|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ja tego nigdy nie robiłem dla szpanu. Bo niby przed kim?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Ja codziennie jak ide i wracam ze szkoly na piechotke (dla zdrowia) to przechodze przez kilka placykow, na ktorysz rozni ludzie czsem sobie cos popijaja a jeszcze nigdy nie widzialem 12-13 latka z browarem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: W Twoich myślach:)
|
![]() Macie racje, przepraszam, ze zboczyłam troche z tematu.
Ale skoro juz zaczęlismy o tym rozmawiac, to chcialam jeszcze dodac, ze smiac mi się chce, jak widzę moje "Szanowne koleżanki" poubierane w zakrotkie bluzeczki spod ktorych wylewają się litry tłuszczu ![]() Paranoja po prostu. Rzeczywiscie ładnie wygląda błyszczyk na ustach czy ładnie podkreslone oczy. Ale po co fluid? puder? Nie no - rozumiem. Sama przeciez dziewczynką jestem. Wszystko jest dla człowieka, ale w odpowiednich ilosciach, prawda? Muszę też skomentować wypowiedz jednego z użytkownikow powyzej, ktory napisal: "G**** prawda... Ja nie pije dla szpanu, bo niby przed kim?? Poprostu lubie...". Ojj, zapewne 'dla kogo' to masz. Chociaz by dla towarzystwa. Lubisz? Jakos trudno mi w to uwierzyc, ale w porządku. Twoja sprawa, nie moja. Tylko tak myslę... Kiedys musial byc ten pierwszy raz. 'Zakazany owoc lepiej smakuje'? ![]() Fajne to forum^^ pozdrawiam serdecznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() @up
Filipinka plx??? a tak do tematu to moi kumle 1-2 gim,. nontoper chleja i pija blech....
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 30-10-2005 o 12:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ferenczy
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Byłem w Chorzowie na koncercie Metallici i był spokój. Idealny prawie wręcz. Byłem na koncercie jakiegos hiphopu to bluzgi, pijani jak cholera, bijatyki... Metal rulzzz. Emma Watson też ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy ktoś mi może łaskawie wytłumaczyć o co chodzi z tym 'wystawianiem notek'?
Z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kurczak Neo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Guardian Angels
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Hehe... U mnie w Toruniu jest szczyt szczytów. Obok mnie mieszkają bardzo dobrzy sąsiedzi. Piją ile wlezie i palą. Starszy ma 40 lat a wygląda na 80. Naprzeciwko mojego domu stoją dwa bary z piwskiem i wódką. Przychodzą tam tłumy biednie ubranych straszych dziadków i wydają wszystko, co mają - na piwo. Po prostu walają się naokoło bloków młodzi i starzy ludzie, nie mający pojęcia o otaczającym ich świecie. W dużej mierze to bezrobotni. Dają wspaniały przykład dzieciom młodszym ode mnie (a także mi i moim kolegom -.-).
Rozumiem, że jedna szklanka piwa pomaga na nerwy, ale nie całe beczki!
