|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Słyszałem, że można dostać bana za treningi, ile w tym prawdy? ?(
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Hmm a to dziwne bo jak dobrze pamietam za dawnych czasow to mozna bylo sobie trenowc chociarz teraz nie wiem bo nie gram na PvP. Na przyklad w Ultima Onlie to za trenningi byly upomnienia i potem ban wiec moze w tibi tesh cos mogli zmienic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Za trening nie można
można za to za trening AFK, za trening blokując innym wejście do ciebie (np. na dachu, gdy obstawisz dookoła dach parcelami i nie można wejść), można za rening macro (podnoszenie spearów, lowienie (trening fishingu)) Sam trening jest jak najbardziej dozwolony.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Niemcza ok. 71
![]() |
![]() za kazdy trening mozna zostac peknietym dzisiaj bylem swiadkiem a potem ten co trenowal mie zabil "viking"
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() Niewydaje mi sie zeby to byla prawda moze jakis mit.
Tu w tej grze chodzi o skille przeciez wiec BEZ SENSU |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() Dupa, ban za trening? Ktoś tu walnął beke i to maX. Hej gdyby takie coś było to GM by się przeszedł po mieście i by tyle banów posypał, że szok
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2003
|
![]() buhahahha za trening Ban ?
Ten Kto Ci Tak Powiedzial to Jest Taki N00b ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() To jest bez sensu !!!!!
Ban za trening .........nie maja czego sie czepiac Niedlugo to nie bedzie mozna ruszyc potworow Ktore wyzucaja leprze itemy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Wnioskuje ze wlasnie za AFK podczas treningu.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() AFK jest dozwolone,niedozwolone jest trenowanie na MC,z uzyciem makr,nie wolno sie blokowac podczas treningu ( parcele wokol dachu mozna ominac
![]() ![]() najlpeiej ustawic kilka ludzi wokol dachu i wtedy juz nie mozna wejsc ![]() Za AFK odpowiadasz sam Jak znajdziesz mijescowe gdzie Ci trapa pod nogi nie wrzuca to mozesz spokojnie siedziec AFK Pozdrawiam Michu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Gdyby tening byl zakazany to nie bylo by sal do treningu. Na Edron i Venore sam widzialem ze jest sala i pisze na tabliczce przed wejsciem ze do treningu. Wiec na 100% mozna trenowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() godciu pochrzani9lo ci sie cios
jak trening moze byc karany BANEM ??lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() LoL, a gości podczas AFK mozna zabijać bez konsekwencji? No bo jak se byłem na trolach to jakiś 8lv sobie zrobił AFK z trolami i mi respawn blokował więc mu po prstu te trole wybiłęm i miałem też go zabić, ale się bałem, ze bana dostanę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() ktos ci jakies walki puscil a ty je pąkles... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Buuuuu
|
![]() A wiec:
- Na serverach Non PvP afk jest formalnie ban reason (z miesiac temu to zmienili) - Sam trening jako taki nie jest podstawa do bana - Trening afk jest podstawa do bana i uzasadnieniem do PK - Trening w miejscu spawny (blokowanie spawnu) jest podstawa do bana po upomnieniu - zwykle cie tylko gm do temple przeniesie, tak jak powyzej jest to dobra podstawa do PK - Trening przy urzyciu macro jest podstawa do bana - Trening gdy zablokujemy dojscie do siebie jest podstawa do bana Pozatym np po Secura ostatnio grasuje GM Tyrel ktory podobno lubi ladowac bany za trening i inne drobiazgi (udowodnij mu ze nie moze tego zrobic), wiec bym uwazal, jesli przyjdzie GM i powie ze nie wolno trenowac (albo bedzie tylko stal i gapil sie wymownie) to wyciagnijcie lebsza bron, zabijcie potwora i idzcie gdzie indziej.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() zapewnie większość z was nie wchodziła nigdy na tibie po godz. 21. mi się raz udało. proszę nie wyzywać od lolów, noobów czy innych lamerów, gdyż możecie się ośmieszyć - jak teraz...
widzicie są różni ludzie. ja spotkałem wtedy dość.. wkurzonego ![]() dziwnym trafem KAŻDY kto trenował nagle znikał. Po prostu <puff> i nie ma! zapewniam was że to nie jedyny taki gm i z pewnością kiedyś treningi będą zabronione, a na razie robią tak tylko świetni gm
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() a poza tym trenując gracz na gracz demonstrujecie swoją słabość. jesteście lole siedząc non-stop i trenując. a ciebie owoc to chyba nawet zreportuje żeby gm sie tobą zajęli bo już kilka razy namawiałeś mnie do godziny treningu afk. i co ty na to? nie szkoda ci knighta lvl 11?
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Cytuj:
1. GM był zmęczony i przez to wqrzony i dostał białej gorączki ![]() ![]() ![]() 2. GM-a shackowali i nie był to GM tylko hacker ![]() ![]() ![]() 3. Był to jakiś ******* GM który powinien wylecieć na bruk! Stawiam za opcją 3 ![]() ![]() ![]() ![]() BTW. Ader, grrrrrrr ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |