kupic <wyciagnal jakis tam zagerek na reke> za 2zl?"
Oczywiscie odmowilismy. Pomyslalem ze to zenada, sprzedawac wszystko co sie ma tylko po to zeby kupic sobie PIWO! Zal mi ich i tak samo ich nie nawidze.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 13:56   #150
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gufat III
ROTFL!!!!

Rozróżniajcie sk8 od hip hop ziomów bo to sie robi żałosne, moi państwo. Prawdziwi skate to spokojni ludzie, a takich znam i są naprawde OK, w przeciwieństwie do tej kultury HH którą utożsamia się z skate'ami... Oczywiście wszedzie znajdzie się ktoś agresywny/wulgarny, ale...

Rozróżniajcie, rozróżniajcie!
Ja wrzucam wszystkich do jednego worka, skate, czy udawany skate. Ważne żeby słuchał odmiany hh (Hip-hopolo - odmiana hh, która wprowadza wiele zmian... : P).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
OMG.... NIE MY TYLKO KOLEZANKA, OK? A kolezanka tylko go szarpnela DELIKATNIE za ramie i to byl znak zeby sie nie bic, understood?
I z niego to nie jest maminsynek, widzialem z kim i ile sie on bil od podst do teraz i mowie ci ani razu nie przegral -.- wiec nie nazywaj go tak i zastanow sie co piszesz.

I pomysl ilu jest kulturalnych skatow a ile nie -.-
No okay, ale skoro ten twój kumpel taki fifarafa to dziwne, że nie odpowiada na zaczepki bo... go dziewczyna powstrzymała. I nie zamierzam go oceniać bo go w życiu nie spotkałem; tylko pytałem...
Btw. nie mam zamiasu myśleć "ilu jest kulturalnych skatow a ile nie" bo nie wiem ilu jest, a ilu nie. Proste?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonimka
hejka. Hm, piszesz o czymś co jest niestety w naszym swiecie codziennoscią. Ale nie powiem, że nie potrzebnie, bo i ja uwazam, ze wylewac mysli na papier czy forum powinno się zawsze.
Tak. I ja spotkałam sie z tym bzdurnym problemem. W mojej klasie 99% dziewczyn pije i pali. (Ten 1 nieznaczny procent to ja i dwie kumpele na 15 dziewczyn w klasie;/) Podkreslam dziewczyn. Do czego to doszło..? Wiem, ze dziewczęta mają takie same prawa jak i chlopcy, ale moja kultura osobista nie pozwalaby robic z siebie żula, mendy i jakieś prostytutki, ktora ubiera się w za krotkie jaskrawe spodniczki, nakłada toooony makijażu na twarz, w ręce puszka piwa, papierosek i mysli, ze tak jest fajnie. Masakara!
Wychodząc z domu widzę liczne grupki 'nachlanej' mlodziezy, slysze same przekleństwa (oj nie powiem, bo i mi się zdarza, hehe), czuję zapach alkoholu, tytoniu... A wszystko dla szpanu. Bo tak jest fajnie, modnie i roolez.
A ja mam głęboko gdzieś mode, ktora (miejmy nadzieje) niedlugo przeminie.

Wiesz, jeszcze jedno: Nie wiem jak was, ale mnie nie fascynują takie osoby. Mówimy SZPAN. A ja np. nie chciałabym mieć tak "modnego" chłopaka, ktory zaliczył wszystkie laski w szkole, swietnie sie ubiera, wali tone żelu na włosy, pije, pali, ma tzw. znajomosci... A tak naprawde, w srodku jest zwykłym pustym człowiekiem....
3/15 * 100% = 300/15% = 20%
100% - 20% = 80% <-- jakie 99%? 0.o
Btw. Masz coś do krótkich spódniczek, flidu czy innych pierdół? Nie zgrywaj pacyfikatora. Jak chcą niech używają. Niektórzy są brzydcy i śmierdzą to muszą się malować i perfumować. Masz cos do żelu? Niektórzy chłopacy lubią postawić sobie włoski (i nie tylko na głowie). Ich sprawa... Czasem, bardzo rzadko, napiję sie piwa. No i co? Jestem już cool? Daj spokój takim bredniom jak "dla szpanu". Gdyby dzieciaki czuły nieludzką potrzebę zaimponowania innym paliły by, zamiast fajek czy marijuany, haszysz.
EDIT: Piszesz jakbyś conajmniej była "Dzieckiem z dworca zoo" (może ktoś czytał).