![]() |
#149 |
Guest
|
![]() @up
Masz racje, w chorzowie to tez pelno pijakow chodzacych do miejscowych barow i w wiekszosci sa oni bezrobotni. Calkiem niedawno czekamy sobie na tramwaj, zeby dostac sie na trening ;p Przychodzi taki Pan kolo nas i mowi "Hey, chlopcy moze chcecie kupic <wyciagnal jakis tam zagerek na reke> za 2zl?" Oczywiscie odmowilismy. Pomyslalem ze to zenada, sprzedawac wszystko co sie ma tylko po to zeby kupic sobie PIWO! Zal mi ich i tak samo ich nie nawidze. |
![]() |
![]() |
#150 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw. nie mam zamiasu myśleć "ilu jest kulturalnych skatow a ile nie" bo nie wiem ilu jest, a ilu nie. Proste? Cytuj:
100% - 20% = 80% <-- jakie 99%? 0.o Btw. Masz coś do krótkich spódniczek, flidu czy innych pierdół? Nie zgrywaj pacyfikatora. Jak chcą niech używają. Niektórzy są brzydcy i śmierdzą to muszą się malować i perfumować. Masz cos do żelu? Niektórzy chłopacy lubią postawić sobie włoski (i nie tylko na głowie). Ich sprawa... Czasem, bardzo rzadko, napiję sie piwa. No i co? Jestem już cool? Daj spokój takim bredniom jak "dla szpanu". Gdyby dzieciaki czuły nieludzką potrzebę zaimponowania innym paliły by, zamiast fajek czy marijuany, haszysz. EDIT: Piszesz jakbyś conajmniej była "Dzieckiem z dworca zoo" (może ktoś czytał). Ostatnio edytowany przez Thero - 30-10-2005 o 14:02. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() Mozna policzyc poprostu srednia. Zauwaz ilu ludzi kojarzy skatow z ludzmi kulturalnymi a ile nie. ALE masz racje jest czesc skatow ktora jest mila dla innych. A i dlatego nie odpowiedzial, bo nie chcial zeby bil sie pod domem kolezanki, bylo dosc duzo ludzi na okolo i przynajmiej u nas jest tak ze przy dziewczynach nie wypada sie bic za takie cos. A na poczatku startowal do niego dlatego, ze to byl jego odruch. Zeby mu poprostu oddac bo troche kozaczyl.
Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 30-10-2005 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: nie wiem
Stan: Tutor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie potrzebuje gildi
Świat: Azura
Poziom: 79
Skille: 78\79
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
Ja myśle że zamulasz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kurczak Neo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Guardian Angels
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Cytuj:
Ma się rozumieć, że ty w ogóle nie widziałeś na oczy 20 % naszej społeczności?
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No dobra niech bedzie. Pijecie bo lubicie -.-'
A teraz sie zastanowcie czy bylibyscie w stanie bez tego zyc? :> Odpowiedzcie sobie, nie mnie..
![]() |
#156 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie mam nic do tzw. 'pierdół*'. Po prostu piszę, to co myslę. To chyba normalne na forum? A co do tych procentów - wiesz, umiem jeszcze wykonywac obliczenia, ktorych nauczają w podstawowce. Ale nie sądziłam, ze ktos moze być tak hmm.. dokładny, ze będzie to obliczał. Poza tym, byłam przekonana, ze wszyscy wiedzą czym jest metafora i zrozumieją sens owego zdania. Cóż - pomyliłam się. Heh, piszesz: "gdyby dzieciaki czuły nieludzką potrzebę zaimponowania innym paliły by, zamiast fajek czy marihuany - haszysz" (omijając fakt, ze maryska i haszysz to jedno ścierwo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Anonimka - 30-10-2005 o 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ferenczy
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też pił bym więcej. Ale po 1. Wiem, że nie wyjdzie mi to na zdrowie, po 2. Szkoda mi na to kasy. Okazjonalnie 1 na miesiąc, a ostatnio rzadziej. A pije bo lubie, ale jednak robie to naprawde rzadko. Do kogoś kto "wyklinał" Anonimke za te fluidy itd. Po co te pudry i żele ?? A przypadkiem człowiek nie wygląda najładniej tak jak wygląda naturalnie ?? Prawda, że dziewczyna z makijażem jest ładniejsza. Ale trzeba by było pomyśleć co ta dziewczynka ma w środku.
Większość zaczęła pić/palić, ze względu na kumpli. Kiedyś tam mu zaproponowali, żeby się napił. On tak zrobił, i już za kilka dni mówi: "Idziemy na browara?". Bo tak jest cool powiedzieć i w ogóle szpan. Nie mówie, że ze mną tak nie było, ale gz dla mnie i dla ludzi, którzy nie piją dla szpanu, a jeszcze większe gz, dla tych, którzy umieją się powstrzymać, też dla mnie lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
wieksze powodzenie bedzie miala ladna i wypudrowana, ale glupia dziewczyna, niz brzydka, ale madra? Cytuj:
![]() ![]()
![]() |