|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja wam coś powiem
Mam taki bajer że dzisiaj (czwartek) próbowałem się wbić na serwa i losowo wyskakiwało mi albo conection timeout, albo czekałem dłuższy czas i wyskakiwało too many players. Myślę, że trzeba poprostu dużo cierpliwości i wbijać się rano.
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() szkoda ze tibia proxy nie mozna sie wspomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Niestety, ale facc mogą zapomnieć o teście. Ja się wbijam dzisiaj cały dzień o różnych porach i ANI RAZU się nie udało, a kumple z paccem bez problemu po kilka razy wchodzili....
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() jak nuda to przejme twoje konto
![]() --------------- wogle polacy sa b niemili tutaj na test serverze ![]()
#165 |
Guest
|
![]() 8) przez ile dni bedzie mozna sie zalogowac na testowy server??
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() Niestety nie udalo mi sie jeszcze zalogowac bo za pozno zaczalem [dopiero o 18] ale jeszcze troche popruboje
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Wy to macie fajnie
![]() Macie przynajmniej Too Many Br online ![]() A mi BARDZO CZĘSTO wywala że brak połaczenia z serwerem ![]() Tak przynajmniej można by próbować pograć na tescie, a tak to naewt nie mam co próbować |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() ale przeciez pisze ze nie tylko dla pacc wiec dlaczego facce nie moga sie zalogowac??
![]()
![]() |
#169 |
Guest
|
![]() A o której będą mogli na tescie grac ci którzy nie mają Pacca?
|
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: W willi w basenie z moim laptopem i otoczony przez piękne kobiety
|
![]() Jeżeli dobrze zrozumiałem to w przyszłych paru dniach moge zabijać ludzi nie obawiając sie że bedę miał czaszkę? Jeżeli tak to niech ktoś mi przyśle post czy tak!
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Możesz pekować bez wyrzutów sumienia, ale tylko na test serverze.
#173 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() Pytanie dla tych co sie wbili na test server(facc)
Po jakim czasie od momentu ''Please wait while connecting to the game world'' zalogowaliscie sie na testa..to znaczy czy dlugo czekaliscie czy krotko.???? bo ja czekam i czasem too many a czesciej ''time out'' cos tam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() po prostu poczekajcie do jutra i dokladnie ze startem serverow t.j. o 9 wbijcie sie i tyle
#175 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Witam
Za zabicie wyższego od sievie lvl-a dostajemy expa ale to co dzisiaj mi sie przydarzyło to nie wiem czy to błąd gry:nie miałem stuffu i mnie zabił Slim i on dostał 54k expa za mnie.Gracze wiem że powinni dostawać ale potworki... ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Niezwyciezony Elf
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
![]() Moim zdaniem to oczywiste, że osoby, które dysponują pacciem mają pierwszęstwo do pomyślnego zalogowania się na serwer. Więc są bardzo nikłe szanse, że osoba z frre kontem wejdzie do gry.
![]() Czytałem wszystkei posty i ciągle się powtażają te same słowa "connection timeout". Nie ma sęsu pisać takich zbędnych postów, ponieważ nic z tym nie da się zrobić. Jak to już niektórzy powiedzieli "bądzcie cierpliwi". ---------------------------------------------------------------- Myślałem, że będę mugł sobie spokojnie pograć w tibie, a tu pełny serwer ![]()
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
offtopic : mam lepsze nie pakerzy a pacman ![]() mam dobry sposób na odstresowanie się od tego że niemoge na testa wejść załączam max payne 2 i robie rozróbke (i nawet skulla nie mam hehe) ![]() to pomaga od oderwania się od codziennego życia z tibią ![]() mój kolega na gg mi mówił że cały czas próbował no i wbił i teraz se sieka wszystkich... spotkam go to go zabije bo gra na innym servie (on mówi że cienias jestem ale cuz mam w dp troche runek) :evil: już ja mu pokaże |
|
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Niezwyciezony Elf
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
![]() Zapomniałęm powiedzieć, że na stronie (www.tibia.pl) jest dość istotny błąd
![]() ![]()
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() a ja qpilem SoV'a za 3 bp uhow
![]() |
![]() |