Ostatnio edytowany przez Thero - 30-10-2005 o 14:02.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 14:00   #151
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

Mozna policzyc poprostu srednia. Zauwaz ilu ludzi kojarzy skatow z ludzmi kulturalnymi a ile nie. ALE masz racje jest czesc skatow ktora jest mila dla innych. A i dlatego nie odpowiedzial, bo nie chcial zeby bil sie pod domem kolezanki, bylo dosc duzo ludzi na okolo i przynajmiej u nas jest tak ze przy dziewczynach nie wypada sie bic za takie cos. A na poczatku startowal do niego dlatego, ze to byl jego odruch. Zeby mu poprostu oddac bo troche kozaczyl.

Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 30-10-2005 o 14:02.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 14:02   #152
Szanowny Klop
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: nie wiem

Stan: Tutor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 79
Skille: 78\79
Poziom mag.: 40
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi
Witam.
Chciałbym tu przedstawić problem, który stał się już problemem bardzo rozległym.
Chodzi o alkohol. Nie tylko wśród młodzieży, lecz w całym naszym narodzie.

Najlepiej obrazują to tekst słów Pezet-noona: "W tym kraju pijesz gdy się cieszysz, pijesz gdy jesteś smutny, ludzie zmienili miłość do życia, w miłość do wódki." Niestety, trzeba się pogodzić.
Polacy stali się strasznie spijaczałym krajem. Można spojrzeć na ulicę. Pełno "meneli", którzy najczęściej wpadli w taki stan poprzez alkohol. Ostatnio, gdy wracałem do domu, grupka 4 takich osobników podeszła do mnie, i się spytała czy nie mam pożyczyć 2zł, bo im się pić chce...
Ale również jest tak samo z osobami, które prowadzą normalny tryb życia.
Przyjeżdza gość. Czym się go wita? Oczywiście wódką. Oczywiście do tego są przystawki typu sałatki itp., lecz wódka to podstawa.
Jeszcze dwa lata temu, nie było nawet takiej myśli, aby było np. wesele bez alkoholu. Teraz jest już z tym lepiej, lecz nadal pełno jest alkoholu.
I wkońcu trzeba podjąć trudny temat: Pijąca młodzież.
Chodzą już nawet takie 12 latki przez miasto, ledwo stojąc na nogach.
W wieku 12 lat... Również mój kuzyn chwalił że wypił dwa piwa, ma 10 lat...
Wiadomo, to zawsze było, póki nasze prawo nie zostanie zmienione, bo jest oczywiste że "Zakazany owoc lepiej smakuje". Jakby alkohol byłby dostępny od lat 15, było by mnie młodzieży zalanej. Ale niestety, tylko młodzieży.

A co wy myślicie na ten temat?

Ja myśle że zamulasz.
Szanowny Klop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 14:15   #153
Arthus Drag'Tail
Użytkownik Forum

Arthus Drag'Tail's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Macie racje, przepraszam, ze zboczyłam troche z tematu.
Ale skoro juz zaczęlismy o tym rozmawiac, to chcialam jeszcze dodac, ze smiac mi się chce, jak widzę moje "Szanowne koleżanki" poubierane w zakrotkie bluzeczki spod ktorych wylewają się litry tłuszczu
Paranoja po prostu.
I znowu zbaczasz...

Cytuj:
Muszę też skomentować wypowiedz jednego z użytkownikow powyzej, ktory napisal: "G**** prawda... Ja nie pije dla szpanu, bo niby przed kim?? Poprostu lubie...". Ojj, zapewne 'dla kogo' to masz. Chociaz by dla towarzystwa.[...] A moze jednak ten szpan?
Nie... Towarzystwo z ktorym pijam rozumiem gdy powiem "nie"... Jak juz napisalem, pije bo lubie, a alkohol w niewielkich ilosciach dobrze dziala na organizm.
Arthus Drag'Tail jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 14:16   #154
M!n3k
Użytkownik Forum

M!n3k's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
M!n3k ma numer GG 6659298
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szanowny Klop
Ja myśle że zamulasz.
Naprawde?
Ma się rozumieć, że ty w ogóle nie widziałeś na oczy 20 % naszej społeczności?
stary 30-10-2005, 16:04   #155
szoopa
Użytkownik Forum

szoopa's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni

Stan: Na emeryturze
szoopa ma numer GG 6788630
Domyślny

No dobra niech bedzie. Pijecie bo lubicie -.-'
A teraz sie zastanowcie czy bylibyscie w stanie bez tego zyc? :>
Odpowiedzcie sobie, nie mnie..
stary 30-10-2005, 16:05   #156
Anonimka
Użytkownik forum

Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
3/15 * 100% = 300/15% = 20%
100% - 20% = 80% <-- jakie 99%? 0.o
Btw. Masz coś do krótkich spódniczek, flidu czy innych pierdół? Nie zgrywaj pacyfikatora. Jak chcą niech używają. Niektórzy są brzydcy i śmierdzą to muszą się malować i perfumować. Masz cos do żelu? Niektórzy chłopacy lubią postawić sobie włoski (i nie tylko na głowie). Ich sprawa... Czasem, bardzo rzadko, napiję sie piwa. No i co? Jestem już cool? Daj spokój takim bredniom jak "dla szpanu". Gdyby dzieciaki czuły nieludzką potrzebę zaimponowania innym paliły by, zamiast fajek czy marijuany, haszysz.
EDIT: Piszesz jakbyś conajmniej była "Dzieckiem z dworca zoo" (może ktoś czytał).
Czytałam "Dzieci z dworca ZOO" i, ze tak powiem: gowno wiesz o moim zyciu, więc nie porównuj. Moze rzeczywiscie mam duzo wspolnego z Christiane F. ale to chyba nie twoj interes, nie sądzisz?
Nie mam nic do tzw. 'pierdół*'. Po prostu piszę, to co myslę. To chyba normalne na forum?
A co do tych procentów - wiesz, umiem jeszcze wykonywac obliczenia, ktorych nauczają w podstawowce. Ale nie sądziłam, ze ktos moze być tak hmm.. dokładny, ze będzie to obliczał. Poza tym, byłam przekonana, ze wszyscy wiedzą czym jest metafora i zrozumieją sens owego zdania. Cóż - pomyliłam się.
Heh, piszesz: "gdyby dzieciaki czuły nieludzką potrzebę zaimponowania innym paliły by, zamiast fajek czy marihuany - haszysz" (omijając fakt, ze maryska i haszysz to jedno ścierwo )To czy ja wiem? Wątpie, bo narkotyk, nie jest 'przyjemnoscią' ktorą mozna dostac za pare złotych w kazdym kiosku, sklepie czy od kumpla w szkole. Tutaj trzeba miec zaufane znajomosci. Papierosy czy piwo są duzo bardziej popularne i naprawde mozna dostac je w kazdym miejscu (Nawet dzieci nie mają problemu z kupieniem alkoholu.). Kłóciłabym się z tym, ze marihuane tak samo łatwo zdobyć.

Ostatnio edytowany przez Anonimka - 30-10-2005 o 16:08.
stary 30-10-2005, 16:08   #157
Cystof
Użytkownik Forum

Cystof's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Elbląg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ferenczy
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Kłóciłabym się z tym, ze marihuane tak samo łatwo zdobyć.
Oj zaskoczyłoby cię to jakie to proste
Cystof jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 16:34   #158
Arthus Drag'Tail
Użytkownik Forum

Arthus Drag'Tail's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
No dobra niech bedzie. Pijecie bo lubicie -.-'
A teraz sie zastanowcie czy bylibyscie w stanie bez tego zyc? :>
Odpowiedzcie sobie, nie mnie..
Odpowiedzialem sobie- odpowiem tobie- Tak. Pije rzadko, po 1- 2 piwach max, chociaz napilbym sie czesciej.
Arthus Drag'Tail jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 21:14   #159
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Ja też pił bym więcej. Ale po 1. Wiem, że nie wyjdzie mi to na zdrowie, po 2. Szkoda mi na to kasy. Okazjonalnie 1 na miesiąc, a ostatnio rzadziej. A pije bo lubie, ale jednak robie to naprawde rzadko. Do kogoś kto "wyklinał" Anonimke za te fluidy itd. Po co te pudry i żele ?? A przypadkiem człowiek nie wygląda najładniej tak jak wygląda naturalnie ?? Prawda, że dziewczyna z makijażem jest ładniejsza. Ale trzeba by było pomyśleć co ta dziewczynka ma w środku.
Większość zaczęła pić/palić, ze względu na kumpli. Kiedyś tam mu zaproponowali, żeby się napił. On tak zrobił, i już za kilka dni mówi: "Idziemy na browara?". Bo tak jest cool powiedzieć i w ogóle szpan. Nie mówie, że ze mną tak nie było, ale gz dla mnie i dla ludzi, którzy nie piją dla szpanu, a jeszcze większe gz, dla tych, którzy umieją się powstrzymać, też dla mnie lol.
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 21:48   #160
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Do kogoś kto "wyklinał" Anonimke za te fluidy itd. Po co te pudry i żele ?? A przypadkiem człowiek nie wygląda najładniej tak jak wygląda naturalnie ?? Prawda, że dziewczyna z makijażem jest ładniejsza. Ale trzeba by było pomyśleć co ta dziewczynka ma w środku.
Sam sobie odpowiedziales na pytanie. Ty pijesz, bo lubisz/chcesz, dziewczyny sie pudruja dlatego, ze chca/lubia ladnie wygladac. Co jak co, ale na poczatku dziewczyne oceniasz po wygladzie, a nie po tym, co moze miec w sobie. Chyba
wieksze powodzenie bedzie miala ladna i wypudrowana, ale glupia dziewczyna, niz brzydka, ale madra?

Cytuj:
Większość zaczęła pić/palić, ze względu na kumpli. Kiedyś tam mu zaproponowali, żeby się napił. On tak zrobił, i już za kilka dni mówi: "Idziemy na browara?". Bo tak jest cool powiedzieć i w ogóle szpan. Nie mówie, że ze mną tak nie było, ale gz dla mnie i dla ludzi, którzy nie piją dla szpanu, a jeszcze większe gz, dla tych, którzy umieją się powstrzymać, też dla mnie lol.
Tak postepuja chyba szalone 13 i "elo-pr0 ziąsy"... Raczej pije sie, bo koledzy pija, wiec chce sie sprobowac, jak to smakuje, a nie dlatego, ze "inaczej bede gorszy". Co jest cool w powiedzeniu "idziemy na browara?". Tak samo cool moze byc "idziemy na piwo", "idziemy sie napic" jak i "idziemy do lekarza", bo wszystkie zdania oddaja dokladnie to, co chcemy zrobic Co do konca wypowiedzi - mowisz tak, jakby 80% mlodziezy bylo nalogowymi alkoholikami

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania